Neler Yeni

SKOLYOZ AĞRI YAPAR MI

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Yunus Emre Kaplan
Merhaba skolyoz um var kısa mesafe yürüdüğüm de sırtım çok ağrıyor göğüsüm ağrıyor ve nefes almakta zorluklar yaşıyorum ameliyat maalesef imkansız riskli denildi doktorum fizik tedavi ye gitmem gerektiğini ve bir takım egzersizler verecekler miş ağrıya faydası olur dedi sizce daha ne yapabilirim bilgisi olan var mı

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
Tanıdığım çok ağır skolyoz. Kendisine de ameliyatın tehlikeli olduğu söylendi ve fizik tedaviye yönlendirildi, 2.500 TL para ödemesine rağmen hiçbir gelişme olmadı. Verecekleri egzersizler spora benziyor, resmen para tuzağı. Spora başlayın, ilk başta hafif hafif ilerleyin yavaş yavaş ağırlığı ve spor süresini arttırın. Hem daha az para harcamış olursunuz hem de kendi düzeninizi planlarsınız.

Penetrator God

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Yok
Çok geçmiş olsun. Sıkıntılı bir hastalık gerçekten. Doktorunuzun tavsiyelerine uymalısınız başka yapabileceğiniz bir şey yok tabii forumda bu rahatsızlığı yaşayan varsa tavsiyelerde bulunabilir.

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Yunus Emre Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tanıdığım çok ağır skolyoz. Kendisine de ameliyatın tehlikeli olduğu söylendi ve fizik tedaviye yönlendirildi, 2.500 TL para ödemesine rağmen hiçbir gelişme olmadı. Verecekleri egzersizler spora benziyor, resmen para tuzağı. Spora başlayın, ilk başta hafif hafif ilerleyin yavaş yavaş ağırlığı ve spor süresini arttırın. Hem daha az para harcamış olursunuz hem de kendi düzeninizi planlarsınız.
Devlet hastanesi inşallah işe yarar

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
Para vermeden fizik tedavi alacaksanız çok iyi, ekstra olarak hafif sporlar da yapın kesinlikle. En azından şansınızı bir tık daha arttırır.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Merhaba skolyoz um var kısa mesafe yürüdüğüm de sırtım çok ağrıyor göğüsüm ağrıyor ve nefes almakta zorluklar yaşıyorum ameliyat maalesef imkansız riskli denildi doktorum fizik tedavi ye gitmem gerektiğini ve bir takım egzersizler verecekler miş ağrıya faydası olur dedi sizce daha ne yapabilirim bilgisi olan var mı
Fizik tedaviyle ilgili ne yapacağını söylediler mi? Hangi bölüme yönlendirdiler

Alihanarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Alihan Arı
skolyozunuzun derecesi ne acaba, benim omurgamda 7 derece kayma var fizik tedaviye gittiğimde olumlu sonuclar almıştım tabi bu egzersizleri bırakmamak evde de ara sıra yapmak gerekiyor. Şimdiden çok geçmiş olsun.

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Yunus Emre Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Para vermeden fizik tedavi alacaksanız çok iyi, ekstra olarak hafif sporlar da yapın kesinlikle. En azından şansınızı bir tık daha arttırır.
Bana sadece egzersiz kağıtları verecekler daha önce vermişlerdi ben kendim eve de yapacağım

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Anaa o zaman bende yarım skalyozum galiba. Bende çok koştuğumda yürüdüğümde kemik batması gibi bir etki yapıyor nefes alınmıyor. Ama bu her zaman olmuyor. Benim belimin çok sağlam kütürdetilmesi lazım.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Evet bende de skolyoza doğru gidiyor.
Şuan bile belim ağrıyor, sırtım ve kulunçlarım ağrıyor.
Spor yapmam lazım.

Bergee

80+ Silver
Hocam benim bir arkadaşım da bundan müzdaripti. Doktor fizik tedaviye gidipte o kadar para verme dedi sana bir kaç hareket söyleyeceğim bunları not al dedi ve bir spor salonuna gidip bunları sor skolyoz ile alakalı bir şey söylerler ise o salona yazıl demiş buna sonra birlikte o spor salonuna yazıldık şimdi salonun adını vermek istemiyorum fakat, hem birlikte güzel bir şeyler başardık vücut anlamında hemde arkadaşım eskisinden çok daha iyi bir araştırın derim bu konuları spor salonlarına da sorun bir kaç şey bu konu hakkında bilgi sahibi insanlar ile çalışmak gerçekten her anlamda işe yarıyor arkadaşım çok rahat :)

onr1818

80+ Bronze
Merhaba ben fizyoterapist onur ortakaya röntgeninizi adam testi fotograflarınızı ve üstünüz çıplak iken önden yandan arkadan postür değerlendirmesi yapabileceğim detaylı fotograflarınızı paylaşırsanız yardımcı olayım

Skolyoz açınıza skolyozunuzun tipine yaşınıza rotasyonuna vs vs gibi değişkenlere göre farklı önerilerde bulunanilirim özel mesajdan bana ulaşabilirsiniz

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Bende de var ama yürürken az ağrıyor idare edilemeyecek gibi değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,835
Üyeler
163,561
Son üye
OgunJes
Top Bottom