Arama sonuçları: *

1. SucukEkmek

Yavru Kedi Arka Ayağıyla Koluma Çizik Attı Başka Bir Şey yapmama gerek var mı

Tamamdır arkadaşlar teşekkür ederim zaten aşı olmayacağım
  2. SucukEkmek

Yavru Kedi Arka Ayağıyla Koluma Çizik Attı Başka Bir Şey yapmama gerek var mı

Arkadaşlar yavru kediyi tutayım derken kedi arkanpatisiyle sağ koluma minik bir çizik attı ardından 10 sn sonra bol su ve kolonyağ ile yıkadım bi 5 dk kadar kanaması durmadı. Kedi kuduz değil ondan eminim yavru hemde bizim bahçenin kedisi sizce yapmam gereken başka bir şey var mı
  3. SucukEkmek

MHRS Randevuları Ne Zaman Yenileniyor?

Evet öyle diye biliyorum
  4. SucukEkmek

MHRS Randevuları Ne Zaman Yenileniyor?

Sabah 10 da ve en fazla 15 gün sonrasına alabiliyorsun
  5. SucukEkmek

Çok Fazla Mastürbasyon Yapiyorum Nasil Kurtulabi̇li̇ri̇m? (KONU CİDDİ)

@Kürşat Kütükçü
  6. SucukEkmek

20 lik diş çekimi nasıl olur

Bu 20lik dişin çekilmesi zorunlu mu
  7. SucukEkmek

Tırnak Soyulması Neden Olur?

Yani hocam teşekkürler
  8. SucukEkmek

Tamamdır hocam takip edeceğim teşekkürler
  9. SucukEkmek

Hocam çevremdekilere sordum da onlar da darbe almış dedi ama bundan 3 hafta önce elime 50 kg'lık meral düşmüştü ondan olabilir mi, onun dışında darbe almadı
  10. SucukEkmek

Arkadaşlar tırnağımın beyaz olan kısmında fark edeceğiniz üzere soyulma oluşmuş. Her gün artıyor gibi, neyden kaynaklı olabilir?
  11. SucukEkmek

BU BELİRTİLER KULLANDIĞIM İLACIN YAN ETKİSİ OLABİLİR Mİ ?

Hocam şu an doktora gitme sansim yok ilerleyen gunlerde gitmeyi dusunuyorum dediklerinizi yapacagim tesekkurler :)
  12. SucukEkmek

Arkadaslar bugun gitmemin pek bi imkani yok(işten dolayi), gitmesem ne olur 1686913743 alerset alerji ilaci kullanacagim problem olur mu acaba ?
  13. SucukEkmek

Tamamdir hocam aksama gidecegim, tesekkurler :)
  14. SucukEkmek

tamamdır hocam çok teşekkürler, içerisindeki kagidi okuyacagim, buna benzer icerikteki ilaclari da kullanmamaya calisacagim. Tesekkurler, ayrica parol de kullaniyorum hocam bugune kadar kullandigim da hic bir yan etki yapmadi parol onunla alakasi yoktur degil mi ?
  15. SucukEkmek

Hocam gece baya rahatsiz etti. ilaci bugun de kullanip belirtileri izleyecegim. Eger artma veya gecmeme durumu soz konusu olursa aksam alerji ignesi olmaya acile giderim. Allahin izniyle gecer, tesekkur ederim :) 1686901665 Tamam hocam bu aksam gibi acile basvururum. Tesekkurler :)
  16. SucukEkmek

Arkadaslar dun degil evvelsi gun bogaz agrisi ates ve halsizlik sikayetleriyle doktora basvurdum. Doktor 1 adet augmentin 1000 mg ve bogaz spreyi (andorex) verdi. Yasim 15 ilaci ilk gun kullandim bir sorun yoktu ertesi sabah uyandigimda feci sırt kasintisi, kalca kasintisi bacak kasintisi ve...
  17. SucukEkmek

Bu Durum Tetanoz Yapar mı ?

Tamamdır hocam teşekkürler iyi forumlar :)
  18. SucukEkmek

Haklısınız hocam teşekkürler :)
  19. SucukEkmek

Hocamlar şu an 9.sınıfım geçen sene oldum tetanoz aşısı ayrıca kanama da olmadı bir problem olmaz diye düşünüyorum ?
Top Bottom