Arama sonuçları: *

1. UchihaMadara

Sırtımdaki yaranın nedenini bilen varmı?

Kanka bana göre güzel bir şey deri çatlağı bu büyüdüğün anlamına geliyo gelişiyosun yani.1 2 aya beyazlar ten rengine döner
  2. UchihaMadara

Kilo Aldıran Karışım Önerisi

protein shakeler var içine whey protein katarsan etkisi artar kullan bence
  3. UchihaMadara

Sanırım balıktan dolayı zehirlendim

hastaneye git ilaç miden temizlencek durumdaysa veya ilaç alman gerkiyorsa ve almazsan geööezi çok uzun ve eziyetli oluyor birde okul var.Deneyimlere dayanarak soyluyorum 😎
  4. UchihaMadara

Sol kaşımda şişme var yardımm

benimki kasımın icinde kas cizdirilen yerin civarında 1633371769 tesekkurler bugun ikinci gun,bakalım bi iki gun daha gecmezse ugrayacagım
  5. UchihaMadara

aa iyi ozaman intihara gerek kalmadi 1633371569 o nedir hocam bilgim yok acıklarmısınız
  6. UchihaMadara

kavga veya carpma yok kendi kendine oldu 1633371367 daha once cıktı deri altındwn sivilcem ama boyle degildi,bişdiginiz yumru gibi sert ve arada buyuyor gibime geldi
  7. UchihaMadara

komikmis
  8. UchihaMadara

sol kaşım ciddi anlamda şişti yumru oldu sivilcr değil dokununca aciyor,be yapmalıyım ne olabilir bu
  9. UchihaMadara

Aşı karşıtı insanların gerçekten amacı ne?

Bu insanlar net bir şekilde cahiller.Ne yazıkkı cahil adamda dinleme yetisi olmadığı için doğruyuda anlatamıyorsun.Şu anda zaten sadece tükettiğimiz 10 şeyden 9 u oynanmış ve işlenilmiş gıda.Kulkandılım elektronik cihazlar dolu radyasyon.Her yerimizden zarar görüyoruz.
  10. UchihaMadara

Diş Teli Ücretini Ne Zaman Ödüyoruz?

ben özelde yaptırdım 6k ya 1 sene furucak şuan 6. ayım ve biz ilk ay 2k sonrasında 500 500 anlaştık
Geri