Neler Yeni

Testislerde Geçmeyen Ağrı?

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Ahmet
konu açmak yerine iki aydır neden bir doktora gitmeden belki kist var belki kanser başlangıcı nerden bilicen?
hocam belki o yaşta durumu ailesine söylemeye çekinmiş olabilir. buradan olumsuz bir geri dönüş alsa eli ayağına dolaşırdı diye tahmin ediyorum.
Hocamlar 2 aydır herhangi bir rahatsızlığım veya ağrım olmadı, bu yüzden doktora gitmeyi gerek görmedim, ancak perşembe akşamından sonra başladı bu ağrı, aslında ağrı bile denmez ama kafama biraz fazla takıyorum o yüzden ağrı diyorum. bunun dışında herhangi bir kızarıklık şişlik morluk kanama vs. hiç bir şey yok her şeyim sağlıklı. Aileme bu konuyu bildirdim, kramp olabilecegini söylediler. geçmeyen veya artan bir durumda söylememi, haber vermemi istediler. Doktora o zaman gidebilirim yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

çekiniyor diye kısırda kalabilir kanserde olabilir
varikosel Epididim kisti vs vs bir sürü şey
baktım hocam hepsine internetten ama oradaki belirtiler tarzında bir şey yok ben şiddetli ağrı vs. yok yani

Aquamen

80+ Bronze
Hocamlar 2 aydır herhangi bir rahatsızlığım veya ağrım olmadı, bu yüzden doktora gitmeyi gerek görmedim, ancak perşembe akşamından sonra başladı bu ağrı, aslında ağrı bile denmez ama kafama biraz fazla takıyorum o yüzden ağrı diyorum. bunun dışında herhangi bir kızarıklık şişlik morluk kanama vs. hiç bir şey yok her şeyim sağlıklı. Aileme bu konuyu bildirdim, kramp olabilecegini söylediler. geçmeyen veya artan bir durumda söylememi, haber vermemi istediler. Doktora o zaman gidebilirim yani.
yani gidin bir acile de kasıklarım ağrıyor de ultrasyon çektir boşuna randevu alcanda gidicen de ultrasyon için 15 gün 1 ay beklicen de git acile devam ederse

kutaybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Kutay
yani gidin bir acile de kasıklarım ağrıyor de ultrasyon çektir boşuna randevu alcanda gidicen de ultrasyon için 15 gün 1 ay beklicen de git acile devam ederse
yani her erkekte sperm üretiminden dolayı yaşanan testis kramplarını nasıl bu kadar büyüttünüz anlamıyorum. zamanında bende aynı şikayet ile korkudan acile gitmiştim. benim için sadece zaman kaybıydı.

Aquamen

80+ Bronze
yani her erkekte sperm üretiminden dolayı yaşanan testis kramplarını nasıl bu kadar büyüttünüz anlamıyorum. zamanında bende aynı şikayet ile korkudan acile gitmiştim. benim için sadece zaman kaybıydı.
biraz mantık çerçevesinde bakarsan senin demene göre uçurumdan atlarsan ölürsün veya ölmezsin gibi
Ağrıyla başlayan son safhada kanser olan kuaförüm vardı (ÖNLEM ALMAK)

kutaybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Kutay
biraz mantık çerçevesinde bakarsan senin demene göre uçurumdan atlarsan ölürsün veya ölmezsin gibi
Ağrıyla başlayan son safhada kanser olan kuaförüm vardı (ÖNLEM ALMAK)
ilk cümlede ne anlattığını bence kendin de anlamadın.
konuya gelirsek; eğer testislerinle ilgili bir problem yaşıyorsan acile gitmen zaten mantıksız , adamlar ilgisiz ve bilgisiz çünkü. eline ağrı kesici reçetesi verir yollar.
çok büyük problemlerde üroloğa gitmek gerekir.
ama bu sorun falan değil hafif sızı , yaşı henüz küçük ve bilindik bir durumdan dolayı kasık ağrısı çekiyor. eğer 3-4 gün daha devam edilirse tabii ki gidilmeli , ama şuanda gidilmesi çok mantıksız.
çünkü testis kanseri gibi teşhislerin en net belirtisi şişlik. burada şişlikten bahsedilmemiş.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,580
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Testislerinin herhangi birinde sağ veya sol olacak şekilde ebat farkı var mı? Biri diğerinden daha büyük veya küçük ? Testislerinin dokusu solucanımsı gibi taraksı bir yapıya sahip mi ?

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Ahmet
Testislerinin herhangi birinde sağ veya sol olacak şekilde ebat farkı var mı? Biri diğerinden daha büyük veya küçük ? Testislerinin dokusu solucanımsı gibi taraksı bir yapıya sahip mi ?
hayır hocam taraksı bir yapıya sahip degil ancak sağ testisim çok uzun yıllardır sol testisimden biraz daha büyük

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Hamka
Arkadaşlar merhaba perşembe gününden beri testislerimde ufak ufak ama hissedilir derecede bir ağrı hissetmekteyim, bugüne kadar sağ taraf daha ağrılı ve bacağa doğru vuruyordu. Ama bugün bir şey farkettim özellikle sol bacağım ile adım atarken sol tarafta anlık ağrı hissediyorum. Sorun ne olabilir ?
cekme artik bro rahat birak aleti

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,580
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
hayır hocam taraksı bir yapıya sahip degil ancak sağ testisim çok uzun yıllardır sol testisimden biraz daha büyük
Variskosel olabilir. Ürolojiden de daha net sonuç alırsınız zaten.

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Ahmet
Top Bottom