Arama sonuçları: *

1. Mechanist

Halsiz Hissetme 10-15 gündür

Kardeşim aynı sorunların daha beterlerine sahibim kan değerlerine baktır eğer başka şikayetlerin de varsa detaylı bir vitamin mineral testi yaptır. eksikliklerin varsa bu durumlar yaşanır.
  2. Mechanist

ERKEN YAŞTA SAÇ DÖKÜLMESİ

Kardeşim bir avuçta 3-4 tel önemli değil eğer yüklü miktarda dökülüyorsa ve her elini götürdüğünde saç geliyorsa o zaman doktora gitmelisin çünkü anormal olur ama onun dışında bir sorun yok.
  3. Mechanist

Saglikli bir sekilde nasil kilo verilir

Hocam öğünlerinden kıs kalori açığı yarat , ayrıca en basitinden yürüyüşe çık böyle 1-2 saat günde. Bunlar yapabileceğin en basit şeyler ayrıca yağlı ve sağlıksız şeyler tüketme.
  4. Mechanist

Sertleşme sorunu psikolojik mi

Sormadan söyleyeyim çözüm belli kafan rahatlayacak bu kadar yani psikolojini düzelttiğinde durum kendi düzelecek zaten , şöyle düşün hayattan bezmişin kafanda düşüneceğin o kadar konu var ki beyin artık cinselliği takacak enerjisi kalmıyor fakat kafa rahatladığında hayattan zevk almaya...
  5. Mechanist

Kafanı kurcalıyorsa ancak öyle rahatlayacaksan git tabii fakat hormon eksikliğinin tek belirtisi ereksiyon değil hocam eğer hormon eksikliğinin bir çok belirtisi varsa sende git testini yaptır ama sırf ereksiyon yüzünden test yapman gereksiz olur çünkü dediğim gibi eğer başka belirtin yoksa adım...
  6. Mechanist

Tabii ki sebebi bu kardeşim , psikolojin bozuk olduğunda özellikle stres ve anksiyete durumlarında ciddi şekilde hormonları etkiliyor ve bu da sertleşmesine rağmen sanki zorla affedersin kaldırıyormuşsun gibi oluyorsun :D Eskisi gibi zevk ve dinçlikle gerçekleşmiyor eylem.
  7. Mechanist

Sürekli esnemekteyim bıktımmmm

Hocam bir çok nedeni olabilir Uyku Eksikliği , Vitamin ve Mineral eksikliği , Psikolojik sorunlar , Sinir sistemi ve Oksijen sorunlarından dolayı yaşıyorsunuz bu durumu doktora gidip gereken işlemleri yapmanızı tavsiye ederim eğer bu durum günlük hayatınızı etkileyecek düzeyde ise. Bizzat bir...
  8. Mechanist

Kalori ve boy hakkında

Yok canım olabilir ne demek rica ederim :)
  9. Mechanist

Kalori ve boy hakkında

Yok hocam araştırmayı seviyorum diyelim zamanında bu konuyla ilgili okumuştum bilgiler oradan biliyorum.
  10. Mechanist

Kalori ve boy hakkında

3 ay etkilemiş olabilir plakalarınızı zamanında tabii ki ama bu düşük bir ihtimal genelde daha kalıcı ve uzun sağlıksız hareketler kalıcı etki yapar , etki yapmış olsa bile normale döndüğünüzde vücut toparlar kendini.
  11. Mechanist

Kalori ve boy hakkında

Uzun süre sağlıksız beslenme ve kambur durma gibi şeyler yapmadıysanız etkilemesi zor.
  12. Mechanist

Kalori ve boy hakkında

Hocam gelişme çağında beslenmenin büyümeye etkisi tabii ki vardır ama 174 boy güzel bir boy belki bir 2-3cm daha uzarsınız. dikkat edin bundan sonra sağlıklı şekilde kilo alıp vermeye yeterli olacaktır.
  13. Mechanist

YERE DÜŞTÜM VE BOYNUM AĞRIYOR SİZCE ÖNEMSEMELİ MİYİM?

Hocam o bölgeden omurilik geçtiği için önemlidir bir görünün zararı yoktur kas zedelenmesi veya omurga hasarı olabilir.
  14. Mechanist

Deliriyor muyum?????

Hocam psikiyatriye gideceksin tabii ki.
  15. Mechanist

Deliriyor muyum?????

Psikolojik olarak çöküntü dönemindesin Depresyon olabilir, OKB olabilir , Bipolar bozukluk olabilir. Gülme sebeplerin psikolojin o kadar çökmüş ki gülme ihtiyacın var aslında vücut seni gülmeye zorluyor ki Seratonin ve Dopamin salgılansın o yüzdendir saçma sapan gülme sebeplerin. bunları nereden...
  16. Mechanist

B12 vitamini eksikliğinde saç dökülmesi

Hocam bu tarz eksiklikler gerçekten önemli şahsen bir sürü eksikliğim var vücudum darmadağın durumda doktora gideceğim sana tavsiyem doktora git düzgün ölçsünler ne kadar eksikse ona göre bazen ilaç al diyor ya da çok eksikse iğne yazdırıyor ki daha çabuk emilsin etki etsin.
  17. Mechanist

Çok kilo almaya başladım napabilirim?

Normal , psikolojisi normal ve fiziksel aktivitesi yeterli bir kişiye göre gayet yerinde bir miktar.
  18. Mechanist

Nasıl bir hayatın olduğunu bilemediğim için çok yiyorsun demem yanlış olur hem psikolojik anlamda hem de fiziksel anlamda demem yanlış olur. mesela psikolojin kötü bir durumdadır yemek yeme eğilimin artmıştır çünkü kötü psikoloji bazılarında yemek yedirir bazılarında iştah kapatır. fiziksel...
  19. Mechanist

Şimdi şöyle aslında eksik yazmış olabilirim , çok yemen önemli değil basit mantık düşün çıkardığından çok alıyorsan kilo alırsın , günde mesela 2000 kalori yakıyorsundur fakat sen 3 öğün ya da 1 öğün fark etmez 2500 kalori ya da 3000 kalori alıyorsan kilo alırsın mantık bu. günde çok hareketli...
  20. Mechanist

Çok yediğin için kilo alıyorsan normal yemeği bırakacaksın açık oluşturup spor yapacaksın kiloyu verince de hem yiyip hem sporunu yapacaksın dengeli gider fakat yemediğin halde alıyorsan doktora gideceksin sağlık sorunun olabilir.
Geri