Arama sonuçları: *

• Users: Voisxe
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. V

Unutkanlığa bir çözüm bulamıyorum

Gördüm 3 tane attığını, büllük geçiyorsun sandım :ROFLMAO:
  2. V

Kanka o 2023 mayıs ayının tahlili, o zaman balık yağı kullanmıyordum, sadece b12 kullanmışımdır, şu an çok farklı çıkabilir.
  3. V

Eskiden bizim sağlık ocağı bakıyordu, artık b12 bakmıyorlarmış öyle demişti doktor, bunu nasıl hatırlıyorum bende bilmiyorum.
  4. V

Nasıl önemli değil, hayatımı etkiliyor, yaşama hevesim yok.
  5. V

Deneyeceğim hocam, 1 bölüm benim için fazla 1 sayfayı okuyayım ardından 2-3 cümle anca yazarım :ROFLMAO: Günlük tutmaya karar verdim, gün içerisinde ne aklımda kaldıysa yazmaya çalışacağım.
  6. V

Hocam normalde doktorun, popodan iğne yaparak vurması lazım bu iğneyi, ilk hafta her gün sonraki haftalarda, haftada 1, sonrasında değerlere göre ayda 1 vurması lazım, ama ben üşengeç ve işten izin alma sıkıntıları yüzünden kendime bacaktan vurmuşluğum var 20 kere, ölümü bile göze alacam neredeyse.
  7. V

Bu konuya yazan kişiler cevap verirseniz sevinirim, 350 sayfalık bir kitabı okusanız, ardından kitap hakkında saçmalamadan 10 sayfa bir şeyler yazabilir misiniz? ben 1 sayfa bile zor yazacağımı düşünüyorum.
  8. V

Kan tahliline gideyim ama her şey çıkmıyor sanki testlerde, doktorlarda pek önemsemiyor devlet hastanesinde, özel hastaneye gitsem mi diye düşünüyorum.
  9. V

Aile hekimi ve dahiliye doktoruna gitmiştim, bazen bir düşünüyorum, hemen ardından bir şey daha düşünürsem önceki düşündüğümü unutuyorum bazen, 30 saniye olmuş halbuki, 10 sayfa kitap okusam hemen ardından okuduğunu özet geç deseniz, 1 sayfa bir şey yazamam, detaylar filan aklımda kalmıyor...
  10. V

Hocam 1 yıl önceki kan değerlerimi buraya bırakıyorum, o zamanlar vitamin kullanmıyordum, açıkçası sağlıklı da besleniyorum.
  11. V

Evet 1711193353 Psikolojim bozuk hocam zaten ama ülkede bir sürü psikolojisi bozuk insan var, hafızaları iyi çoğunun, 10 yıl önce izlediği filmin detayları hatırlıyor adamlar, ben dün ne yediğimi hatırlayana kadar baya düşünmem gerekiyor, 2 gün önce ne yediğim aklımdan silinmiş gibi zaten
  12. V

Kullanmadığım vitamin kalmadı, dodexi bacaktan kas içine uyguladığım oldu, vitaminler kullanıyorum, unutkanlığa bir türlü çözüm bulamıyorum, sürekli uyku ve üşengeçlik yorgunluk bitkinlik, halsizliğe vitaminler sayesinde atlattım sayılır ama bu unutkanlık yüzünden hayattan hiç zevk alamıyorum...
  13. V

Diş teli, çene ve stres

Benimde çene ucum gerideydi, diş teli taktılar, diş telini çıkardım, hala çene ucum geride, dişlerim de çok kötüydü, ağız yapım filan ona rağmen bana öyle bir şey demediler, senin çene ucun çok geride herhalde, diş teli takılmayacak kadar, başka diş hekimlerine de sor, onlarda aynısını diyorsa...
  14. V

Aşırı derecede unutkanlık için nereye gidilmeli ne yapılmalı

Aynı sorun var bende de var, b12 hapları kullandım işe yaramadı.
  15. V

Spora gidiyorum, Cola Zero İçebilir miyim

Süt bile tartışılıyor deri kalınlaştırıyor filan diye, sporcular tercih etmiyor, içeceklerin çoğu zararlı bir sürü katkı maddesi var, yok zeroymuş vb kendinizi kandırmayın, zararlı olduğunu bilerek için, Mr Olympiaya katılmayacaksınız bence arada gömün bu kadar kendinizi kısıtlamayın, evde...
Top Bottom