hocam benim de sol göz 3.75 sağ 3.25 di geçen sene no touch lazer ameliyatı oldum hayatımın kalitesi arttı he yöntem olarak bunu mu öneriyosun dersen o konuda tam olarak emin değilim no touch lazerde iyileşme süreci çok uzun
Tahmini süre ne kadar acaba birde 18 yaş altı oluyormuhocam benim de sol göz 3.75 sağ 3.25 di geçen sene no touch lazer ameliyatı oldum hayatımın kalitesi arttı he yöntem olarak bunu mu öneriyosun dersen o konuda tam olarak emin değilim no touch lazerde iyileşme süreci çok uzun
Hayır dereceyle çok fark etmiyor. Marka farkı baskındır. 210 ödedim bu arada 1 kutu lens (3 ay) + solüsyon. Eğer ekonomik marka alsaydım 170 ödeyecektimBilgilendirmeniz için teşekkürler hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam ne kadar ödediniz acaba bir de gözdeki rahatsızlığa göre fiyat değişiyor mu acaba
Lens istediğinizi doktora mi belirtiyorsunuz yoksa doktordan sonra gözlükçü ye miHayır dereceyle çok fark etmiyor. Marka farkı baskındır. 210 ödedim bu arada 1 kutu lens (3 ay) + solüsyon. Eğer ekonomik marka alsaydım 170 ödeyecektim
Doktora belirt ben lens reçetesi istiyorum ardından optik mağazaya git al.Lens istediğinizi doktora mi belirtiyorsunuz yoksa doktordan sonra gözlükçü ye mi