Neler Yeni

BU BELİRTİLER KULLANDIĞIM İLACIN YAN ETKİSİ OLABİLİR Mİ ?

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Arkadaslar dun degil evvelsi gun bogaz agrisi ates ve halsizlik sikayetleriyle doktora basvurdum. Doktor 1 adet augmentin 1000 mg ve bogaz spreyi (andorex) verdi. Yasim 15 ilaci ilk gun kullandim bir sorun yoktu ertesi sabah uyandigimda feci sırt kasintisi, kalca kasintisi bacak kasintisi ve elde kirmizi kabarciklar cikmaya basladi. Dun aksam alerset 10 mg ictim ancak fayda etmedi. 00:30 da yattim 2:00a kadar belirttigim yerlerim kasindi. Ne yapabilirim, sanirim AUGMENTIN alerji yapti ne yapabilirim ?

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,255
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
belirtiler alerjiye benziyor. Çok kötüysen acile gidebilirsin alerji için iğne vururlar yarım saate toparlarsın Allah'ın izniyle

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
belirtiler alerjiye benziyor. Çok kötüysen acile gidebilirsin alerji için iğne vururlar yarım saate toparlarsın Allah'ın izniyle
Hocam gece baya rahatsiz etti. ilaci bugun de kullanip belirtileri izleyecegim. Eger artma veya gecmeme durumu soz konusu olursa aksam alerji ignesi olmaya acile giderim. Allahin izniyle gecer, tesekkur ederim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Augmentin penisilin grubu olduğu için hemen doktorunuza başvurun. İlacınızı değiştirebilir.
İhmal etmeyin.
Tamam hocam bu aksam gibi acile basvururum. Tesekkurler :)

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,255
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Hocam gece baya rahatsiz etti. ilaci bugun de kullanip belirtileri izleyecegim. Eger artma veya gecmeme durumu soz konusu olursa aksam alerji ignesi olmaya acile giderim. Allahin izniyle gecer, tesekkur ederim :)
prospektüs okursan orda alerjik tepkiler yazıyordur daha önce görüldüyse. İçeriğine de bak birdahakine benzer içerikte olan bi ilaç kullanmazsın. Dikkat etmekte fayda var genelde 'alerji ya' diyip geçilse de kötü sonuçlar doğurabilme ihtimali her zaman var. Çünkü alerjinin vücudun dışına yansıyan kısımdan ziyade içine yansıyan kısmını bilemiyorsun

Hypc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
İbrâhim Halil
İlaç alerjisi de olabilir, yüksek ateş te yapabilir

SerhatCC

80+ Bronze
augmentin penisilin içerikli diye biliyorum ve penisilin alerjisi çok tehlikeli bir şey ölümcül olabilir vucut içten kabarırsa soluk borusunu tıkıyor uykuda nefessiz kalabilirsin ölümcül bir şey doktora git

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
prospektüs okursan orda alerjik tepkiler yazıyordur daha önce görüldüyse. İçeriğine de bak birdahakine benzer içerikte olan bi ilaç kullanmazsın. Dikkat etmekte fayda var genelde 'alerji ya' diyip geçilse de kötü sonuçlar doğurabilme ihtimali her zaman var. Çünkü alerjinin vücudun dışına yansıyan kısımdan ziyade içine yansıyan kısmını bilemiyorsun
tamamdır hocam çok teşekkürler, içerisindeki kagidi okuyacagim, buna benzer icerikteki ilaclari da kullanmamaya calisacagim. Tesekkurler, ayrica parol de kullaniyorum hocam bugune kadar kullandigim da hic bir yan etki yapmadi parol onunla alakasi yoktur degil mi ?

VeloceRR

80+ Bronze
augmentin penisilin içerikli diye biliyorum ve penisilin alerjisi çok tehlikeli bir şey ölümcül olabilir vucut içten kabarırsa soluk borusunu tıkıyor uykuda nefessiz kalabilirsin ölümcül bir şey doktora git
yok artık :D

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Tamamdir hocam aksama gidecegim, tesekkurler :)

SerhatCC

80+ Bronze
Uygunsuz davranış
dostum cahil misin ahmak mısın anlayamadım ? 1 kere derim kabardığında alerjiden acile gittim, doktorun ilk sorduğu şey solunum sıkıntısı çekip çekmediğimdi. soluk borun içeriden kabarabilir ve nefessiz bırakabilir dedi. seni doktordan daha bilgili yapan şey nedir tam olarak ?

VeloceRR

80+ Bronze
dostum cahil misin ahmak mısın anlayamadım ? 1 kere derim kabardığında alerjiden acile gittim, doktorun ilk sorduğu şey solunum sıkıntısı çekip çekmediğimdi. soluk borun içeriden kabarabilir ve nefessiz bırakabilir dedi. seni doktordan daha bilgili yapan şey nedir tam olarak ?
Hakaret felan etmen özgüven düşüklüğünü gösteriyor, yükseltmeni tavsiye ederim.
Ben senin kendi cahil yorumunu eklemişsin ona güldüm, bu yaptığın yoruma daha çok güldüm

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Hakaret felan etmen özgüven düşüklüğünü gösteriyor, yükseltmeni tavsiye ederim.
Ben senin kendi cahil yorumunu eklemişsin ona güldüm, bu yaptığın yoruma daha çok güldüm
Arkadaslar bugun gitmemin pek bi imkani yok(işten dolayi), gitmesem ne olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaslar bugun gitmemin pek bi imkani yok(işten dolayi), gitmesem ne olur
alerset alerji ilaci kullanacagim problem olur mu acaba ?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,117
Üyeler
167,429
Son üye
Ayanokoji35
Top Bottom