Neler Yeni

BU BELİRTİLER KULLANDIĞIM İLACIN YAN ETKİSİ OLABİLİR Mİ ?

berk031

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
berk akyıldız
Arkadaslar dun degil evvelsi gun bogaz agrisi ates ve halsizlik sikayetleriyle doktora basvurdum. Doktor 1 adet augmentin 1000 mg ve bogaz spreyi (andorex) verdi. Yasim 15 ilaci ilk gun kullandim bir sorun yoktu ertesi sabah uyandigimda feci sırt kasintisi, kalca kasintisi bacak kasintisi ve elde kirmizi kabarciklar cikmaya basladi. Dun aksam alerset 10 mg ictim ancak fayda etmedi. 00:30 da yattim 2:00a kadar belirttigim yerlerim kasindi. Ne yapabilirim, sanirim AUGMENTIN alerji yapti ne yapabilirim ?
aynı ilaca aynı semptomu gösterdim. penisilin alerjisi oluyor bu durum. ölümcül olabilir herkeste farklı seyrediyor ilacın yan etkisi kaşıntı ve kabarıklık halk adında kurdeşen oluyor tıbbi olarak ürtiker. devam etme ilaca alerji testi yaptır onaylattır alerjini doktorlar ilaç yazarken ona göre dikkatli olur

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
aynı ilaca aynı semptomu gösterdim. penisilin alerjisi oluyor bu durum. ölümcül olabilir herkeste farklı seyrediyor ilacın yan etkisi kaşıntı ve kabarıklık halk adında kurdeşen oluyor tıbbi olarak ürtiker. devam etme ilaca alerji testi yaptır onaylattır alerjini doktorlar ilaç yazarken ona göre dikkatli olur
Hocam şu an doktora gitme sansim yok ilerleyen gunlerde gitmeyi dusunuyorum dediklerinizi yapacagim tesekkurler :)

Top Bottom