tunahandlc
80+
- Reaksiyon skoru
- 24
Ağırlık altına gir dostum spora git iyileşirsin
fitness a gidecek vaktim yok üniversiteye hazırlanıyorum önerin için teşekkürler belki ilerde yaparımAğırlık altına gir dostum spora git iyileşirsin
Psikolojik olarak çöküntü dönemindesin Depresyon olabilir, OKB olabilir , Bipolar bozukluk olabilir.Neredeyse bütün ciddiyetimi kaybettim yani yere bişey düşse bile gülüyorum normal konuşmalarda komik anlamda bişey içermeyen sohbetlere bile gülmeye başladım.kendi kendime sesli bir şekilde konuşuyorum ve gerçekten saçma sapan bir şekilde,ne yapabilirim psikologa görün diyenler psikoloğa gidecek param yok ne yapmam gerekiyor gerçekten doğru düzgün düşünemiyorum artık bazı konuları ilaca vs mi başlamalıyım gerçekten çok kötü bir durumdayım ayrıca eklemeyi unutmuşum neredeyse hergün kahve içiyorum ve geç saatlerde yatıyorum gece 1-2 gibi uykumu düzene sokup kahveyi bıraksam birazda olsa etkisi olurmu?
bombardino crocodilo , lirili larila , tralelo tralala falan beynim yanmaya başladı hafiften.Tung tung tung tung sahur
Valla hocam bende öyle iyi değilim. Türklerde de tabi tabi tabzarab var şimdi.bombardino crocodilo , lirili larila , tralelo tralala falan beynim yanmaya başladı hafiften.
Kitap neden kafanı bozsungünlük 40 dk instagram kullanıyorum ama sorunun burda olduğunu zannetmiyor ciddiyetimi kaybettim yani komik olmayan şeylere bile gülüyorum mesela biriyle konuşurken 0 şaka ve komik içerik olmasına rağmen ciddi konuşamıyorum durmadan gülüyorum kendi kendime konuşmam da cabası psikolojik sıkıntılarım olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gerçekten işe yararmı ona göre başlayacağım dahada bozmayalım kafayı?
nası düzelticem psikolojimi? varmı tavsiyenPsikolojik olarak çöküntü dönemindesin Depresyon olabilir, OKB olabilir , Bipolar bozukluk olabilir.
Gülme sebeplerin psikolojin o kadar çökmüş ki gülme ihtiyacın var aslında vücut seni gülmeye zorluyor ki Seratonin ve Dopamin salgılansın o yüzdendir saçma sapan gülme sebeplerin.
bunları nereden biliyorsun diye sorarsan bir arkadaşın birinci elden yaşadıkları diyelim![]()
Hocam psikiyatriye gideceksin tabii ki.nası düzelticem psikolojimi? varmı tavsiyen
gidecek param yok,devlet hastanelerine de gidemem aileme bu konu hakkında bişey demek istemiyorum çok umursamaz ve ilgisizler,varmı başka bir çözümHocam psikiyatriye gideceksin tabii ki.
Delirmediğinin kanıtı. Arkadaşlar sorun çözülmüştür dağılabilirsiniz.daha fazla benim konum hakkında yorum yapmazsan sevinirim,siz baya komikmişsiniz burda harcamayın potansiyelinizi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gidecek param yok,devlet hastanelerine de gidemem aileme bu konu hakkında bişey demek istemiyorum çok umursamaz ve ilgisizler,varmı başka bir çözüm
diyelimki delirmedim,peki aktif bende bulunan sorunlarım ne olacak? ciddiyetsizliğim herşeye gülmem kendi kendime sesli konuşmam... yani sırf delirmedim diye adlandırıp bu sorunlarımın üstünü mü örtücem? ilk yazdığım cevabı tekrar okurmusunuz acaba?Delirmediğinin kanıtı. Arkadaşlar sorun çözülmüştür dağılabilirsiniz.
Sosyal misin? Genelde diğer insanlarla sosyal olmayanlar kendi kendiyle arkadaş olur kendi kendine konuşur sanki yanında biri varmış gibi kendi kendine eğlenirdiyelimki delirmedim,peki aktif bende bulunan sorunlarım ne olacak? ciddiyetsizliğim herşeye gülmem kendi kendime sesli konuşmam... yani sırf delirmedim diye adlandırıp bu sorunlarımın üstünü mü örtücem? ilk yazdığım cevabı tekrar okurmusunuz acaba?