Arama sonuçları: *

1. MotionlessINWhite

Grizzone L carnitine alınır mı ?

Orası kullanıma bağlı. Normal bir şekilde 33 servis sunuyor, haliyle spora gidiş günlerinize göre bölün mesela ben 1 gün dinlenip 1 gün gidiyorum haliyle 66. günde bitecek.
  2. MotionlessINWhite

Grizzone L carnitine alınır mı ?

Pek ucuz sayılmaz, marka da yeni ve ne kadar güvenilir tartışılır. https://www.trendyol.com/run-nutrition/l-carnitine-3000mg-1-lt-limon-aromali-shaker-huni-2-adet-tek-kullanimlik-whey-protein-p-313139831 Bunu önerebilirim, Glutamin aldığımda tek kullanımlık shot versiyonu yollanmıştı ve çok...
  3. MotionlessINWhite

SKOLYOZ AĞRI YAPAR MI

Para vermeden fizik tedavi alacaksanız çok iyi, ekstra olarak hafif sporlar da yapın kesinlikle. En azından şansınızı bir tık daha arttırır.
  4. MotionlessINWhite

SKOLYOZ AĞRI YAPAR MI

Tanıdığım çok ağır skolyoz. Kendisine de ameliyatın tehlikeli olduğu söylendi ve fizik tedaviye yönlendirildi, 2.500 TL para ödemesine rağmen hiçbir gelişme olmadı. Verecekleri egzersizler spora benziyor, resmen para tuzağı. Spora başlayın, ilk başta hafif hafif ilerleyin yavaş yavaş ağırlığı ve...
  5. MotionlessINWhite

Kosova'ya 30bin Doz Aşı Gönderilecek!

Konu umarım ironidir, zira vermiş olduğunuz kaynak sağlam değil fake. Ek olarak araştırdım ve bu konuda herhangi bir haber vs. yok.
Top Bottom