Arama sonuçları: *

1. Mustafa Zahid

Spor için Kreatin Önerisi

Doğru söylüyor. Cidden paranız çok az olmadığı sürece Protein Ocean, HIQ gibi markalara yönelmeyin. HIQ iyi diyenler olacaksa da söyleyeyim, HIQ piyasada kötünün iyisi olarak geçiyor.
  2. Mustafa Zahid

Spor için Kreatin Önerisi

Kreatin takviyesi markadan markaya devasa farklar yaratmıyor. Bütçene uygun ve halk arasında bilinen bir marka alsan yeterli. Ek olarak gramaj ve etkisi açısında aromasız almanı tercih ederim. Kingsize falan al geç. Ben kendim Muscle Pump'tan alıyorum yani nereden aldığının pek bir önemi yok.
  3. Mustafa Zahid

Diş teli tedavisi için diş çekme

Olabilir arkadaşlar. Benim ortodontistim de ayni sekilde ölcümleri aldi hatta ilk 2-3 ay tel takti sonuca göre saglam dislerini cekmekten baska caremiz olmayacak yoksa 20liklerinin üstüne binecek demisti. Fakat teli kullandiktan sonra 20liklerin üstünden indigi icin sorun yok hic cekmeden tedavi...
  4. Mustafa Zahid

Bench Presslerde kullanmak için bileklik önerisi

Yukaridaki arkadaslar gereksiz konusmus. zayif biri olup 20 kilo veya kütleli biri olup 50 kilo kaldiricak olursan bile bilegin o yükü agir olarak göreceği icin ek bir destek illa ki iyi gelir. Spor salonunda ne kadar ekipmanin varsa o kadar isine yarar. Fakat yine de söylemek isterim ki wrist...
  5. Mustafa Zahid

Uykuya dalmak için ne yapılabilir

Cevap yazan insanlar ne kafa yaşıyor bilmiyorum :D Yok film izle yok ayran iç. Dostum ilacı kestikten sonra yaşadığın bu sıkıntıyı doktoruna tekrardan danış. Ek olarak uykuya dalmandan ziyade uyku kaliteni arttırmak için melatonin ve magnezyum kullanabilirsin. Melatonin uykuya daha erken dalmana...
  6. Mustafa Zahid

Ağız duşu nedir bilen?

Diş fırça şeklinde duş başlığı düşün. Hafif tazyikli suyla dişlerinin arasına falan vuruyorsun ve aradaki kirleri alıyor. İnternete ağız duşu yazarsan modellere bakabilirsin.
  7. Mustafa Zahid

Creatin önerir misiniz

BCAA içeren kreatin gramaj doldurmaktan başka bir işe yaramıyor. Saf kreatin kutusu almak en iyisi.
  8. Mustafa Zahid

14 Yaşındayım ve kilo alamıyorum

Kanka yapma onları manyak mısın? Cici bebe zımbırtısı kilo aldırır ama aldığın kilo göbeğine möbeğine gider hiç gerek yok. Şimdi "Kanka ama kalori alıyor, basketbol oynuyor ee neden sadece göbeğe gitsin" diyenler olursa cevaplayayım şekerle beslenerek aldığınız karbonhidrat bir işinize yaramaz...
  9. Mustafa Zahid

Arkadaşım kolumu ısırdı (ciddi)

Ne anlatıyon sen hacı
  10. Mustafa Zahid

Pre Workout önerir misiniz ?

İkisinin de içinde kreatin falan bulunuyor ve bunların pre-workout ürünlerinde olmasına gerek yok. Hatta böyle pre-workoutlar genel olarak gramajı şişirmek için yapılmış oluyor. HIQ Smash falan daha iyi olur.
  11. Mustafa Zahid

Yüzümüz gerçekte nasıl gözüküyor?

Ben de onu dedim zaten de neyse kafam çok karıştı kanka aynadaki halin insanların gördüğü şekil.
  12. Mustafa Zahid

Yüzümüz gerçekte nasıl gözüküyor?

Telefonunda ayna modu açıksa normal halini görürsün, kapalıysa aynadaki halini görürsün. Sana bakan birisi ayna açısından baktığına göre hangisi doğru gibi duruyor? (cok tersledim gibi yazdım da öyle yazmak istemedim) ya kanka aynadaki halin işte
  13. Mustafa Zahid

Başlangıç için protein tozu önerisi

Supplementler sitesinden Hardline, Optimus veya Muscletech falan alabilirsin. Son 2 tanesini seçenek olarak olsun diye söyledim ancak bence Hardline al geç derim. HIQ gibileri gereksiz pahalı, diğer markalarda da değerler tam uyuşmuyor ve kalitesiz toz falan oluyor. 1693492593 Böyle demendeki...
  14. Mustafa Zahid

Spora gidiyorum, Cola Zero İçebilir miyim

Valla ben alabiliyorum kanka, hayatım boyunca da içebiliyorum. Cola alıp içmesinde ne zorluk var? Frankfurt'tan selamlar
  15. Mustafa Zahid

Ne diyeyim kanka bu kadar ince detaylara takıldığın sürece spor konusunda rahat davrananlar kadar gelişemezsin :D Hayatın boyunca içtiğin şeyi bir an "spor yopoyorom bon konko yoo" deyip bırakmak çok saçma. Her gün her öğünde içmek yerine her 2-3 günde falan içsen bir şey olmaz.
  16. Mustafa Zahid

Ya abartmayın bu kadar iç geç
  17. Mustafa Zahid

Günde kaç lt su içilmeli kaç lt içiyorsunuz

Bence bu sıcak yaz günlerinde 3 litrenin altına düşmek mantıklı değil. Spor falan da yapıyorsanız bu rakam 5 litreye kadar çıkabilir.
  18. Mustafa Zahid

boş....

Kilon normal hatta bu boy kiloyla (175 boy 75-80 kilo) 2-3 sene spor yapsan çok iyi bi fiziğe de sahip olabilirsin.
  19. Mustafa Zahid

GYM Programınızı yazar mısınız?

programda ne yazıyorsa onları yapıyorum, değiştirmeyi pek sevmiyorum
Top Bottom