Neler Yeni

Güneş yanığı nasıl geçer?

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
Mustafa Enes Bulut
Ya beninki amele yanığı işte oldu güneş kremi sürmedim bu hale döndüm bu sene de univeristeye gidecem nasil gecer bu bugün gözüme takıldı resmen ırk değiştirmişim

Ekler

• IMG_20220805_223348.jpg
    IMG_20220805_223348.jpg
    1.1 MB · Hit: 119

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Diğer bölgelere havuç yada kakao yağı sür 3 gün kontrollü güneşten. Zenci olur çıkarsın. Sorun da çözülmüş olur bence.

Bünyamina

80+ Platinum
Ya beninki amele yanığı işte oldu güneş kremi sürmedim bu hale döndüm bu sene de univeristeye gidecem nasil gecer bu bugün gözüme takıldı resmen ırk değiştirmişim
zamana ihtiyacın var soyulma durumu oldu mu ben de güneşte yandım su topladı çok kötüydü zamanla geçti geçer bu yanık

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
Mustafa Enes Bulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
zamana ihtiyacın var soyulma durumu oldu mu ben de güneşte yandım su topladı çok kötüydü zamanla geçti geçer bu yanık
Yok soyulma falan yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Diğer bölgelere havuç yada kakao yağı sür 3 gün kontrollü güneşten. Zenci olur çıkarsın. Sorun da çözülmüş olur bence.
Kssuxyhssnndd kızlar da zenci seviyor zaten

Bu çalışırken oldu ya güneş kremini ihmal edittim baya bı bu hale döndüm

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,181
İsim
Abdullah Aydoğdu
Plaja gideceksin, yere havlunu sereceksin, güneş kremiyle gusül alıp havluda arkalı önlü yatacaksın. Her gün 1-2 saat yap bunu.

Ukhai

80+ Bronze
Güneş yanıkları çok zor geçer hocam. Ben 1 sene önce aynı senin şekilde yanmıştım hala bir tarafım beyaz bir taraf bronz

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
Mustafa Enes Bulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Plaja gideceksin, yere havlunu sereceksin, güneş kremiyle gusül alıp havluda arkalı önlü yatacaksın. Her gün 1-2 saat yap bunu.
Plaj yok marasta:/

Güneş yanıkları çok zor geçer hocam. Ben 1 sene önce aynı senin şekilde yanmıştım hala bir tarafım beyaz bir taraf bronz
İşimiz zor o zaman desene

Top Bottom