Hastanede yaptılar hocam gitmeli miyim doktorabunu kim yaptı da? açık aga yara bu nası dikiş bende de var fakat çıkardıklarında hiç böyle deildi bunda sıkıntı var.
Gidin bence hocam. Bu ne böyle!Hastanede yaptılar hocam gitmeli miyim doktora
tutmamış bu dikiş enfeksiyon kaparsın direkt acile git benceDikislerim dün alındı sargiya aldılar yarın çıkarırsın dediler. Çıkardım sanki yara tam kapanmamış gibi geldi
Dikişi bakkaldaki hüseyin dayı yapmış galibaDikislerim dün alındı sargiya aldılar yarın çıkarırsın dediler. Çıkardım sanki yara tam kapanmamış gibi geldi
ben olsam giderdim şakaya gelmez enf kaparsa başına bela olur kesilme tehlikesi bile yaşarsın.Hastanede yaptılar hocam gitmeli miyim doktora
dikişin alt kısmı yapılmamış, ben yapsam daha iyi dikerdimDikislerim dün alındı sargiya aldılar yarın çıkarırsın dediler. Çıkardım sanki yara tam kapanmamış gibi geldi
tekrar dikiş atmazlar diye biliyorum enfeksiyon kapar git doktora büyük ihtimal krem falan verir ya da hiçbir şey vermez kendi hallolur der
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama doktora kesin gidin onun dedikleri daha önemli
dikişin alt kısmı yapılmamış, ben yapsam daha iyi dikerdim. (fazla vakit geçmeden doktora git açık yara enfeksiyon yaparsa ilerde çok problem çekersin.)
Yarın öğlen gidicem o zamana kadar bı problem olur muben olsam giderdim şakaya gelmez enf kaparsa başına bela olur kesilme tehlikesi bile yaşarsın.
Bakarlar eczacı sana tahmini bir şey söyler ama garantiye almak için bi doktora gitMesaj otomatik birleştirildi:
Birde eczaneye gostersem bakarlar mi yoksa doktora mi gideyim kesin olarak
La oglum kim ne yaziyo diye bekliceğine gitsene doktora, enfeksiyon kaparsa sonuçlarına sen katlanıcan buradaki insanlar değil.Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde eczaneye gostersem bakarlar mi yoksa doktora mi gideyim kesin olarak