Rennes
80+ Gold
Dahası
Arkadaşlar çok sağlam bildiğiniz bir tüy dökücü krem var mı erkekler için?
İyi midir daha önce kullandıklarım var ama etkisi iyi olan bir ürün istiyorum?Veet Erkek Tüy Dökücü Krem, Sprey - GittiGidiyor
Veet Erkek Tüy Dökücü Krem, Sprey çeşitleri GittiGidiyor'da! Erkek Tüy Dökücü Krem, Sprey ürünlerini incelemek ve böylece istenmeyen tüylerinizden kolayca kurtulmak için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Edit : Trendyol'da daha uygunmuş https://www.trendyol.com/veet-men/t...e_u72in2&adjust_campaign=cimri_urun_listeleme
İyi midir yani kıl çıkma süresini yavaşlatıyor mu, köküne kadar alabiliyor mu, yakıyor mu?Lapiden Parfümlü. Futbol oynarken 2 haftada bir kullanıyordum bacaklar sütun gibi oluyor
Ben kullanıyorum daha önce farklı ürünler denedim fakat tahriş olur gibi kızarıklık ve yanık hissi yaptı çoğu bunda bir sorun olmadı şimdiye kadar.İyi midir daha önce kullandıklarım var ama etkisi iyi olan bir ürün istiyorum?
İyi midir yani kıl çıkma süresini yavaşlatıyor mu, köküne kadar alabiliyor mu, yakıyor mu?
Yaptırcam zaten de yaptırana kadar alayım bir kere rahatsız ediyor artık.Rennes AB epilasyon kökten çözüm.
Ben bulayım sana da söylerim yavrum.Kanka ben soyunma odasında eşofmanı indirirken kanka taytı nerden aldın diyorlar 2 makina bozdum devlet jiletle kesmemem için orman bakanlığıyla geldi şöyle kısır etmeyen güzel bir öneri varsa benim de haberim olsun
Yavru (kurt) bacaklarımın rengini unuttum 1 yıldır abYaptırcam zaten de yaptırana kadar alayım bir kere rahatsız ediyor artık.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben bulayım sana da söylerim yavrum.
Hayır yakmaz, bacağımda kesik varken de yakmıyordu. Parfümlü olmazsa leş gibi kokar ama haberin olsunİyi midir daha önce kullandıklarım var ama etkisi iyi olan bir ürün istiyorum?
İyi midir yani kıl çıkma süresini yavaşlatıyor mu, köküne kadar alabiliyor mu, yakıyor mu?
Olum ben sana bacağımı atsam ne olur bilmiyorum some doğulu problemsYavru (kurt) bacaklarımın rengini unuttum 1 yıldır ab
Tüy kökleri gözüküyor mu gülüm? Benim bazı arkadaşlarda oluyordu da, benim tüyler de uzun birazcııHayır yakmaz, bacağımda kesik varken de yakmıyordu. Parfümlü olmazsa leş gibi kokar ama haberin olsun
Dayımın bacakları çok kıllıydı annem yıllardır dayımı kınıyor yüzüm köse tüm kıllar bacaklara gittiOlum ben sana bacağımı atsam ne olur bilmiyorum some doğulu problems
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tüy kökleri gözüküyor mu gülüm? Benim bazı arkadaşlarda oluyordu da, benim tüyler de uzun birazcıı
SütunLapiden Parfümlü. Futbol oynarken 2 haftada bir kullanıyordum bacaklar sütun gibi oluyor