Arama sonuçları: *

1. Peganeo

Boynum tutuldu hareket edemiom

Aynı sorunu yaşadım ve yaklaşık 1-2 hafta da geçiyor. Verilen ilaçları kullanmaya devam edin yakın zamanda düzelirsiniz.
  2. Peganeo

Duşta oluşan avuç dolusu saç dökülmesi

Merhabalar, uzun yıllardan beri sürekli olarak saçım dökülmekte. Yaşım 18 saçlarım çok sıkı, dalgalı ve kuru. Yaklaşık 1 yıl önce uzman bir doktora gittiğimde saçıma bakıp kan testi istemişti. Sonuçlarda sadece B12 eksikliğinin olduğunu bundan dolayı bana Apikobal hap vermişti. Günde 100, 150...
  3. Peganeo

kulak çinlama tedavisi izmit're ve istanbulda bulunmakta

ciiii ciii ciiii gibi geliyor ses.
  4. Peganeo

kulak çinlama tedavisi izmit're ve istanbulda bulunmakta

Sessiz bir ortamda düşük seviyede çınlama sesi duyuyorum ama bir hastalık mıdır değil midir bilemiyorum. Sizce bir hastalık mı?
  5. Peganeo

Saçımdan Eksilmeyen Kepek!

Konazol adlı bir şampuan var eczanelerden temin edebilirsin. Baya bir etkisi var kaşıntıyı geçiriyor ama bir süre sonra devam ediyor kepek sorunuda ortadan kalkıyor. Eğer alırsan içindeki kağıdı okuyup nasıl kullanman gerektiğini öğrenmelisin yanlış kullanımda etkisini kaybediyor.
  6. Peganeo

Jilet kesiği nasıl geçer, iz bırakır mı?

Neden gitmemekte bu kadar diretiyorsunuz? Üstüne bir şey sürüp pansuman yapacaklar sadece. En yakın sağlık kuruluşuna gidin lütfen.
  7. Peganeo

Buşonex kullanım sonrası kulak tıkanıklığı

Bugün KBB'a gittim ve bana Buşonex adlı bir kulak damlası yazdı. Sabah, Öğle ve akşam olmak üzere günde 3 defa her bir kulak için 5 damla atmamı istedi. Sağ kulağım için kullandım ama kulağım tamamen tıkandı hiç bir şey duyamıyorum... Kitapçıkta buna dair hiç bir şey bulamadım. Açılması için ne...
  8. Peganeo

Aşı yaptırdınız mı? Yaptıracak mısınız?

Eğer araştırmış olsaydın bu şekilde " ben aptalmıyım o sıvıyı vücuduma vurucam" demezdin. Bir süre sonra vücuduna verilen sıvı yok olup gidiyor. Size konu olarak atmıyorum anlayacağınızı düşünmediğim için bu videoyu izleyin sorularınızın cevabını alacaksınız.
  9. Peganeo

Spor Yaparken 160 Nabız Normal mi?

Neden güvenmeyelim?
  10. Peganeo

[Çözüldü] Buz yedim hasta oldum

https://www.haberturk.com/nane-limon-nasil-yapilir-nane-limonun-faydalari-nelerdir-hbrt-2646496 Nane limon içerseniz sizi bir süre rahatlatacaktır.
  11. Peganeo

Bademcik şişmesi nasıl geçer?

Pastil alabilirsin burun için bir şey bilmiyorum. Tavsiyem Aile Hekimine gidip bi' görünmen sana yardımcı olacaktır. Kendim için bi' karışım yapmıştım aslında ama çok ağırdı iki üç gün onun kötü tadı ağzımdan gitmemişti ama ağrıyı direk kesmişti.
  12. Peganeo

Yoğun kepek sorunu! yardım

Sen bilirsin zorlamayacağım daha fazla. Yıllarca çektiğim için çok zorlanacaksın bi ara kötü şeyler bile aklıma geliyordu ama çözümü buymuş :confused:
  13. Peganeo

Çok zor değil eczaneye gidiceksin alt tarafı. Pahalı bir şey de değil hadi bakalım pazartesi alıyorsun yoksa çok can çekersin geçmiyor çünki....
  14. Peganeo

Yok kankam hiç utanma bende çalışıyordum babamın yanında gidip beraber aldık. Bu arada kel kalmazsın merak etme. 1607801311 Bende öyle olmadı yumuşacık saçlarım ilk kullanımda sık kullanacağın için olabilir talimatları okuyarak yaparsanız kuruma gibi sorun olmaz.
  15. Peganeo

Aynısı bendede oluyordu FitGirl tavsiyesi Konazol kullan artık ne kan var nede kepek nede kaşıntı var :)
  16. Peganeo

Bir kaç kez kullanırsan elbet bir işe yaramaz kardeşim. İlk başlarda her yıkandığında kullanacaksın 1 ay sonra 1 haftada bir 2 ay sonra 2 haftada bir yapman gerek başka çözümü yok.
  17. Peganeo

Bendede olan sorun hemen çözümünü veriyorum.... 1. yarın sabah kalkıyorsun elini yüzünü yıkıyorsun 2. yanına 20 tl al ne olur ne olmaz eczaneye gidiyorsun. 3. Orada çalışana "Konazol Şampuan alabilir miyim?" diyorsun. 4. Çalışana nasıl kullanman gerektiğini soruyorsun. Bu kadar bendede öyle...
Geri