Arama sonuçları: *

1. TyShame

HER GÜN 1LT ENERJİ İÇECEĞİ İÇİYORUM ÖLÜRMÜYÜM

https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2017/06/20170930-23.htm Öyle bir madde yok hocam o adreste. Özellikle madde 3 de. Ayrıca öyle bir madde olsa ürünün üstüne yazmaları lazım markete gidip elinize alıp arkasına bakabilirsiniz yasak ibaresi yok uyarı ibaresi var. Ki bence de satışı yasak olmalı.
  2. TyShame

HER GÜN 1LT ENERJİ İÇECEĞİ İÇİYORUM ÖLÜRMÜYÜM

18 yaşından küçüklere satmak yasak değil. Sadece alkollü içecekler ve sigara yasak. 18 yaş altına sadece tavsiye edilmez ibaresi var. Bakkallarda vs cayır cayır satılıyor.
  3. TyShame

kyk'da yemeklere şap katılıyor mu ?

Yok. Ama atılmıyor emin olabilirsin.
  4. TyShame

1 haftada neler yapılır kardeşim + psikolojik de bir şey hergün erkeklerle yatıp kalkıyosun gününün çoğu erkeklerle geçiyor. Askeriyeye girdiğim 2. Gün banada oldu.
  5. TyShame

Kardeşim evindeki gibi besleyici şeyler meyve sebze vs tüketmiyorsun o yüzden. Git ginseng veya demir dikeni bitkisi al çay yap iç çinko al bak nasıl kalkıyor. Tamamen hurafe bunlar
  6. TyShame

Yok be olum askeriyede de atılmıyor millet kandırıyo işte kendini 😂 neden senin aletinle ilgilensin naparsan yap 😂
  7. TyShame

Kreatin önerisi 700 tl

Marka farketmez 200 mesh hangisi en ucuzsa yapıştır geç skt si en uzun olanı al.
  8. TyShame

1 Bardak BİRA mı daha zararlı 1 bardak KOLA mı ?

Ya cümleyle ne alaka hocam alakalı yerini göstersene 😂 ben duracağı yeri bilen içicilerdenim bira ile de sarhoş olunmaz tezini savunanlardanım.
  9. TyShame

Şimdi kola daha faydalı oldu işte 😂 tebrikler hocam.
  10. TyShame

Arkadaşım kolaya karşı denmiş bak adam konu içeriğini mi okumadın ? Ben çok faydalı sürekli tüketilmesi gerekli mi dedim ? Ona bakarsan en faydalı şey insan için sadece su. Ama kolaya göre bakarsak içindeki tek zararlı etmen madde alkol %3 %5 alkol oranını da sindiremeyecek adam içmesin diye...
  11. TyShame

yapma yav öyle miyim :D
  12. TyShame

Genelde 6, 7 etken maddeden yapılıyor bira dediğimiz madde çoğunlukla içine koruyucu atılmaz özellike yüksek alkollü içkilerde olmaz. Raf ömrü saklama koşullarına bağlı 6 aydır ama kolayı 1 2 sene sonra bile satabilirsin neden içinde koruyucu var dediğiniz gibi. Şerbetçiotu, şeker, maya, co2, su...
  13. TyShame

3 5 bardakla ( bardak boyutunu bilmiyom 200ml su bardağı diye hayal ettim ) sarhoş olan kola bile içmesin zaten. Şeker oranının 0 olmasından emin değilim ama 0 a yakın bir değer olduğunu düşünürsek bence daha faydalı kolaya göre. %3 %5 oranında alkol bayıltır öldürür diye düşünenler su içebilir...
  14. TyShame

Yüz Bakımı için ürün onerisi ( erkek )

Yüzüne dokunmayacaksın + yüzüne maden suyu ve peeling uygulaması yapacaksın. Maden suyunu yüzüne boşaltmana gerek yok peeling sonrası ve yatmadan önce hafif hafif elinle sür, kapağını geçir üstüne.
  15. TyShame

Creatin saç dökülmemi hızlandırır mı?

Testesteron seviyen arttıkça dht hormonun artar bu da saç dökülmesini hızlandırır hızlandırır da demeyelim yeni saç çıkmasını azaltır bu da kafada seyrelmeye yol açar. Yani sen spor yaptığında otomatik olarak saç dökülmesini tetikliyorsun çünkü ağırlık kaldırdığında vücudun testesteron...
  16. TyShame

Yüz bakımı hakkında? Doktora görünmeli miyim?

Hocam @XxXs bizi bitirdin be 😂 10 gün önce de sivilce ile konu açmıştın gene denk geldim bak
  17. TyShame

Yüzüm yağlı ve sivilceli ne almam lazım?

Haklısınız hocam saat geç oldu belki ondandır herkesi kendim gibi sanıyorum :D Kil maskesini bir kere denedim hocam hiç hoşuma gitmedi benim ayrıca kil maskesi değil diğer maskeleri kullandığında onlar yüzünden yağlarla birlikte Sağlıklı hücreleri de çekerler yüzünün yapısı bozulur gerek yok...
  18. TyShame

Hahaha sağol hocam. Gariptir konuya benim dışımda kimse cevap yazmamış. Ve takip ettiğime göre belli konular hariç ( alışveriş vs ) diğer konularda aktiflik çok az ilginç.
  19. TyShame

Nedemek hocam okuduysanız ve yarar bulursanız asıl ben Teşekkür ederim çevremdeki çoğu kişiye öneriyorum dinlemiyorlar :D. Bi sıkıntınız veya sohbet etmek için bile bana mesaj atabilirsiniz. Yalnız ve dertli bir insanım şu sıralar :D
  20. TyShame

Nedemek hocam. Çok fazla marka sevmiyorum hocam özellikle toplumun çok fazla öne çıkardığı işte nivea garnier vs vs İçerikleri hoşuma gitmiyor çok fazla kimyasal ve içeriği kısılmış bir şekilde satıyorlar ve daha pahalıya. Çoğu ürünlerini denedim bu saydığım markaların ve benim vücudumda işe...
Top Bottom