Yoğun kepek sorunu! yardım

Arkadaşlar 15 yaşındayım son 2 aydır baya bi kepek sorunuyla karşılaşıyorum sıcakladığımda saçım baya bi kaşınıyor herhangi bi öneriniz varmı şampuan vs. bide neden olabilir kepek
Doktor bana 2 tane kepek ilacı verdi. Hiç kepek kalmadı neredeyse.

Bende kabuk gibi bir şey çıkıyor ve bazen sert kaşıdığımda tırnağımda kan oluyordu çok az
o kabuklar bende 2 sene önce falan çıkıyodu o zamanda kepek yoktu zaten

Duş alırken kafanızı iyi durulayınız. Ve duştan çıktıktan sonra kafanızı havlu ile iyice kurulayınız. Saç kurutma makinesi yerine havlu kullanmak daha sağlıklıdır. Duş alma sıklığını haftada 1 olarak değiştiriniz.

Bende kabuk gibi bir şey çıkıyor ve bazen sert kaşıdığımda tırnağımda kan oluyordu çok az
Ama kaşınmıyor
Yaklaşık 14-15 yaşlarındayken kabuklardan bende de çıkıyordu fakat kanadığını hiç hatırlamıyorum. Doktora görünmüştüm fazla yağlandığından dolayı orada kabuk tuttuğunu söylemişti. Bu yaşlarda normal denilmişti sonrasında geçti zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bendede aynısı oluyo o yüzden sordum be yapsam geçmedi
Çok sağlıksız bir beslenme düzeniniz mi var?

Bendede olan sorun hemen çözümünü veriyorum....
1. yarın sabah kalkıyorsun elini yüzünü yıkıyorsun
2. yanına 20 tl al ne olur ne olmaz eczaneye gidiyorsun.
3. Orada çalışana "Konazol Şampuan alabilir miyim?" diyorsun.
4. Çalışana nasıl kullanman gerektiğini soruyorsun.
Bu kadar bendede öyle oluyordu artık kafamda güller açıyor.
KONAZOL-MEDIKAL-ampuan-2-100-ml-Ketakonazol-Antifungals.jpg

Tipi böyle.

Yaşım 15 saçım çok yağlanıyor çok kepek var kaşıyınca çok az kan geliyor ve dökülüyor ne yapabilirim

Bendede olan sorun hemen çözümünü veriyorum....
1. yarın sabah kalkıyorsun elini yüzünü yıkıyorsun
2. yanına 20 TL al ne olur ne olmaz eczaneye gidiyorsun.
3. Orada çalışana "Konazol Şampuan alabilir miyim?" diyorsun.
4. Çalışana nasıl kullanman gerektiğini söylüyorsun.
Bu kadar bendede öyle oluyordu artık kafamda güller açıyor.
KONAZOL-MEDIKAL-ampuan-2-100-ml-Ketakonazol-Antifungals.jpg

Tipi böyle.
Ben bikaç kez kullandım fayda göremedim die kullanmadım daha fazla daha çok kepek oldu die eczane bunu vermişti genede

Yaklaşık 14-15 yaşlarındayken kabuklardan bende de çıkıyordu fakat kanadığını hiç hatırlamıyorum. Doktora görünmüştüm fazla yağlandığından dolayı orada kabuk tuttuğunu söylemişti. Bu yaşlarda normal denilmişti sonrasında geçti zaten.

Çok sağlıksız bir beslenme düzeniniz mi var?
Hyr sadece ev yemekleri yiyorum okadar sağlıklı olmasada abur cubur çok nadir yiyorum günde 2 öğün yetiyo

Ben bikaç kez kullandım fayda göremedim die kullanmadım daha fazla daha çok kepek oldu die eczane bunu vermişti genede
Bir kaç kez kullanırsan elbet bir işe yaramaz kardeşim. İlk başlarda her yıkandığında kullanacaksın 1 ay sonra 1 haftada bir 2 ay sonra 2 haftada bir yapman gerek başka çözümü yok.

Geri