Sheader
80+ Silver
Dahası
zamana ihtiyacın var soyulma durumu oldu mu ben de güneşte yandım su topladı çok kötüydü zamanla geçti geçer bu yanıkYa beninki amele yanığı işte oldu güneş kremi sürmedim bu hale döndüm bu sene de univeristeye gidecem nasil gecer bu bugün gözüme takıldı resmen ırk değiştirmişim
Yok soyulma falan yokzamana ihtiyacın var soyulma durumu oldu mu ben de güneşte yandım su topladı çok kötüydü zamanla geçti geçer bu yanık
Kssuxyhssnndd kızlar da zenci seviyor zatenDiğer bölgelere havuç yada kakao yağı sür 3 gün kontrollü güneşten. Zenci olur çıkarsın. Sorun da çözülmüş olur bence.
Bu çalışırken oldu ya güneş kremini ihmal edittim baya bı bu hale döndümzamana ihtiyacın var soyulma durumu oldu mu ben de güneşte yandım su topladı çok kötüydü zamanla geçti geçer bu yanık
Güneş yanıkları çok zor geçer hocam. Ben 1 sene önce aynı senin şekilde yanmıştım hala bir tarafım beyaz bir taraf bronzYa beninki amele yanığı işte oldu güneş kremi sürmedim bu hale döndüm bu sene de univeristeye gidecem nasil gecer bu bugün gözüme takıldı resmen ırk değiştirmişim
Plaj yok marasta:/Plaja gideceksin, yere havlunu sereceksin, güneş kremiyle gusül alıp havluda arkalı önlü yatacaksın. Her gün 1-2 saat yap bunu.
İşimiz zor o zaman deseneGüneş yanıkları çok zor geçer hocam. Ben 1 sene önce aynı senin şekilde yanmıştım hala bir tarafım beyaz bir taraf bronz
Parkda çıplak güneşlenen afganlar gibi yapacan o zaman.Plaj yok marasta:/