Arama sonuçları: *

1. Sheader

Sevdiğim kızdan aşık olduğu çocuğu dinledim.

3 sene ne kardesim 3 sendır derdini anlatmazsan senın sorunun olur yapacak bısey yok ya soguyacaksın ondan ya da arkadaş kalmaya devam edeceksin 1737350315 daha 15 yasındasın hauyatında bısey gormemıssın ben bu foruma katıldıgımda senin yaşlardaydım
  2. Sheader

Proteinocean kreatin ve vitamin alınır mı?

çilekli ocean kullandım berbattı tadı
  3. Sheader

Mastürbasyon nasıl bırakılır?

Ben namaza başladım namaz kılmam gerektiği için çekmiyorum
  4. Sheader

Sacimin seyrek olup olmadığını nasıl anlarım

Sac uzun aga göremiyom
  5. Sheader

Sacimin seyrek olup olmadığını nasıl anlarım

Saçımın seyrek olup olmadığını nasıl anlarım hastanede hangi bölüme gitmem lazim?
  6. Sheader

Kaynağa bakmak göze kalıcı hasar verirmi

babam gözluk takamdan kaynak yapmıstı 2 gün boyunca gözüme bişeyler batıyor diyip gözunu acamadı
  7. Sheader

Horlama sesinden uyuyamıyorum

hocam ilk kaldıgım yurtta adam hem hayvani şekilde horluyor bide aradabir konusuyordu geceleri butun oda uyanıyordu ustune sabah da alaramına kalkmıyordu yurt değiştirdim geldiğim odada da horlayan var gene oda değiştirdim gene horlayan eleman var ama şu ankı odamdakı adamı durtunce susuyor yani...
  8. Sheader

sizce ben eşcinsel miyim?

Ggwp.
  9. Sheader

yeni yaptırdıgım dişim ağrıyor

dün doktora gıttım dişimdeki eski dolguyu cıkarıp yenısını yaptı eski dolgu da baya hareket ediyordu ve su anda o diş çok ağrıyor ne yapmam lazım ilaç falan fılan vevya evde agırya iyi gelecek ne yapabilirim
  10. Sheader

Başım Dönüyor Yola Çıkacağım

Hocam ekşi biseyler yanında kola için bende etkili oldu ama sizde olurmu bilemiyorum ise geldim ekşi bişey yanında da kola içtim açtı uykumu
  11. Sheader

Bileğime (damarın üstüne) çok hızlı bir şey çarptı bir sey olur mu?

Damara bişey olsa çok şişer ve baya morarirdi bişey olacağını düşünmüyorum 1-2 güne geçer (o oyuncaktan 10-11 sene önce bende oynuyordum çok severdim atıyorum havada süzülüyor ışık saçıyordu )
  12. Sheader

Güneş yanığı nasıl geçer?

Dkdcdmh
  13. Sheader

Plaj yok marasta:/ 1659737444 İşimiz zor o zaman desene
  14. Sheader

Yok soyulma falan yok 1659737137 Kssuxyhssnndd kızlar da zenci seviyor zaten 1659737170 Bu çalışırken oldu ya güneş kremini ihmal edittim baya bı bu hale döndüm
  15. Sheader

Ya beninki amele yanığı işte oldu güneş kremi sürmedim bu hale döndüm bu sene de univeristeye gidecem nasil gecer bu bugün gözüme takıldı resmen ırk değiştirmişim
  16. Sheader

4-5 saatlik uyku ile nasıl hayatta kalabilirim

Sınava bir kaç ay kaldığı için az uyuyup geceleri de çalışıyorum ama öteki gün bir tık uykusuzluk çekiyorum bunu önlemek için ne yapabilirim takviye edici gıdalar şu Pharmaton falan mı kullanmaliyim ne yapmalıyım veya?
  17. Sheader

Saç Uzunluğu Dökülmeyi̇ Etki̇ler Mi̇ ?

etk,ler eskıden bır kalkıyordum yatakta heryer saç artık bişeyler kullanıyorum çok kalmadı dökulme ama illa dokuluyor
  18. Sheader

masturbasyon yapmak vücuta olumsuz etkisi var mı ?

yok kremler vs kullandım ve masterbayonetı azalttım
  19. Sheader

masturbasyon yapmak vücuta olumsuz etkisi var mı ?

varya bende gectıgımız aylarda sureklı sıvılceler cıkıyordu allaha sukur onlemını aldım
  20. Sheader

Sanırım corona oldum :(

gecmıs olsun ancak egıtım zorunlu onlıne de kendımden bılıyorum dersı acıp uyuyordum ben
Top Bottom