9-10 civarı 5-6 senedir hiç uyuyamadım türlü türlü şeyler denedim yatak olarak gerek çekyat gerek çift kişilik yatak gerek ortopedik yatak (1-2 gün olsa bile) sıcak oda gerek soğuk oda
valla hocam 15 dk benim için çok uçuk bi süre bile bende taş gibi yatakta yatıyorum saat 12 den sonra max 5 dkda uyuyorum herhalde otrtopedik yatak olsa 5 dkyı bile bulmaz
Hocam illa 9-10 gibi değilde benim gibi 11-12 gibi yatmayı deneseniz bende mesela 10 gibi uyuyamam ancak 12 gibi mis gibi uyurum tabiri caizse camış gibi uyurum
Magnezyum melatonin birde melisa çayı öneririm üçününde faydasını gördüm ben
Ben türlü türlü şeyi denedim ancak benim beslenmeden kaynaklı değil Stresin çok büyük etkisi oluyor bu konuda ki benimde bu yüzden bi dönem çok fazlaydı şuanda eskisine kıyasla daha iyi durumda
günübir yıkıyorsan oda bazen yapabiliyor 2-3 günde bir yıkıyorum ben saçımı ayrıca çok sıcak kullanma suyu ılık su kullanmaya başladığımdan beri eskisi kadar kabarmıyor saçım + elimle değdiğimde çok fazla dökülmüyor
Senin gene daha erken evrelerde önceden benim öyleydi bende bildiğim kabuk halinde dökülüyor artık randevu bulamadım adam akıllı doktora uzun süre ilerledi bende
saçımda kaşımda yüzümde kulağımda heryerim kabuk kabuk geziyorum bende randevu anca bulabildim yakında gideceğim bende
1711569709
3 numara etki etmiyor yeni 3 e vurdum ben gene var gene var hatta 3 numarada daha çok belli oluyor
Hocam cildiniz yağlıysa muhtemelen benim gibi yağlı cilt egzamasına yakalanmışsınızdır en acil şekilde cildiyeye gidin bende yakın bi zamanda gideceğim
Alerjik olsa muhtemelen böbreklerine çok fazla vururdu ayrıca vücudumuza zaten creatini biz et süt balık gibi ürünlerden alıyoruz ancak takviyeye kıyasla çok düşük bi miktarda giriyor bünyemize
Kanak seni biz kurtadam akademisine kaydedelim orda kendi türünden olanlarla konuşursun
yahu sence böyle bir şey mümkünmü arkadaşın yada kedisi kuduz olsa şimdiye kadar yaşayamazlardı