Arama sonuçları: *

1. TyShame

İltihaplı sivilce sorunu

Yüzüne çok dokunmaktan + yüzünde çok fazla nem + yağ kalmasından oluyor. akşam eve geçtiğinde ziaja temizleme jeli var onu kullan (KOKUSU EFSANE ) bide kremi var onu kullan ama evde kullan ben olsam güneş kremi bile sürmezdim nemden oluyor genelde.
  2. TyShame

Vitamin takviyeleri gün içinde nasıl alınmalı?

Zma ve omega 3 için yorum yapmıyorumda bence multivitamini günlük düzenli alma gene doktorlar iyi bilir de besin düzensizliğin vs yoksa bence B12 zma ve omega 3 dışında çoğu gereksiz. 1755296425 zma yı ve b12 yi kullanacaksan multivitamini bence güne başlarken omega 3 yağ olduğu için...
  3. TyShame

Dövme askerde engel olurmu

Dövme girerken sıkıntı çıkarır evet
  4. TyShame

40 Yaşında Birisi Pre workout Kullanabilir mi?

Şeker yerine en azından kafein vs almış olur Mantıklı bi hareket. B12 eksikliği varsa önce ona baktırsın b12 + çinko çok fark ediyor.
  5. TyShame

14 günde 6 kilo vermem lazım.

Çok iyi hocam merak etme bunları yapıyosan rahat verirsin. Yaz sıcağında iyi su atarsın zaten bol bol terle kendini bayıltmadan + hızlı 150 m koşu ardından durmadan 75 m yürüyüş yaparsan bol yağ yakmalı terlemeli antrenman elde edersin kesinlikle merdiven de çık hızlı çık yavaş dikkatli in. Bizi...
  6. TyShame

14 günde 6 kilo vermem lazım.

Valla kardeşim aynı senin gibi mülakata girecektim 1 haftada 4 kilo rahat verirsin. Ama haşlama + aç karna uyuma alışkanlığını edin. + Bol su normal su içtiğin litreye bi yarım veya 1 litre eklersen süper olursun. Ödem atıcı olarak çaya çok abanma şeker kesinlikle kes şekeri olabildiğince hatta...
  7. TyShame

Kan tahlili sonucu çıktı

16.5 fazla hgb değeri değil normal aralığın üst sınırında. Su içmediyse günlük veya kan verme işlemi öncesi ondan da olabiliyor. Kırmızı eti fazla tüketmişsin kardeşim creatine ve ürene dikkat et başka diğerleri normal gene de bi doktora görün.
  8. TyShame

Bu cratine Alınır mı??

Sitesinde aynı ürün daha ucuz :D
  9. TyShame

Yağ yakımım durdu ne yapmalıyım

Sen bu süreçte su + yağ kaybettin tamamen yağ kaybetmedin ki ? Bu süreden sonra sınırlı kilo kaybedeceksin. Bunun için de bırakmadan aynı şekil devam et 1749925864 90 kiloyken yaptığın beslenmeyi şuan azaltmalısın bu arada. Kilo kaybı gördükce porsiyonlarında küçülmeli 2. Sebep o olabilir.
  10. TyShame

Kilo vermeden fit olunur mu?

Abur cuburu azaltıp lif + protein ağırlıklı beslen hocam. 2 haftada farkı görürsün.
  11. TyShame

KANAL TEDAVİSİ NASIL

Kanal yaptı film çekti kanal yapılması lazım dedi lafını anlamadım. Youtube kanal tedavi nasıl yapılır yaz izle. Korkacak bir şey yok mutlak yaptır dişi kaybetme.
  12. TyShame

Dişim Hiç Beyazlamıyor

Kömürlü diş macunu bul. Himalaya markasını kullanıyorum ben güzel oluyor keyfine göre al kullan. 1 haftada dişler 1 ton parlar bembeyaz olmaz. Düzenli fırçalarsan beyazlamaya devam eder 40 yılda bir de diş taşı temizliği için dişçiye git 10 numara dişler olur.
  13. TyShame

Kreatin değeri çok yüksek

Yok hocam böbrek %80 kreatin takviyesini abarttıysanız veya çok et ürünü yediyseniz veyahut çok su içmediyseniz son 1 ayda o yüzden de çıkabiliyor. Genede dediğim alanlara gitmenizde fayda var kalıtsal böbrek hastalığı var bizde ordan biliyorum.
  14. TyShame

Kreatin değeri çok yüksek

Böbreklere baktır hocam vaktin olduğunda. Aman diyim bak kist mist vardır şakaya gelmez. Nefreloji ve ürolojiye gitmeni tavsiye ederim.
  15. TyShame

Benim psikolojim çok bozuldu ne yapmalıyım

1, 2 aydır diyorsun ben 2 yıl iş bulamadım. En sonunda sinirlenip fabrikaya girdim. Tavsiye edebilirim gir bi fabrikaya düzenli iş bulana kadar çalış.
  16. TyShame

🚨 SAĞLIK RAPORUNDAN ARTIK PARA ALINACAK!

Oh söğüşleyin milleti anasını satiyim iyi oldu. troller yok ama böyle konularda 😂
  17. TyShame

Gainer içindeki kreatin saç döker mi? Genetik dökülmem var.

Et yiyince bile kreatin alıyorsun et yemeyi bırakıyor musun ? Genetiğinde varsa o kreatini kullansanda kullanmasanda zaten dökülecek. Kreatin kullandım saçlarım dökülecek psikolojisine girersen dökülür yapılan araştırmalarda ( deneyleri var araştırıp görebilirsin ) 100 kişi seçip 50 sine 1 ay...
  18. TyShame

Saçı şampuansız yıkamak sağlıklımı?

Şampuan değiştirsen daha mantıklı değil mi ?
  19. TyShame

HER GÜN 1LT ENERJİ İÇECEĞİ İÇİYORUM ÖLÜRMÜYÜM

https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2017/06/20170930-23.htm Öyle bir madde yok hocam o adreste. Özellikle madde 3 de. Ayrıca öyle bir madde olsa ürünün üstüne yazmaları lazım markete gidip elinize alıp arkasına bakabilirsiniz yasak ibaresi yok uyarı ibaresi var. Ki bence de satışı yasak olmalı.
  20. TyShame

HER GÜN 1LT ENERJİ İÇECEĞİ İÇİYORUM ÖLÜRMÜYÜM

18 yaşından küçüklere satmak yasak değil. Sadece alkollü içecekler ve sigara yasak. 18 yaş altına sadece tavsiye edilmez ibaresi var. Bakkallarda vs cayır cayır satılıyor.
Geri