Neler Yeni

Garip şeyler yaşıyorum..

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
Konuyu ve mesajları tam okuyamadım. Ancak sulardan olabilir. Suların geldiği yerde domuz leşleri vb şeyler oluyor. Tek yaptıkları şey klor falan atmak. Musluk suyu içmeyin. Bizim burada içiliyor ancak yukarıda yazdığım gibi domuz leşleri falan da oluyor. Bir keresinde benim de aynısı olmuştu. Gece sapasağlamdım sabaha pert oldum.
Hocam anlamıyorum ben de..
Haftasonunu zehir etti resmen bana. Annemde bu sorun bayadır vardı Reflor ilacı iyi gelmişti şimdi yeniden başladı. Bir doktor tanıdığımıza sordum, o da bu aralar öyle bir salgın var dedi. Biz Javsu içiyoruz burada o var ama demek ki suda bir sorun var. 2 hafta önce de ablam aynı sıkıntıyı yaşamıştı. Babam'da da oldu ama onu çok etkilemedi.

Son düzenleme:

macOS

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bende de benzer bir sorun var, gecen hafta da kardesimde olmustu. Pcr yaptirdim negatif cikti sulardan olabilir. Ankarada mi yasiyorsunuz?

Ankaradaymissiniz hocam sulardan dolayi bence. Aritma takiliydi bizde ama neden boyle oldu anlamadim.

Son düzenleme:

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Bende de benzer bir sorun var, gecen hafta da kardesimde olmustu. Pcr yaptirdim negatif cikti sulardan olabilir. Ankarada mi yasiyorsunuz?

Ankaradaymissiniz hocam sulardan dolayi bence. Aritma takiliydi bizde ama neden boyle oldu anlamadim.
Hocam çok garip. Sırasıyla ailedeki herkesi vuruyor. Bende bir şey yokken bende de başladı.

Sagittarius

80+ Silver
Arkadaşlar garip bir şeyler oldu dün.
Dün kursta karnımın sol tarafı ağrımıştı, akşam üstü de midenizi kaldırmak istemem ama su gibi bir ishalim vardı. Ateşim de vardı fakat 1 Parol ateşimi düşürmeye yetiyor zaten. Bugün hastaneye gittim ve doktor, ilk olarak karnımın belirli yerlerine hayvan gibi bastırdı. Biraz acıdı ama sanırım bu apandisit için kontrol oluyormuş bu. Eve geldikten 2 saat sonra yine bağırsak sorunum ve karın ağrım başladı ve yarım saat önce kustum.. Sizce sorunum ne ve iyi gelecek tavsiyeleriniz var mıdır? En büyük korkum apandisit gibi ameliyat gerektiren bir sorun ile karşılaşmam. @DOGANALPASLAN
Öncelikle geçmiş olsun bence apandisit olmazsın bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

O banada oldu ama umursamadım

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
837
İsim
Furkan SARIGÖL
aynısı bende oldu içtiğin suda mikrop vardır ondan oluyor
Arada bende de oluyor

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Güncelleme: Arkadaşlar bir kez daha doktora gittim, sindirim sistemini düzenlemek adına çeşitli ilaçlardan yazdı. Şu anda ateş ya da karın ağrısı sorunu yok.

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Arkadaşlar Gaita sonucunda Amipli Dizanteri olduğu ortaya çıktı. Birkaç ilaç yazdı doktor. Siz siz olun kaliteli bir su temin edin, 3-5 kuruş için karın ağrısı çekmeyin.

Top Bottom