aynı durumdayız bende rezil hissediyorum kendimiBende gülmemem gereken saçma sapan şeylere gülüyorum ve gülmemeye çalışsam da başaramıyorum çok gereksiz ve bazen de çok absürt utanılacak konularda yapılan esprilere gülünce kendimi çok rezil hissediyorum..
hocam aklıma inanın hiç öyle şeyler gelmiyor,sorunun orda olduğunu sanmıyorum ama azaltmaya çalışacağımİlk önce sosyal medyayı azaltman lazım yoksa aklında memeler(fesatlık değil) dört döner
sosyal medyayı azaltmak her türlü faydanıza haber dışında takip etmeyin derim , bu bir duygu salgısı da olabilir aşırı fazla mutluluk ve sevinç duygusu salgınan insanlarda (çok nadir rastlanır) acı hissini duymama sorunu olur ve üzülmesi gereken yerde nedensiz yere gülebilirler sorun bu da olabilir ama ben bilim adamı değilim bana da pek güvenmeyinhocam aklıma inanın hiç öyle şeyler gelmiyor,sorunun orda olduğunu sanmıyorum ama azaltmaya çalışacağım
hocam tamam deli olmayayım,böyle sorunlarım olduğu halde üstünü ben deli değilim zaten diye örteyimmi herşeye gülmeye başladım diyorum kendi kendime sesli konuşuyorum diyorum böyle sorunlar varken deli değilim desem ne değişecek ben sorunlarıma çözüm arıyorumDeliler deli olduğunu inkar ediyor, yani sen deli olsan böyle bir başlık açmazdın.
yav bir şey olmaz insanlık hali 1 ay'a düzelir bu duruma da güler geçersin bu kadar takma yahuhocam tamam deli olmayayım,böyle sorunlarım olduğu halde üstünü ben deli değilim zaten diye örteyimmi herşeye gülmeye başladım diyorum kendi kendime sesli konuşuyorum diyorum böyle sorunlar varken deli değilim desem ne değişecek ben sorunlarıma çözüm arıyorum
Aynı beninstagramda fazla brainrot içerik tüketiyorsan normal ben gece uyurken aklıma geliyor kendi kendime kahkaha atıyorum çok kafaya takmamak lazım![]()
Neredeyse bütün ciddiyetimi kaybettim yani yere bişey düşse bile gülüyorum normal konuşmalarda komik anlamda bişey içermeyen sohbetlere bile gülmeye başladım.kendi kendime sesli bir şekilde konuşuyorum ve gerçekten saçma sapan bir şekilde,ne yapabilirim psikologa görün diyenler psikoloğa gidecek param yok ne yapmam gerekiyor gerçekten doğru düzgün düşünemiyorum artık bazı konuları ilaca vs mi başlamalıyım gerçekten çok kötü bir durumdayım ayrıca eklemeyi unutmuşum neredeyse hergün kahve içiyorum ve geç saatlerde yatıyorum gece 1-2 gibi uykumu düzene sokup kahveyi bıraksam birazda olsa etkisi olurmu?BEYLER ÇOK KÖTÜ DURUMDAYIM YEMEK YERKEN BİLE GÜLÜYORUM NE YAPICAM İLAÇ VS VARMI BUNUN İÇİN KULLANAN VS YARDIMCI OLSUN LÜTFEEEEENNNNNN
kendinin farkında olman güzel ama durumun iyi görünmüyor psikiyatriye görün derim.Neredeyse bütün ciddiyetimi kaybettim yani yere bişey düşse bile gülüyorum normal konuşmalarda komik anlamda bişey içermeyen sohbetlere bile gülmeye başladım.kendi kendime sesli bir şekilde konuşuyorum ve gerçekten saçma sapan bir şekilde,ne yapabilirim psikologa görün diyenler psikoloğa gidecek param yok ne yapmam gerekiyor gerçekten doğru düzgün düşünemiyorum artık bazı konuları ilaca vs mi başlamalıyım gerçekten çok kötü bir durumdayım ayrıca eklemeyi unutmuşum neredeyse hergün kahve içiyorum ve geç saatlerde yatıyorum gece 1-2 gibi uykumu düzene sokup kahveyi bıraksam birazda olsa etkisi olurmu?BEYLER ÇOK KÖTÜ DURUMDAYIM YEMEK YERKEN BİLE GÜLÜYORUM NE YAPICAM İLAÇ VS VARMI BUNUN İÇİN KULLANAN VS YARDIMCI OLSUN LÜTFEEEEENNNNNN