Arama sonuçları: *

1. RevDeisDou

Mastürbasyon yapmamak zararlı mı?

Kral nereye atıyor eli tam olarak
  2. RevDeisDou

Protein Tozu Lazım Yardımcı Olur Musunuz

Bunu alıyosun 2 gün sonra ishal :ROFLMAO:
  3. RevDeisDou

800 lira bütçeye Protein Tozu tavsiyesi

Tamamdır
  4. RevDeisDou

Kemiksiz aldım kemikli daha mı iyi? Öyleyse bir dahakine öyle alayım. Et alırken bütçeden pek kısmıyorum
  5. RevDeisDou

Şuan bu dediğini yapacağım gibi aldık bakalım et 1676716785 Şimdilik 5kg et alarak basladım kırmızı et aldım tavuk inanın sevmiyorum cok
  6. RevDeisDou

1.70 boy 58 kilo %18 yağ oranı mı ne var yağım fazla biraz
  7. RevDeisDou

O zaman bu bütçeyle toz almak yerine tavuk/kırmızı et ikilisinden alayım. Tavsiyeniz hangisi? İdare edicez artık
  8. RevDeisDou

Yemeye calısıyorum zaten ama midem kaldırmıyor dostum ondan toz bakıyorum
  9. RevDeisDou

Bigjoy daha ucuz sanırım bewolftan
  10. RevDeisDou

Torq Nutrition nasıl yine aynı fiyatlarda? Maksat seçenek sayısı artsın bir ürüne bağlı kalmak istemiyorum da. Ayrıca böyle bir ürün buldum ama hicbir bilgi bulamadım. Dediğim gibi amacım biraz ürün çeşitliliği ve bütçe kısabilmek. Çünkü şuan neredeyse 10kg dana kuşbaşı ile aynı fiyatta :D
  11. RevDeisDou

Bunu kaydettim. En kötü bütçe yükseltir alırım daha iyi öneriler gelmez ise 1676713125 Ronic kullanmıştım Gainer ve Whey İsolate. 6kg gainer 2 kilo whey kullandım gainer 2 kilo aldırdı whey ise neredeyse etkisizdi. O yüzden pek bir daha alasım yok. Ronic' in tozlarının işe yaradığından...
  12. RevDeisDou

Yok zaten zayıfım muhtemelen. O yüzden bir yandan kilo almama belki yardımcı olur bir yandan da gerekli proteini alırım diye düşündüm ama doğru değilmiş sanırım. Bütçeyi 800 lere falan yukselttim bu arada hala düzgün bir ürün yok mu şöyle en az 60 servis falan
  13. RevDeisDou

Onun yerine Gainer alsam? Hem bütçem ve istediğim gramajda ürünler var ve üstüne yeteri kadar protein de içeriyorlar. Karbonhidrat olarak yoğun olmaları dışında eksileri var mı?
  14. RevDeisDou

Protein Ocean pek sevdiğim bir marka değil. Ayrıca ronic nutrition da istemiyorum o yüzden konu açtım. SSN iyi marka diyolardi aslinda
  15. RevDeisDou

650 lira bütçem var. Aklımdaki ürün şuan bu biraz şekerli ama çok sıkıntı olacağını sanmam. https://www.ssnsports.com.tr/ssn-whey-builder-2400-gr-cikolata Bu arada en önemli kriterlerim çikolatalı olması ve en az 58 servis olması. Kilo olarak özellikte takıntım yok lakin 1960 gr ila 2400 gram...
  16. RevDeisDou

KIZILAY ve AFAD Ortak Canlı Yayın

Halihazırda bu kadar bağış ve yardım yapılmışken bu bağışların ne amaçla toplandığını pek anlamadım. 300 saat oldu neredeyse zaten. Tüm yardımların çoktaan ulaşmış olması lazımdı. Umarım yine de depremzedelere gider.
  17. RevDeisDou

"YIKILMAYIZ! Arkamızda dağlar var."

Boş yapmadığımı düşünerek konu spamlamamanı rica ederim. İyi günler iyi forumlar dilerim.
  18. RevDeisDou

"YIKILMAYIZ! Arkamızda dağlar var."

Profil mesajları forumun ilk gününden beri kullanıma açıktır. Bilgisini vereyim de. Ayrıca başka insanların profillerindeki yeni mesajlara Neler Yeni kısmından ulaşabilirsiniz.
  19. RevDeisDou

En iyi şampuan markası?

Reis listede dalini göremedim o yüzden clear' a bastım
  20. RevDeisDou

Gönüllü deprem bölgesine gidiyorum

Normalde ayağınıza taş değmesin denir ama ben söyle demek istiyorum: Umarım ayağınıza taşlar değer ve o taşların altında mahsur kalmış insanları çıkarırsınız. Allah yardımcınız olsun.
Geri