Sırtımdaki yaranın nedenini bilen varmı?

Reaksiyon skoru
3,927
Doktora git falan demeyin .Önceden yokdu fitness a gittikten sonra olmaya başlamış banyoya girdim ve orada gördum . Fitness a giden arkadaşlar sizde de oluyormuydu ?

Ekler

• IMG_20220801_121616.jpg
    IMG_20220801_121616.jpg
    1.6 MB · Hit: 106
Yara değil bu ani kilo almalarda oluşan çatlak bi sıkıntı olmaz.

Fitness antrenmanının bir videosunda izlemiştim. Birinin karnında da bu şekil izler vardı. Çocuk şey diyordu. Bir anda böyle vücut yaptığım için oldu vs. vs. çok hatırlayamıyorum videoyu.

yazmışsın zaten fitnessle alakalı bir durum devam edersen omuzlarında da olacak büyüyorsun 💪💪

Aynen onlar çatlak, hızlı kilo alıp verenlerde olur genelde ama bodycilerde de oluyormuş demek ki.

Bir de fotoğrafı dik durup çektirdiysen "skolyoz" (omurganın S şeklinde benzemesi) var olabilir sende.

Doktora git falan demeyin .Önceden yokdu fitness a gittikten sonra olmaya başlamış banyoya girdim ve orada gördum . Fitness a giden arkadaşlar sizde de oluyormuydu ?
Gereksiz fazla ağırlıkla zorlamışsın kendini.

Kanka bana göre güzel bir şey deri çatlağı bu büyüdüğün anlamına geliyo gelişiyosun yani.1 2 aya beyazlar ten rengine döner

Aynen onlar çatlak, hızlı kilo alıp verenlerde olur genelde ama bodycilerde de oluyormuş demek ki.

Bir de fotoğrafı dik durup çektirdiysen "skolyoz" (omurganın S şeklinde benzemesi) var olabilir sende.
Fotoyu cekinirken dik durmadiydim şimdi dik durup çekindim su anda düzgün duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,510
Üyeler
185,274
Son üye
emrebektas
Geri