Neler Yeni

Lens kullanmalı mıyım/ kullanabilir miyim?

Tanzanyalı Ökkeş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
929
İsim
Harun Duman
Selamlar dostlar yaklaşık 4 derece miyop ve astigmat'a sahibim önümüzdeki hafta doktora gideceğim muhtemelen numaram yükselmiş olacak artık gözlük sıkmaya başladı kırılması kirlenmesi vs. Lens istiyorum ancak zorluklarını bilmiyorum kullanabilir miyim onuda bilmiyorum numaralı lens kullanan varmı forumda varsa fikrini merak ediyorum
iyi forumlar....

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Zorlukları
Pahalılar.
Kaliteli Lens alman lazım.
Tak çıkar mantığını yapmayan bir sürü arkadaşım var. 2-3 ayda bir değiştiriyorlar.
İlk başlarda takmak ölüm gelecek.
arada gözünüzden kayacak.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Biraz özen gerektiriyor. Çok titiz davranmanız gerekiyor. Birkaç yıl kullandım, artık sadece özel günlerde vs. takıyorum. Gözlük daha rahat geliyor.

Takma çıkarmaya 1-2 haftada alışırsınız. Her akşam yatmadan çıkarıp yeni lens solüsyonuna koymanız gerekiyor.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Ben aldım 1 senedir dolapta yatıyor. Takmayı beceremedim pek

Tanzanyalı Ökkeş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
929
İsim
Harun Duman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zorlukları
Pahalılar.
Kaliteli Lens alman lazım.
Tak çıkar mantığını yapmayan bir sürü arkadaşım var. 2-3 ayda bir değiştiriyorlar.
İlk başlarda takmak ölüm gelecek.
arada gözünüzden kayacak.
Ortalama fiyatları nasıllar hocam ve tak çıkar mantığından kastınız nedir

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Çoğu kişiye göre, yatmadan önce lensi çıkarmanız gerekmekte.
Ama benim bunu hiç yapmayan ve lens kullanan arkadaşlarım var. onlar mı anormal, yoksa bu normal mi bilemiyorum.

fatihhhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
fat
1647529099533.png

bu gözlükler hem kaliteli hemde zor kirleniyor kemik gözlük diye geçmekte 2.5 sene önce 300tl demişti gözlükçü ve benim gözlük hakkım dolmuştu birazda indirim yaptı 170tl ye verdi gayet sağlam gözlük öneririm.
lens 3 aylık pahalı. abim kardeşim miyop az birazda astigmat vardı 5k ya falan lazer oldu 20 yaşını geçmişsen iyi bir yerde lazer olman daha iyi gözlükten sıkıldıysan. şuan belki fiyatlar artmıştır lazerin.

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
No touch laser tedavisiyle tamamen sorunları ortadan kaldıran yeni teknolojik gelişmeler var eğerki kalıcı bir tedavi isteniyorsa eğer smart lens tedavisi görmek ilerisi için çok iyi olacaktır. Protez lens kullanmak kalıcı değil sürekli bakım gerektirir. Gözün içerisine yerleştirilen uzak ve yakın mesafeleri rahat şekilde görmeyi sağlayan akıllı lensler en mantıklısı olacaktır. Mali olarak bütçeniz yeterliyse eğer bu tarz bir tedaviye bakmak kalıcı ve nihai bir çözüm olacaktır. Harici lensler çok dikkatli kullanılmalı hijyen vs. önemli diye biliyorum. Aklıma gelince bende bir kaç satır düşeyim dedim. Reklam olmasın diye buraya tedavi ile ilgili isim vb. şeyler eklemek istemedim. Nettten araştırmalar yaparak kendiniz tedavi şeklini gözlemeleyerek bakmanız daha iyi olacaktır. Geçmiş olsun saygılarımla.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Lens kullanımı çok zahmetli. Takıp çıkarmayı becermen, çok iyi bakım yapman, özen göstermen, temiz ve düzenli yerlerde saklaman lazım. Ayrıca gün içerisinde kullanırken de çok zorlukları oluyor. Gözüne bir toz kaçsa, geçmiş olsun... Bazen fazla rüzgarda veya kötü hava durumlarında çok sorun çıkartıyor. Ya da hiçbir şey yokken gözünün içine kaçıyor ve yakıyor gözünü, acıtıyor. Yani kullanması, bakımını yapması, saklaması dertli. Ben tavsiye etmem asla.

Tanzanyalı Ökkeş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
929
İsim
Harun Duman
No touch laser tedavisiyle tamamen sorunları ortadan kaldıran yeni teknolojik gelişmeler var eğerki kalıcı bir tedavi isteniyorsa eğer smart lens tedavisi görmek ilerisi için çok iyi olacaktır. Protez lens kullanmak kalıcı değil sürekli bakım gerektirir. Gözün içerisine yerleştirilen uzak ve yakın mesafeleri rahat şekilde görmeyi sağlayan akıllı lensler en mantıklısı olacaktır. Mali olarak bütçeniz yeterliyse eğer bu tarz bir tedaviye bakmak kalıcı ve nihai bir çözüm olacaktır. Harici lensler çok dikkatli kullanılmalı hijyen vs. önemli diye biliyorum. Aklıma gelince bende bir kaç satır düşeyim dedim. Reklam olmasın diye buraya tedavi ile ilgili isim vb. şeyler eklemek istemedim. Nettten araştırmalar yaparak kendiniz tedavi şeklini gözlemeleyerek bakmanız daha iyi olacaktır. Geçmiş olsun saygılarımla.
Sağolun hocam dediğiniz tedaviyi olabilir miyim bilemiyorum 16 yaşındayım ancak aklımda olacak

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Sağolun hocam dediğiniz tedaviyi olabilir miyim bilemiyorum 16 yaşındayım ancak aklımda olacak
Yaşlısından gencine her yaş için uygun bir tadavi yöntemi, izlediğim operasyonlar bu şekilde. Lazer dokundurmadan ve lens yerleştirme süreçleri çok kısa sürmekte. Kalıcı bir tedavi isteniyorsa eğer bu denli bir tedaviyi yaptırmak gerekli kanaatindeyim. Mali bütçemin yetersizliği nedeniyle kendim farklı bir sorun için tedavi yaptıramıyorum. Malum en iyi hizmetler kaliteli vs. özel hastanalerde yapılmaktadır. Doktor ve kullanılan teknolojik cihazlar daha üstün seviyede olan yerler. özetle yaş sorunu olacağını düşünmüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,177
İsim
Burak Karadağ
Şimdi optikçiden lens sipariş edip çıktım ve foruma girip bu konuyla karşılaştım ? :D
Dostum lens kullanmak için çok titiz ve hijyenik davranman gerek ayrıca ben 2 sene kullanıyorum her zaman Air Optix kullandım çok kaliteli olduğundan. Gözün şakası olmaz paraya kıyarım. Şahsen neden lens kullandığımı sorarsan, ben gözlükten nefret ederimve hoşuma gitmez. Ayrıca yağmurlu havalarda vs illet bir durum. Şahsen sana kalmış bir tercih ama ben dikkatli kullanırım, hijyenime ve temizliğime çok dikkat ederim dersen lens kullanmanda sakınca görmem ama gerçekten en sağlıklısı gözlüktür çok ciddiyim.

Tanzanyalı Ökkeş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
929
İsim
Harun Duman
Yaşlısından gencine her yaş için uygun bir tadavi yöntemi, izlediğim operasyonlar bu şekilde. Lazer dokundurmadan ve lens yerleştirme süreçleri çok kısa sürmekte. Kalıcı bir tedavi isteniyorsa eğer bu denli bir tedaviyi yaptırmak gerekli kanaatindeyim. Mali bütçemin yetersizliği nedeniyle kendim farklı bir sorun için tedavi yaptıramıyorum. Malum en iyi hizmetler kaliteli vs. özel hastanalerde yapılmaktadır. Doktor ve kullanılan teknolojik cihazlar daha üstün seviyede olan yerler. özetle yaş sorunu olacağını düşünmüyorum.
Bilgilendirmeniz için teşekkürler hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi optikçiden lens sipariş edip çıktım ve foruma girip bu konuyla karşılaştım ? :D
Dostum lens kullanmak için çok titiz ve hijyenik davranman gerek ayrıca ben 2 sene kullanıyorum her zaman Air Optix kullandım çok kaliteli olduğundan. Gözün şakası olmaz paraya kıyarım. Şahsen neden lens kullandığımı sorarsan, ben gözlükten nefret ederimve hoşuma gitmez. Ayrıca yağmurlu havalarda vs illet bir durum. Şahsen sana kalmış bir tercih ama ben dikkatli kullanırım, hijyenime ve temizliğime çok dikkat ederim dersen lens kullanmanda sakınca görmem ama gerçekten en sağlıklısı gözlüktür çok ciddiyim.
Hocam ne kadar ödediniz acaba bir de gözdeki rahatsızlığa göre fiyat değişiyor mu acaba

Top Bottom