Arama sonuçları: *

1. TinerciAlper

Süt içemiyorum. Nasıl içebilirim?

salep kahve nesquik puding
  2. TinerciAlper

19 yaşından sonra boy uzama ihtimali var mı?

bide 2006lılar çok uzun kısa olanları hiç yok diyorlar alakası yok hocam var yine uzunlarda kısalarda
  3. TinerciAlper

19 yaşından sonra boy uzama ihtimali var mı?

ben niye 165 kaldım 2006lıyım
  4. TinerciAlper

Mastürbasyonu bırakıyorum 1.günüm

Dostum uzulme ben senin icin her yaptigim fazladan mesai yapip 1 posta daha patlatacsigm
  5. TinerciAlper

B12 ilacı iğnesi mi mantıklı hapı mı?

aynı sorundan muzdaripim bıraktığımdan sonra ağız yaraları vs başladı acilen tekrar yazdfırmam almam lazım
  6. TinerciAlper

Ayak kokusu ve parmak aralarında sıvılaşma

telefonda bi önceki sayfaya geri gelirken yanlış tıkladım yoksa okuma yazma biliyorum normalde
  7. TinerciAlper

Ayak kokusu ve parmak aralarında sıvılaşma

allah cezanı vermesin bune spoiler falan koy şuna yemek yiyodum elimdeki sote mantar senin ayak mantarın gibi geldi iğrendim mantardan
  8. TinerciAlper

Ayağım alçıda ama hiç ağrımıyor

banada küçükken iyileşmemiş çıkarmayın alçıyı demişlerdi şuan 135 derece açılabilen 2.5 tur saga sola dönebilen orta kemiği hareket ettirebilen mutant bi direseğim var
  9. TinerciAlper

Otistik miyim acaba?

ayıp yatakta olur biz forumdayız
  10. TinerciAlper

Otistik miyim acaba?

Hayir direkt zeka ozurlu olabilirsin bi baktirmani tavsiye ederim
  11. TinerciAlper

Büyüme Hormonu Eksikliği olan birisi ne yapmalı

konuyla alaka seviyesi
  12. TinerciAlper

omurga mr sonucum, anormallikler var.

Kiz veya escinsel olmadigin icin degil bizim bu konuda bilgimiz olmadigi icin sorunu cevaplayan olmayacaktir sen en iyisi bi doktora sor daha saglikli olur
  13. TinerciAlper

Xanax ile alkol icilirse ne olur

valla ekomonik şartlar gereği
  14. TinerciAlper

Xanax ile alkol icilirse ne olur

Arkadasim kullaniyordu bu mu hatirlamiyorum doktor ozel olarak uyarmisti alkol kullanma diye okula girmeyip sabahalri sarap iciyodum lise 3te benden az icsede cok daha hizli kafa yapiyordu ona carpiyordu bide onu sonradan banada yapsin diye bende icmeye baslamistim alkol icmeden once
  15. TinerciAlper

Epifiz plaklarım kapalı mı? Röntgen pelvisten çekildi.

hocam 18den sonra kaç cm uzadınız
  16. TinerciAlper

Epifiz plaklarım kapalı mı? Röntgen pelvisten çekildi.

el bilek varsa bakayım dostum 18im ben benimkide kapalı değil
  17. TinerciAlper

Patella kırığı sonrası yaşadıklarım

abim geçmiş olsun öncelikle bir yaramzlık sonucu sol humerusu ucunu 3 parçaya ayırmıştım 5 ayı bulmuştu eski haline gelmesi fizik tedavi ile birlikte hala daha ağrır hatırlatır kendini eğer fiziktedavilik bi durum varsa kesinlikle gecikmeyin uzun süreli alçılarda normaldir hareket kısıtlılığı
  18. TinerciAlper

HPV hastalığı kapmış olabilirmiyim?

ben saati 500tllik özbek üstadlara gittim şapkayıda onlar verdi aylardır bişi yok çokta güzel makarna yapıyorlardı osman pazarlamacılarında savaş hikayeleri beni benden aldı başka evrene ışınlayıp özel bi güç verdi
  19. TinerciAlper

Sol Bi̇lek Kiriği Alçisi Ne Kadar Zamanda Ve Nasil Hizli Çikar

oradan bakınca doktorlar forumu falan gibi mi gözüküyor
Top Bottom