Arama sonuçları: *

• Users: Rennes
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Rennes

Erkek yüz ve saç bakım

Komik gelmediyse geç kardeşim anlamamışsın, duyar kasıyorsun. Anlayan zaten like atıp geçmiş. Bende seni biraz bu tarz yorumlarda düşünmeye davet ediyorum. Daha da uzatmaya mahal yok, iyi günler. 1643028768 Cevap vericektim unutmuşum. Eğer beslenmende sorun yoksa, yüz için yağ azaltıcı doğal...
  2. Rennes

Erkek yüz ve saç bakım

Kanka, şaka kanka. Kanka şaka. Sen anladın? 1643028321 Ulan her seferinde yapılan espriyi anlamayan birileri çıkıyor tilt oluyorum. (!) bu işaret olmadan yorum atamaz olduk.
  3. Rennes

Erkek yüz ve saç bakım

Yüzüne, vücuduna bakım yapan erkek: Yüzünü haftada iki kere sabun, şampuanla yıkayan erkek:
  4. Rennes

150 kg yim 16 yaşında Tavsiye Verin

Usta seninle vs atılmaz maşallahın var
  5. Rennes

Çinde Yeni Virüs Çıktı

Lan YETERRRR ulan YETERRRR
  6. Rennes

Vefat Eden Bireyden Aşı Onayı İsteyen E-Nabız

O şekil kabul olmuyor muydu? Ben öyle biliyordum da.
  7. Rennes

Vefat Eden Bireyden Aşı Onayı İsteyen E-Nabız

Hocam öncelikle Allah rahmet eylesin, size sabır versin inşallah. Anneniz hayatta mı acaba?
  8. Rennes

genc

Bir şey olmaz diye biliyorum.
  9. Rennes

Arkadaşlar kan alındığını görünce bayılıyorum

Psikolojik bir durum olabilir başka bir şey olursa hastaneye git bence.
  10. Rennes

Aşı 15 Yaşa Kadar İndi!

Geçmiş olsun valla ne diyim
  11. Rennes

Aşı 15 Yaşa Kadar İndi!

Ben olmayı düşünmüyorum sebebini soracak olursanız il sanayisinin mantığı bellidir bir yerden alır bir yerden verir ve bu aşı daha 1 yıllık bile değil yan etkileri vs. Belli değil o yüzden olmayacağım
  12. Rennes

Berber olmayan bıyığımı (Aslında tüyden başka bir şey değil.) makine ile aldı!

ben 16 yım menzil tarikatçısı gibi sakalım çıkıyor geçen daeşten teklif geldi.
  13. Rennes

Tüy Dökücü Krem Önerisi

Olum ben sana bacağımı atsam ne olur bilmiyorum some doğulu problems 1621157525 Tüy kökleri gözüküyor mu gülüm? Benim bazı arkadaşlarda oluyordu da, benim tüyler de uzun birazcıı 👉👈
  14. Rennes

Tüy Dökücü Krem Önerisi

Yaptırcam zaten de yaptırana kadar alayım bir kere rahatsız ediyor artık. 1621157243 Ben bulayım sana da söylerim yavrum.
  15. Rennes

Tüy Dökücü Krem Önerisi

İyi midir daha önce kullandıklarım var ama etkisi iyi olan bir ürün istiyorum? İyi midir yani kıl çıkma süresini yavaşlatıyor mu, köküne kadar alabiliyor mu, yakıyor mu?
  16. Rennes

Tüy Dökücü Krem Önerisi

Arkadaşlar çok sağlam bildiğiniz bir tüy dökücü krem var mı erkekler için?
  17. Rennes

Öksürükten baş ağrısı nasıl geçer?

Bu kadar uzun bir şey ise tetikleyen bir şey vardır illaki, acilen hastaneye gitmeni tavsiye ederim.
  18. Rennes

E-Sigara Sağlığa Zararlı Mıdır?

Normal sigaradan çok daha az zararsız ama su buharı uzun kullanımda nemlenmeye sebep olabiliyor. Tabii kaliteli bir şey aldıysan normal sigaradan daha iyidir.
  19. Rennes

tarihi geçmiş 1L fanta içtim bir şey olur mu?

ZİH̨̢̀İ͚̹Ņ͟͝SE͎͔̪L̖ ̅̏̃҉SO̅RU̿͂ͣǸ̅̏ ͋̅͊Y̷̸͟Aͯ̋̈RDIͫ̄͠M̄̃̏ ͑ͪͬE̒̎ͫDİͥ̌͑N MENTAL COKUNTU ⣿⣯⣿⣿⣿⣶⣶⣶⣶⣤⣤⣤⣀ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷   ⠈⠻⣿⡛⠉⠭⠉⠉⢉⣿⣿⣧ ⠲⣶⠖⠄⠄⢿⣿⠄⠶⣶⣾⣿⣿⣿⣿⣧    ⠺⢿⡗⠄⣹⣿⣿⠿⣟⣿⡏     ⠤⠤⢾⣿⣿⣿⣦⠘⡿   ⠈⢻⡿⣷⣶⣶⣤⣤⣤⣶⣦    ⣽⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡟    ⠘⠿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿      ⠉⠉⠛⠋ Adım 1) Mental Çöküntü Adım 2) Mental Çöküntü Adım 3) Mental...
  20. Rennes

KARANTİNADA KAFAYI YEMEK

anlamamışam
Top Bottom