Arama sonuçları: *

1. Pew Pew

HPV hastalığı kapmış olabilirmiyim?

Hücum yeleği, gaz maskesi betimlemelerini duymuştum, kafaya şapka geçirmekte iyiymiş :ROFLMAO: Şapka önerisi lazımsa @Kürşat K. hocamız yardımcı olacaktır.
  2. Pew Pew

Kalp Ritmi Hakkında.

Rica ederim. Geçmiş olsun
  3. Pew Pew

Hastalığım psikolojik mi

Hocam özelden yazıyorum
  4. Pew Pew

Hastalığım psikolojik mi

Şuan tedaviye ihtiyaç duymuyorsanız ilaca yeni doktorla başlamanızı tavsiye ederim
  5. Pew Pew

Hastalığım psikolojik mi

İlaç hakkında bilgim yok ama gittiğiniz doktora kalp sıkışması şikayetiyle gittiğinizi söylediyseniz ve yazdıysa sorun olmaması gerek. Kalp atışını hızlandırması muhtemelen yan etkidir bazen herkeste aynı yan etki görülmeyebiliyor. İlacı günlük kullanmanızı mı söyledi yoksa sadece semptomlarınız...
  6. Pew Pew

Hastalığım psikolojik mi

Psikiyatriye gitmeniz daha doğru olacaktır diye düşünüyorum. Kafanızda soru işaretleri varsa yine de Kardiyolojiye de tekrar gidebilirsiniz. Geçmiş olsun.
  7. Pew Pew

Hastalığım psikolojik mi

Ultrason dediğiniz EKO oluyor. Yaşınızın küçük olması kardiyak bir sorun olma ihtimalini azalıyor. Ailenizde kalp hastalığı olması sizde de olma veya ileride ortaya çıkma ihtimalini arttırıyor o yüzden dikkatli olmak gerek. Muhtemelen EKG EKO ve kanda kardiyak enzimleriniz normal çıkmış. EKG de...
  8. Pew Pew

Hastalığım psikolojik mi

EKG ve EKO mu yapıldı ? Yaşınız kaç ? Ailede kalp rahatsızlığı olan var mı ? Sizin başka kronik bir hastalığınız var mı ?
  9. Pew Pew

Lens Hakkında Sorularım var

Benim tahminim bunu söylediğiniz an yazmayacakları yönünde. Enfeksiyonu kötü çünkü.
  10. Pew Pew

Annemin akciğer grafisi nasıl?

Başınız sağolsun. Anneniz açısından bakarsak anne, baba, kardeşler ve çocuklarında kanser öyküsü olması risk faktörü. Endişenizi anlıyorum fakat korkacak bir durum yok.
  11. Pew Pew

Bence gitsin hem önceki tedaviyi dilde yara yaptığı sebebiyle bıraktığını söylesin hem de anladığım kadarıyla Osmaniye de yaşıyor. Yani kontrollere Osmaniye de devam edecek. Ama ilaç başlaması o kadar önemli değil belki Osmaniyede de ilaç başlamayabilir. Hocam sizin ailede kanser öyküsü var mı ...
  12. Pew Pew

Doktor sisteme tanıyı girmemiş ya da genel bir tanı girmiş olabilir. Anneniz doktorla ne konuştu o önemli. Tedavi derken mesela enfeksiyonsa antibiyotik başlamıştır ve söylenen şekilde kullandığı halde tedaviden fayda görmemişse başka antibiyotik yazar ve tedaviyi değiştirir. Dilinde yara...
  13. Pew Pew

Lens Hakkında Sorularım var

Lens suyla temas etmemeli. Kendi solusyonunda temizlenmeli. Yoksa gözünüz enfeksiyon kapar.
  14. Pew Pew

Şüphesi varsa gitsin. Kalan kontrolleri, tedaviyi vs. diğer doktorla planlayacaksa gitsin. Tedaviye rağmen geçmediyse gitsin. Semptomları arttıysa gitsin. Bunlar yoksa daha sonra da gidebilir.
  15. Pew Pew

Tam anlayamadım 2 ayrı doktor var galiba değil mi ? Şüpheleri varsa diğer doktora da gösterebilir ama tekrar grafi çekilmesine gerek yok. Doktora yeni çekildim derse e-nabız dan bakar doktor. 1717767497 BT yorumlamak biraz daha zor. Ben öğrenciyim tam olarak anlayamıyorum. Yorumlamam pek doğru...
  16. Pew Pew

Belki enfeksiyon filan olabilir. BT görüntüleri kesit kesit gösterdiği için sizde beyaz gözüküyordur diye tahmin ediyorum. Ayrıca yakın zamanda çekildiyse çok sık çekilmemesini tavsiye ederim radrasyon var çünkü. BT deki radrasyon grafidekine göre daha fazla. Bir şey olsa BT de görürlerdi diye...
  17. Pew Pew

Akciğerlerde tutulum göremedim ben. Kilo kaybı tümör semptomlarında var. Tek başına anlamlı değil ama. Ateş, gece uykudan uyandıran ağrı gibi semptomlarla birlikteyse dikkat etmek gerek. Bu grafide sinüsler açık, kalp gölgesi normal, mide gazı görünüyor, tutulum olan bir alanda gözükmüyor.
  18. Pew Pew

Normal görünüyor, neden kanser şüpheniz var ?
  19. Pew Pew

Kalp Ritmi Hakkında.

Holter takılıyken çarpıntınız olmazsa doktor EKG de sıkıntılı yeri yine göremeyecek. Bazı kronik durumlarda bulgular sonra çıkabiliyor örnek olarak kalbin büyümesi gibi ama kalp kapaklarını duvarlarını ve kan akımını görüyor anladığım kadarıyla onlarda bir sorun yok. Bence psikiyatrik ...
  20. Pew Pew

Kalp Ritmi Hakkında.

Eforla artması kardiyak sebepleri düşündürüyor ama EKO ve EKG nin temiz çıkması pskiyatrik sebepli olma ihtimalini güçlendiriyor. EKG de şöyle bir şey var. Semptomunuz yani çarpıntınız yokken çekilirseniz normal çıkar. Bu yüzde EKG yi çarpıntınız olduğu sıra çektirmelisiniz ya da 24 saat EKG...
Top Bottom