Arama sonuçları: *

• Users: ThorJ
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. ThorJ

Kaşıntı sonrası kabarıklık ve kızarması

@DOGANALPASLAN
  2. ThorJ

Ağzımda ilk kez gördüğüm garip yara

Farkındayım bende. Ama akşam saati oldu, ayrıca yoğun derecede hastane fobim var, hastaneden içeri girdiğim an nabzım 160'a falan çıkıyor.
  3. ThorJ

Ne? 1639416705 Arkadaşlar baloncuk indi, orada ısırık yarasına benzeyen bir şey vardı.
  4. ThorJ

Şimdi şişliği indi ağzıma kan tadı geldi. Herhalde patladı. Gargara yaptım. Ama dediğim gibi ilk kez oldu böyle bir şey. Tahminimce o çiğköftenin içindeki sos dokundu.
  5. ThorJ

Durduk yerde olması tuhaf. Bana alerji gibi geldi. 1639414940 Daha önce böyle bir şey olmadı hiç 1639415373 Baya küçüldü. Ama hala kırmızı bir şekilde duruyor.
  6. ThorJ

Spoiler içine koydum. Ben buradan yardım almak için açtım bu konuyu, meraklısı değilim. Fikir almak için yani.
  7. ThorJ

Konu çözülmüştür.
  8. ThorJ

Hastalığım için hangi bölüme gitmeliyim?

Fıtık olabilir mi diye düşündüm ama kimseyi yanlış yönlendirmek istemem. Dahiliye'den gir bakalım onlar bir yönlendirme yapabilirler.
  9. ThorJ

Garip şeyler yaşıyorum..

Arkadaşlar Gaita sonucunda Amipli Dizanteri olduğu ortaya çıktı. Birkaç ilaç yazdı doktor. Siz siz olun kaliteli bir su temin edin, 3-5 kuruş için karın ağrısı çekmeyin.
  10. ThorJ

Garip şeyler yaşıyorum..

Güncelleme: Arkadaşlar bir kez daha doktora gittim, sindirim sistemini düzenlemek adına çeşitli ilaçlardan yazdı. Şu anda ateş ya da karın ağrısı sorunu yok.
  11. ThorJ

Garip şeyler yaşıyorum..

Hocam çok garip. Sırasıyla ailedeki herkesi vuruyor. Bende bir şey yokken bende de başladı.
  12. ThorJ

Garip şeyler yaşıyorum..

Hocam anlamıyorum ben de.. Haftasonunu zehir etti resmen bana. Annemde bu sorun bayadır vardı Reflor ilacı iyi gelmişti şimdi yeniden başladı. Bir doktor tanıdığımıza sordum, o da bu aralar öyle bir salgın var dedi. Biz Javsu içiyoruz burada o var ama demek ki suda bir sorun var. 2 hafta önce de...
  13. ThorJ

Garip şeyler yaşıyorum..

Arkadaşlar annemde de ishal başladı.. Salgın mı var anlamıyorum. 😔
  14. ThorJ

Garip şeyler yaşıyorum..

İmkanlar var o konuda sorun yok.
  15. ThorJ

Garip şeyler yaşıyorum..

Musluk suyundan ziyade genel olarak sulardan ötürü bir salgın varmış sanırsam. Gittim doktora zaten.. 🥺
  16. ThorJ

Garip şeyler yaşıyorum..

Yok, doktor içtiğin sudan olabilir dedi.
  17. ThorJ

Garip şeyler yaşıyorum..

Arkadaşlar garip bir şeyler oldu dün. Dün kursta karnımın sol tarafı ağrımıştı, akşam üstü de midenizi kaldırmak istemem ama su gibi bir ishalim vardı. Ateşim de vardı fakat 1 Parol ateşimi düşürmeye yetiyor zaten. Bugün hastaneye gittim ve doktor, ilk olarak karnımın belirli yerlerine hayvan...
  18. ThorJ

Corona OLDUM sizlere birkaç sorum var

Doktor yazdıysa bir bildiği vardır diyorum ama 8 tane bana da fazla geldi.
  19. ThorJ

Şükürler olsun Sigarayı bıraktım

Tebrikler. İnşallah bir daha şu illeti içmezsiniz.
  20. ThorJ

16 yaş aşı olmayanlar için PCR testi hakkında

Her okul birşeyler sallıyor bununla ilgili, ancak kimse bu konuda net bir şey belirtmiyor.
Top Bottom