Sucuklumen42
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 148
Suplement kullanıyorsan en az 1 hafta ara ver bol su iç dostumsabah kan vermeye gittim sonuçlara baktım şimdi kretain aşırı yüksek sanırım çok problem olurmu
Böbreklere baktır hocam vaktin olduğunda. Aman diyim bak kist mist vardır şakaya gelmez. Nefreloji ve ürolojiye gitmeni tavsiye ederim.sabah kan vermeye gittim sonuçlara baktım şimdi kretain aşırı yüksek sanırım çok problem olurmu
yapmıyorum hocamSpor yapıyormusun ?
hocam kratein kinaz mb kalp ile alakalı diyor benim kalpte arada gece uyanıyorum böyle yerinden çıkcak gibi atıyor bi alakası olabilirmiBöbreklere baktır hocam vaktin olduğunda. Aman diyim bak kist mist vardır şakaya gelmez. Nefreloji ve ürolojiye gitmeni tavsiye ederim.
Böbreklere ve kas sistemine kardiyolojiye bir baktır normal değil o zamanyapmıyorum hocam
bugün zaten gideceğim gene bi baktıralım olmazsaBöbreklere ve kas sistemine kardiyolojiye bir baktır normal değil o zaman
Yok hocam böbrek %80 kreatin takviyesini abarttıysanız veya çok et ürünü yediyseniz veyahut çok su içmediyseniz son 1 ayda o yüzden de çıkabiliyor. Genede dediğim alanlara gitmenizde fayda var kalıtsal böbrek hastalığı var bizde ordan biliyorum.yapmıyorum hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam kratein kinaz mb kalp ile alakalı diyor benim kalpte arada gece uyanıyorum böyle yerinden çıkcak gibi atıyor bi alakası olabilirmi