Arama sonuçları: *

1. Otobuscu06

Varikosel ameliyatı geçiren varmı

geçmiş olsun hocam tanı nasıl kondu bende gittim ama 1 ay sonraya ultrason randevusu verdi muayenede bir şey yok dedi sizde nasıl anlasıldı varikosel?
  2. Otobuscu06

Diş ve Yüz Bakımı Hk

hayır bence mastürbasyon yapmak sivilceye sebep olmuyor, hiç olmadı bana.
  3. Otobuscu06

Diş ve Yüz Bakımı Hk

diş bakımı olarak günde 3 kere dişlerimi fırçalıyorum, diş macunu olarak opalescence markasını kullanıyorum gayet memnunum. yüz temizliği olarak beslenmeme dikkat ediyorum yağlı yemekten kaçınıyorum .
  4. Otobuscu06

İlk Defa Üroloji Doktoruna Gideceğim Çok Utanıyorum!

GÜNCELLEME : Arkadaşlar bugun gittim ve muayenemi oldum, şikayetimi söyledim muayene etti daha sonra idrar tahlili ve ultrason istedi.
  5. Otobuscu06

Testislerde Geçmeyen Ağrı?

Yarın gidecegim hocam bakalım gelismelerden haberdar edecegim
  6. Otobuscu06

hocam bende çarşamba akşamından beri ara sıra giren ağrı var testisimde
  7. Otobuscu06

işte tek korkum o :D
  8. Otobuscu06

yapacağım merak etme o7
  9. Otobuscu06

bakalım hocam ne diyecekler sabırsızlıkla bekliyorum
  10. Otobuscu06

anladım hocam muayene olacagım doktor erkek bakalım hayırlısı
  11. Otobuscu06

gidicem hocam bakalım ne diycekler 1736779962 anladım arkadaşlar teşekkür ederim içimi rahatlattınız
  12. Otobuscu06

anladım hocam yani pantolonumu çıkarmaktan çok utanıyorum yani hiç gidesim yok ama ağrı da henüz geçmedi
  13. Otobuscu06

Arkadaşlar merhaba 5 gündür sağ testisimdeki geçmeyen ağrı sebebiyle yarın doktora gitme kararı aldım, randevumu aldım ve yarın gidecegim sorun şu ki ben daha önce ürolojiye hic gitmedim ne yaparlar bilmiyorum ve acıkcası korkuyorumda. babamla birlikte gidecegim muayene olacagım doktor erkek...
  14. Otobuscu06

teşekkür ederim hocam hafta içinde muayene olacağım
  15. Otobuscu06

Hayır bu ağrı başladıktan sonra 2-3 kere erekte oldum, kan vb. veya b*şalmada zorluk hiçbirini yaşamadım.
  16. Otobuscu06

evet artık rahat bırakacam hocam :D 1736624612 bir kaç gün daha bekleyecegim hocam eğer gecmezse doktora gidecegim teşekkür ederim
  17. Otobuscu06

hayır hocam taraksı bir yapıya sahip degil ancak sağ testisim çok uzun yıllardır sol testisimden biraz daha büyük
  18. Otobuscu06

Hocamlar 2 aydır herhangi bir rahatsızlığım veya ağrım olmadı, bu yüzden doktora gitmeyi gerek görmedim, ancak perşembe akşamından sonra başladı bu ağrı, aslında ağrı bile denmez ama kafama biraz fazla takıyorum o yüzden ağrı diyorum. bunun dışında herhangi bir kızarıklık şişlik morluk kanama...
  19. Otobuscu06

Teşekkür ederim hocam içimi ferahlatttınız teşekkür ederim <3 :)
  20. Otobuscu06

bu sıra biraz fazla mastürbasyon yaptım hocam yani olayın başlangıcı da mastürbasyondan sonra idi aslında. 1736610475 hocam belki kramp olabilir diye şüpheleniyorum çünkü son zamanlarda hiç bir sorun yoktu darbe vs. alma durumu olmamıştı 1736610494 hocam engelli biraz tanısanız şaşırırsınız...
Top Bottom