Arama sonuçları: *

1. Tanzanyalı Ökkeş

Yakın Zamanda Göz Çizdiren varmı?

Dostlar selam miyop ve astigmatım var göz numaram 4 e 4 gözümü çizdirmek istiyorum dünyagöz, düzeygöz gibi yerleri biliyorum ama fiyatlarını bulamıyorum yakın zamanda çizdiren varmı yada fiyatı aramadan bulma şansım varmı
  2. Tanzanyalı Ökkeş

Lens kullanmalı mıyım/ kullanabilir miyim?

Lens istediğinizi doktora mi belirtiyorsunuz yoksa doktordan sonra gözlükçü ye mi
  3. Tanzanyalı Ökkeş

Tahmini süre ne kadar acaba birde 18 yaş altı oluyormu
  4. Tanzanyalı Ökkeş

Bilgilendirmeniz için teşekkürler hocam 1647530710 Hocam ne kadar ödediniz acaba bir de gözdeki rahatsızlığa göre fiyat değişiyor mu acaba
  5. Tanzanyalı Ökkeş

Sağolun hocam dediğiniz tedaviyi olabilir miyim bilemiyorum 16 yaşındayım ancak aklımda olacak
  6. Tanzanyalı Ökkeş

Ortalama fiyatları nasıllar hocam ve tak çıkar mantığından kastınız nedir
  7. Tanzanyalı Ökkeş

Selamlar dostlar yaklaşık 4 derece miyop ve astigmat'a sahibim önümüzdeki hafta doktora gideceğim muhtemelen numaram yükselmiş olacak artık gözlük sıkmaya başladı kırılması kirlenmesi vs. Lens istiyorum ancak zorluklarını bilmiyorum kullanabilir miyim onuda bilmiyorum numaralı lens kullanan...
  8. Tanzanyalı Ökkeş

Aşı olduktan sonra ateş

Aşının genel yan etkileri arasında kolda ağrı, baş dönmesi, baş ağrısı ve ateş gibi etkilee var gayet normal
  9. Tanzanyalı Ökkeş

Cinsel bir soru lütfen ciddi ve erkekler gelsin

13 yaşındasınız bu yaşta normal
  10. Tanzanyalı Ökkeş

15 yaş aşı randevu hakkı geri mi çekildi?

16 yaşındakiler aşı vurunabiliyormu?
  11. Tanzanyalı Ökkeş

Benin koparılması ve durmadan kanaması normal mi

bende öyle değildi benin çıktığı yere ve nerde olduğuna göre değişiyor hocam
  12. Tanzanyalı Ökkeş

Benin koparılması ve durmadan kanaması normal mi

aynısı bende oldu hocam benim kolumda vardı bendede durmadan kanadı doktora gittik onlar küçük bi dikiş atmışlardı
Top Bottom