Neler Yeni

Aşırı derecede unutkanlık için nereye gidilmeli ne yapılmalı

Ahmet Birkan Elmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Ahmet Birkan Elmas
Arkadaşlar son 2 yıldır kafamda bir problem var aşırı derecede unutuyorum her şeyi ama aklınıza gelebilecek her şeyi. Oyun oynayacağım PC'yi açıyorum,ben ne yapacaktım diyorum video faalan izliyorum ama Max 30sn sürüyor ama bu iyi senaryo biri bana bir şey diyor 2 sn Max 4 sn içinde gidiyor kafamdan bazen unutuyorum bazen tamamen siliniyor sanki hiç yaşanamamış bana öyle bir şey dememiş gibi kısaca böyle şeyler için ne yapmam kime gitmem lazım.

TİTAN.

80+ Platinum
Arkadaşlar son 2 yıldır kafamda bir problem var aşırı derecede unutuyorum her şeyi ama aklınıza gelebilecek her şeyi. Oyun oynayacağım PC'yi açıyorum,ben ne yapacaktım diyorum video faalan izliyorum ama Max 30sn sürüyor ama bu iyi senaryo biri bana bir şey diyor 2 sn Max 4 sn içinde gidiyor kafamdan bazen unutuyorum bazen tamamen siliniyor sanki hiç yaşanamamış bana öyle bir şey dememiş gibi kısaca böyle şeyler için ne yapmam kime gitmem lazım.
Vücudundaki tüm değerleri kontrol ettir vitaminlerin çok düşük olabilir
Şeker veya hazır ürünü çok yiyorsan yeme mümkün olduğu kadar azalt
Spor yapmaya başlayabilirsin
Kitap okumaya başla

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
yaş kaç bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nörolog ve psikiyatri servisine gözükmeni tavsiye ederim. Alzheimer evrelerine benziyor ama doktora görünmenizde fayda var umarım vitamin kaynaklıdır.

Ahmet Birkan Elmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Ahmet Birkan Elmas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vücudundaki tüm değerleri kontrol ettir vitaminlerin çok düşük olabilir
Şeker veya hazır ürünü çok yiyorsan yeme mümkün olduğu kadar azalt
Spor yapmaya başlayabilirsin
Kitap okumaya başla
Acilden bakıyorlar mı öyle isteyince değerlere.
yaş kaç bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nörolog ve psikiyatri servisine gözükmeni tavsiye ederim. Alzheimer evrelerine benziyor ama doktora görünmenizde fayda var umarım vitamin kaynaklıdır.
alzheimer için yaşım genç 23 yaşındayım daha umarım değildir. Stre ya da vitamin kaynaklıdır diye düşünüyorum.

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak

alzheimer için yaşım genç 23 yaşındayım daha umarım değildir. Stre ya da vitamin kaynaklıdır diye düşünüyorum.
Yaşın genç ama olmayacak bir şey değil maalesef. Klinikten randevu falan alman lazım acil bakmaz bir de her hastahanede o bölüm bulunmaz

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Eren
B12 eksikliğinden olabilir bende de var

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Umut Yüksel

Dostum en basiti git sağlık ocağına kan testi yaptır, tabi tam teşekküllü hastane varsa oraya gitmelisin. Hafife almamalısın, geçmiş olsun.😇

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Berk
B12'ni ölçtürebiliyorsun diye hatırlıyorum. Doktora görün.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz
Acilden bakıyorlar mı öyle isteyince değerlere
aile hekimi bakıyor isteğe göre. Ben gidip diyordum kan değerlerime baktırmak istiyorum diye. Sabah aç karna gitmen lazım ama. Bir de randevu almazsan sorun olabiliyor.

Voisxe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Voisxe
Aynı sorun var bende de var, b12 hapları kullandım işe yaramadı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
Enlem: 41° 10′ 00″ K Boylam: 36° 10′ 00″ D
İsim
Nitefani K
İlgilendiği Kategoriler
Linux, Windows, Sağlık falan
Steam
https://steamcommunity.com/id/Ilovelinuxandwindows/
Twitter
starlost56
Discord
hellokittyiseviyorum_bilmiyorum
B12 takviyesi mi deniyordu o zımbırtıdan alırsanız biraz daha iyi olabilirsiniz, belki...

Top Bottom