Arama sonuçları: *

1. Shimaida

Tekrar korona olmuşmuyumdur?

Var dostum.
  2. Shimaida

Komegene doritoslu mega dürüm kaç kalori?

Eskiden kilosunu 30 TL'ye alırdım. Sonra 35 yaptılar. Bir süre almadım, yine almak istedim 45 TL yapmışlar en sonda durum bu 64 TL.
  3. Shimaida

Covid test sonucunu nereden öğrenirim?

Dostum bir sen akıllısın zaten değil mi? Kod vermiyorlar. https://enabiz.gov.tr/Home/Index Buraya gir sağ tarafta hastanenin adı falan yazar o kısmıda detay görüntüle diyeceksin sonra tahliller kısmına tıklayacaksın orada işlemler Covid 19 sonuç negatif-pozitif yazar zaten. Kendi e-nabızın...
  4. Shimaida

4 Senelik Protein Tozu Kullanılır Mı?

2021'in 6. ayında bitmiş. Ama kullanıyorum. Sanki mide bulantısı falan yaşıyorum ama bu çok şeyden kaynaklanıyor olabilir. Sütten, şekerden, miktarın yanlış olması falan. Süt marketten alınma değil. Ben ölmedim yaşıyorum, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
  5. Shimaida

4 Senelik Protein Tozu Kullanılır Mı?

Bende de var protein tozu genelde STT'leri benzer oluyor. Bir bakayım. Çünkü bunların da bir raf ömrü var.
  6. Shimaida

Panik atağı Hafifletmek için ne yapabilirim ?

bu sana yardım eder.
  7. Shimaida

Garip şeyler yaşıyorum..

Konuyu ve mesajları tam okuyamadım. Ancak sulardan olabilir. Suların geldiği yerde domuz leşleri vb şeyler oluyor. Tek yaptıkları şey klor falan atmak. Musluk suyu içmeyin. Bizim burada içiliyor ancak yukarıda yazdığım gibi domuz leşleri falan da oluyor. Bir keresinde benim de aynısı olmuştu...
Top Bottom