Neler Yeni

Deliriyor muyum?????

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,987
İsim
Sarp Yılmaz
Neredeyse bütün ciddiyetimi kaybettim yani yere bişey düşse bile gülüyorum normal konuşmalarda komik anlamda bişey içermeyen sohbetlere bile gülmeye başladım.kendi kendime sesli bir şekilde konuşuyorum ve gerçekten saçma sapan bir şekilde,ne yapabilirim psikologa görün diyenler psikoloğa gidecek param yok ne yapmam gerekiyor gerçekten doğru düzgün düşünemiyorum artık bazı konuları ilaca vs mi başlamalıyım gerçekten çok kötü bir durumdayım ayrıca eklemeyi unutmuşum neredeyse hergün kahve içiyorum ve geç saatlerde yatıyorum gece 1-2 gibi uykumu düzene sokup kahveyi bıraksam birazda olsa etkisi olurmu?
Psikolojik olarak çöküntü dönemindesin Depresyon olabilir, OKB olabilir , Bipolar bozukluk olabilir.
Gülme sebeplerin psikolojin o kadar çökmüş ki gülme ihtiyacın var aslında vücut seni gülmeye zorluyor ki Seratonin ve Dopamin salgılansın o yüzdendir saçma sapan gülme sebeplerin.
bunları nereden biliyorsun diye sorarsan bir arkadaşın birinci elden yaşadıkları diyelim :)

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,966
İsim
efe araci

X SHADOW X

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Oğuzhan
günlük 40 dk instagram kullanıyorum ama sorunun burda olduğunu zannetmiyor ciddiyetimi kaybettim yani komik olmayan şeylere bile gülüyorum mesela biriyle konuşurken 0 şaka ve komik içerik olmasına rağmen ciddi konuşamıyorum durmadan gülüyorum kendi kendime konuşmam da cabası psikolojik sıkıntılarım olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

gerçekten işe yararmı ona göre başlayacağım dahada bozmayalım kafayı?
Kitap neden kafanı bozsun

cyrexw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
zor durum
Psikolojik olarak çöküntü dönemindesin Depresyon olabilir, OKB olabilir , Bipolar bozukluk olabilir.
Gülme sebeplerin psikolojin o kadar çökmüş ki gülme ihtiyacın var aslında vücut seni gülmeye zorluyor ki Seratonin ve Dopamin salgılansın o yüzdendir saçma sapan gülme sebeplerin.
bunları nereden biliyorsun diye sorarsan bir arkadaşın birinci elden yaşadıkları diyelim :)
nası düzelticem psikolojimi? varmı tavsiyen

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,644
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Konuya bir daldım ilk aklıma gele şey bu oldu 🤣 🤣 🤣

67812026_2508030715945675_1341763026109333504_n.jpg

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,987
İsim
Sarp Yılmaz

cyrexw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
zor durum
daha fazla benim konum hakkında yorum yapmazsan sevinirim,siz baya komikmişsiniz burda harcamayın potansiyelinizi
Konuya bir daldım ilk aklıma gele şey bu oldu 🤣 🤣 🤣

Alıntıyı görüntüle

Hocam psikiyatriye gideceksin tabii ki.
gidecek param yok,devlet hastanelerine de gidemem aileme bu konu hakkında bişey demek istemiyorum çok umursamaz ve ilgisizler,varmı başka bir çözüm

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,644
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
daha fazla benim konum hakkında yorum yapmazsan sevinirim,siz baya komikmişsiniz burda harcamayın potansiyelinizi

gidecek param yok,devlet hastanelerine de gidemem aileme bu konu hakkında bişey demek istemiyorum çok umursamaz ve ilgisizler,varmı başka bir çözüm
Delirmediğinin kanıtı. Arkadaşlar sorun çözülmüştür dağılabilirsiniz.

cyrexw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
zor durum
Delirmediğinin kanıtı. Arkadaşlar sorun çözülmüştür dağılabilirsiniz.
diyelimki delirmedim,peki aktif bende bulunan sorunlarım ne olacak? ciddiyetsizliğim herşeye gülmem kendi kendime sesli konuşmam... yani sırf delirmedim diye adlandırıp bu sorunlarımın üstünü mü örtücem? ilk yazdığım cevabı tekrar okurmusunuz acaba?

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,644
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
diyelimki delirmedim,peki aktif bende bulunan sorunlarım ne olacak? ciddiyetsizliğim herşeye gülmem kendi kendime sesli konuşmam... yani sırf delirmedim diye adlandırıp bu sorunlarımın üstünü mü örtücem? ilk yazdığım cevabı tekrar okurmusunuz acaba?
Sosyal misin? Genelde diğer insanlarla sosyal olmayanlar kendi kendiyle arkadaş olur kendi kendine konuşur sanki yanında biri varmış gibi kendi kendine eğlenir

Top Bottom