Neler Yeni

Hastalığım psikolojik mi

berkauaslan49

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
462
İsim
Berkay Aslan
Anlayan varsa yada ayni durumu yasamis olan 3 gundur kalbim sıkışıyor bi sicaklik geliyor dayanilmayacak hale geldigi oluyor 2 kere acile bugunde kardiyolojiye gittim ama doktor yine hicbirseyim olmadıgini soyledi ben psikolojik oldugunu dusunuyorum suan bile hala devam ediyor baska doktora gorunmelimiyim yada direkt psikologa mi gideyim anlayan yada ayni durumu yasayan varsa yardimci olursa sevinirim

Pew Pew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Cem Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık
EKG ve EKO mu yapıldı ?
Yaşınız kaç ?
Ailede kalp rahatsızlığı olan var mı ?
Sizin başka kronik bir hastalığınız var mı ?

berkauaslan49

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
462
İsim
Berkay Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
EKG ve EKO mu yapıldı ?
Yaşınız kaç ?
Ailede kalp rahatsızlığı olan var mı ?
Sizin başka kronik bir hastalığınız var mı ?
Ekg yapildi ekoyu bilmiyorum yasim 18 ailede kalo rahatsizligi olan var babam dada var benim yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kan falan aldilar doktor ultrasonlada bakti

Pew Pew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Cem Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık
Ultrason dediğiniz EKO oluyor. Yaşınızın küçük olması kardiyak bir sorun olma ihtimalini azalıyor. Ailenizde kalp hastalığı olması sizde de olma veya ileride ortaya çıkma ihtimalini arttırıyor o yüzden dikkatli olmak gerek.
Muhtemelen EKG EKO ve kanda kardiyak enzimleriniz normal çıkmış. EKG de şöyle bir olay var semptomunuz varken çekilmesi gerek yani kalbiniz sıkıştığı sırada çekilmesi gerek. Semptom yokken çekilirse normal çıkabilir. Siz EKG çektirdiğiniz sırada sıkışma hissi var mıydı hatırlıyor musunuz ?
Psikiyatrik olarak Anksiyete veya Panik atak olabilir.

berkauaslan49

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
462
İsim
Berkay Aslan
Ultrason dediğiniz EKO oluyor. Yaşınızın küçük olması kardiyak bir sorun olma ihtimalini azalıyor. Ailenizde kalp hastalığı olması sizde de olma veya ileride ortaya çıkma ihtimalini arttırıyor o yüzden dikkatli olmak gerek.
Muhtemelen EKG EKO ve kanda kardiyak enzimleriniz normal çıkmış. EKG de şöyle bir olay var semptomunuz varken çekilmesi gerek yani kalbiniz sıkıştığı sırada çekilmesi gerek. Semptom yokken çekilirse normal çıkabilir. Siz EKG çektirdiğiniz sırada sıkışma hissi var mıydı hatırlıyor musunuz ?
Psikiyatrik olarak Anksiyete veya Panik atak olabilir.
Evet vardı iki seferdede ama dayanilmiyacak seviyede değildi

Pew Pew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Cem Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık
Evet vardı iki seferdede ama dayanilmiyacak seviyede değildi
Psikiyatriye gitmeniz daha doğru olacaktır diye düşünüyorum. Kafanızda soru işaretleri varsa yine de Kardiyolojiye de tekrar gidebilirsiniz. Geçmiş olsun.

berkauaslan49

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
462
İsim
Berkay Aslan
Psikiyatriye gitmeniz daha doğru olacaktır diye düşünüyorum. Kafanızda soru işaretleri varsa yine de Kardiyolojiye de tekrar gidebilirsiniz. Geçmiş olsun.
Hocam merhaba tekrardan cocuk psikologa gittim 10 gun sonra yetiskin olduğum icin tedavinin bosa olacagini soyledi simdilik bi uyku ilaci yazdi gyrex 50mg yan etkisi kalp atisi hizlandiriyormus bir sorun olur mu acaba

Pew Pew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Cem Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık
İlaç hakkında bilgim yok ama gittiğiniz doktora kalp sıkışması şikayetiyle gittiğinizi söylediyseniz ve yazdıysa sorun olmaması gerek. Kalp atışını hızlandırması muhtemelen yan etkidir bazen herkeste aynı yan etki görülmeyebiliyor. İlacı günlük kullanmanızı mı söyledi yoksa sadece semptomlarınız olduğunda mı ? Birde tedavinin boşa olacağını söyledi dediğiniz kısmı anlayamadım.

berkauaslan49

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
462
İsim
Berkay Aslan
İlaç hakkında bilgim yok ama gittiğiniz doktora kalp sıkışması şikayetiyle gittiğinizi söylediyseniz ve yazdıysa sorun olmaması gerek. Kalp atışını hızlandırması muhtemelen yan etkidir bazen herkeste aynı yan etki görülmeyebiliyor. İlacı günlük kullanmanızı mı söyledi yoksa sadece semptomlarınız olduğunda mı ? Birde tedavinin boşa olacağını söyledi dediğiniz kısmı anlayamadım.
10 gun sonra 18 oluyorum doktor terapiye baslasam 10 gun sonra goremiycem birdaha dedi simdilik ilac yazayim bayramdan sonra eriskine gidersin dedi verdigide uyku ilaci saat 10 da icmemi soyledi

Pew Pew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Cem Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık
10 gun sonra 18 oluyorum doktor terapiye baslasam 10 gun sonra goremiycem birdaha dedi simdilik ilac yazayim bayramdan sonra eriskine gidersin dedi verdigide uyku ilaci saat 10 da icmemi soyledi
Şuan tedaviye ihtiyaç duymuyorsanız ilaca yeni doktorla başlamanızı tavsiye ederim

Pew Pew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Cem Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık
Hocam özelden yazıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR