Arama sonuçları: *

1. NecroPunch

Bacak kılları için tavsiye

usta 2 numara makina ile üstünden geçeceğim kalın çıkar mı benim için bu önemli
  2. NecroPunch

makinadan mı pişman olacağım sadece üstünden 2 numara ile geçeceğim sonra da ağda felan yaparım herhalde
  3. NecroPunch

@DENI2 neden üzgün attın 1617403965 usta kalın mı çıkar normal mi beni için bu önemli kalından kastımda böyle aynı saçını usturaya vurusun ya aynı onun gibi
  4. NecroPunch

usta sonuçta bu forumu kalıcı olarak kullanmayı düşünüyorum şimdi adımız çıkar 9 a inmez 8 e muhabbeti olmasın diye dedim 1617403840 eyw
  5. NecroPunch

bro adım ne ara lgbt ye girdi a* 1617403769 kalınlığı nasıl olur
  6. NecroPunch

knk ne hiç olmasın nede orman olsun ben şimdi makina ile 3 e vursam ne olur yada 2-1
  7. NecroPunch

usta ben şimdi makina ile 3 e vursam ne olur
  8. NecroPunch

knk epilasyon erkek adamı bozar ama bu kıllarlada yaşanmıyor
  9. NecroPunch

Beyler bu olayı sakın top ve benzeri şey için algılamayın orman oldu durduk yere kaşınıyor hatta öyle bir kaşınıyor ki keselerken bile kaşınıyor ben şimdi bunu makinaya vursam sıfır yada 3 numaraya kalın bir şekilde mi çıkar yoksa gene aynı kalınlıkta mı ?
  10. NecroPunch

[REHBER] Lazer (Göz) Ameliyatı Oldum Deneyimlerim (Güncellendi)

Hocam kaç xxxx p den 4K ya geçtiniz (Allaha şükür herhangi bir sağlık problemim yok sadece meraktan soruyorum)
  11. NecroPunch

Bademcik şişmesi nasıl geçer?

Knk kesin ve net bilgi kendimde yaşadım çünkü bende senin gibi üşüttüm ama ben evin içinde iken üşütmüştüm duştan sonra hava soğuk olmasına rağmen şortla gezdim 2 hafta yataktan çıkamadım sen şimdi eczaneye git ve bunu al hemen geçiriyor bunu içtirkten 2 gün sonra bir şeyim kalmadı hemde tadı...
  12. NecroPunch

Kontrol Bende Değil Başkası Beni Kontrol Ediyor

aman aman sakın gitme sana da t*ecav*z etmesinler
  13. NecroPunch

Kontrol Bende Değil Başkası Beni Kontrol Ediyor

Kesin korona aşısı oldun ve sana çip taktılar (!!!!)
  14. NecroPunch

muhabbet kuşum yeni hamile 1 günlük ne yapmalıyım

Her şey Bir kaç güne belli olur
  15. NecroPunch

yeni kuşlar demek yeni sorumluluk demek daha 17 ime kadar üstüme çok sorumluluk bindi bir de kuşumuz eksik kalsın bari
  16. NecroPunch

yani hamile olduğunda yumurta direk alttamı çıkıyor yoksa yukrıdan aşağı doğrumu iniyor 1614558218 bir de ben kuşlarımın hamile kalmasını isteimyorum ksırlaştırmak için ne yapmam lazım yoksa bir çözümü yok mu ?
  17. NecroPunch

hocam şimdi bu hamle mi değil mi ben onu anlamaya çalışıyom boşuna uğraşmayayım zaten ben hamile olmasını isteimyom rahmetli Babamdan kalmaydı ondan tek ve özel olmasını istiyorum uğraşmak da istemiyorum eğer diyelimki ben yuvalık almakta geç kaldım ne gibi sorunlar olur
  18. NecroPunch

@kandes22 daha bugün oldu yeni fark ettim hazırlık yapmalı mıyım 1614557885 diyelimki hamile döllenmiş yumurta ilk nerede ve ne kadar büyüklükte bir şişme olur hocam ona göre yarın bu şişlik devam ederse yarın hazırlık yapayım elinde hiç foto var mı ?
  19. NecroPunch

yuvalık pis biraz müsait olamdaım mavi olan dişi ve bugün böyle olduğunu fark ettim
Top Bottom