Arama sonuçları: *

1. Windows 11 aşığıyım

Düştüğüm yer ağrıyor ne yapmalıyım

Ya o olay çok ergence bi "şaka" ya. Çok pis ağrısını çekiyorsun hatta üstüne bile oturamayabiliyorsun. Bende yaşamıştım 2 hafta sürdü sonra geçtiydi. 1694443055 İşte iyi olmuş böylesini eşşek sudan gelinceye kadar döveceksin anca öyle anlar
  2. Windows 11 aşığıyım

Sanırım corona oldum :(

Ev halkı aşılı ben aşılı değilim. 1631637865 @Ayrton Boş insan ben sana veya başkasına ilgi ver mi dedim? Ne toxic insanlar varya...
  3. Windows 11 aşığıyım

Yok hayır.
  4. Windows 11 aşığıyım

Gidecekler. Zaten mesaj bile veriyorlar biz gidince ne yapacaksınız falan diye. Ayrıca gitmez ise bile hayatının sonu çok yakın o kişinin. 1631634452 Çok haklısın. Dili sürçmüş herhalde en güvenli diyeceğine en tehlikeli diyecekti :D
  5. Windows 11 aşığıyım

Çoğu okulda kurallara uyan yok. 1631632881 h-hocam aman dikkat.
  6. Windows 11 aşığıyım

Çok teşekkür ederim. 14 gün karantina var zaten bitince de okullar kapanmaz ise gitmeyeceğim okula mümkün olduğu kadar. 1631632730 Daha önce korona geçirdim ne olacağını biliyorum. Aynı şeyler oluyor. İlk çıktığı zamanda geçirmiştim.
  7. Windows 11 aşığıyım

Göz ağrısı korona belirtisimi

Bilmiyorum ama bizim sınıfta korona olan kişinin gözleri kıp kırmızıydı.
  8. Windows 11 aşığıyım

Belki değil kesin koronayım. Tuvalete gidemiyorum hastaneye nasıl gidecem :D İşin şakası bi yana annem karar vercek o konuya.
  9. Windows 11 aşığıyım

Şüphelenme olayını geçtim. Yataktan yazıyorum şuan ateş ve baş ağrısı var baya yanıyorum aaaaaaaaa
  10. Windows 11 aşığıyım

Profilime yazmamamın sebebi profil kapalı. Açınca bazı kişiler tarafından kirleniyor. Keşke bi geçmiş olsun yazsaydınız...
  11. Windows 11 aşığıyım

Şuan aşırı kötü oldum. Zar zor yazıyorum şuan ateş çıktı baş arısı arttı. İlaç aldım test yaptıracağım. Tekrardan geçmiş olsun diyenlere çok çok teşekkür ediyorum.🙏
  12. Windows 11 aşığıyım

Güncelleme: Sınıfımda corona olan kişi sayısı 5'e yükseldi :( 1631621577 Öksürük çok çok az. Baş ağrısı var. Burun tıkanıklığı yok gibi şuan.
  13. Windows 11 aşığıyım

Doktor aradı bugün, eğer ateş falan çıkarsa test yaptırın dedi. Şuan daha iyiyim ancak artarsa yaptıracağım. 1631617437 Lütfen tartışmayalım. :(
  14. Windows 11 aşığıyım

Aşırı şekilde dikkat ettim maskeyi bile hiç çıkarmadım, yemekhaneye,kantine gitmedim evden yemek getirdim. Ama oldu işte :( Evdekiler aşılı teşekkürler geçmiş olsun dilekleri için.
  15. Windows 11 aşığıyım

Lütfen yürü git bu konudan.
  16. Windows 11 aşığıyım

Teşekkür ederim :censored:
  17. Windows 11 aşığıyım

Teşekkür ederim. 14 gün karantinadayız zaten 14 gün sonra ne olacağı belli değil kapanma ihtimalide var zaten. Okulda başka kişilerde virüs çıkma ihtimalide var çıkarsa tüm okul karantinaya alınacak. Okullar kapanmaz ise gitmeyeceğim zaten yada en kötü 2 gün veya 3 gün giderim.
  18. Windows 11 aşığıyım

Sadece bir kere virüs tamamen bitene kadar dişimizi sıksaydık çıktığı zaman yenerdik.
  19. Windows 11 aşığıyım

Çok teşekkür ederim :censored: 1631611884 Dili sürçmüş herhalde tam tersi en tehlikeli yer okullar. Neden mi? Maske takan yok. Kurallara uyan yok Kantinde, teneffüste herkes birbirinin içinde resmen. 2 li sıralarda her kes yan yana oturuyor. Bu kadar yeterli mi? 1631611939 En önemli şey...
  20. Windows 11 aşığıyım

Çoğu uzman kapanacağını söylüyor. Döngüye girdik zaten kapatacaklar yine geçmiş senelerde olduğu gibi. Her sene aynı şeyi yaşıyoruz.
Geri