Sanırım corona oldum :(

Milli eğitim bakanı pandemi de en güvenli yerin okullar olduğunu ve en son kapatılacak yerlerin okullar olması gerektiğini söyledi. Ayrıca okulların kapatılması bu saatten sonra çok daha yıkıcı olur.

Hocam geçmiş olsun, bizim okulda da çıkmış 3 kişide ufaktan korkmaya başladım :(
Geçmiş olsun, umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun.
Çok teşekkür ederim :censored:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Milli eğitim bakanı pandemi de en güvenli yerin okullar olduğunu ve en son kapatılacak yerlerin okullar olması gerektiğini söyledi.
Dili sürçmüş herhalde tam tersi en tehlikeli yer okullar. Neden mi?
Maske takan yok.
Kurallara uyan yok
Kantinde, teneffüste herkes birbirinin içinde resmen.
2 li sıralarda her kes yan yana oturuyor.
Bu kadar yeterli mi?

Ayrıca okulların kapatılması bu saatten sonra çok daha yıkıcı olur.
En önemli şey sağlıktır. Sağlık telafi edilemez ölüm haricinde herşeyin çözümü vardır. Vakalar 100k olsun artık o zaman :D

Çok teşekkür ederim :censored:

Dili sürçmüş herhalde tam tersi en tehlikeli yer okullar. Neden mi?
Maske takan yok.
Kurallara uyan yok
Kantinde, teneffüste herkes birbirinin içinde resmen.
2 li sıralarda her kes yan yana oturuyor.
Bu kadar yeterli mi?
Haklısın ama yapacak bir şey yok pandemi hemen bitecek bir şey değil ve hayatın devam etmesi gerekiyor.

Geçmiş olsun. Zorunlu değilse şu dönemde gitme okula zaten.
Teşekkür ederim. 14 gün karantinadayız zaten 14 gün sonra ne olacağı belli değil kapanma ihtimalide var zaten. Okulda başka kişilerde virüs çıkma ihtimalide var çıkarsa tüm okul karantinaya alınacak. Okullar kapanmaz ise gitmeyeceğim zaten yada en kötü 2 gün veya 3 gün giderim.

Arkadaşlar 9. sınıfım bizim sınıfta dün 2 kişi corona oldu (test pozitif) sınıf karantinaya alındı. Dün eve geldim bir şeyim yoktu ancak bugün öksürük,baş ağrısı, iştahsızlık başladı maalesef. Evde yaşlılarda var bakalım ne olacak... Bu zamanda okulları açan kişinin Allah cezasını versin inşallah bi olmayan eğitim için hayatımız tehlikeye giriyor :( İçimi dökmek için konu açıyorum. 14 gün evdeyim ama ondan sonrada gitmeyi düşünmüyorum okula.
Geçmiş olsun hocam :(

Arkadaşlar 9. sınıfım bizim sınıfta dün 2 kişi corona oldu (test pozitif) sınıf karantinaya alındı. Dün eve geldim bir şeyim yoktu ancak bugün öksürük,baş ağrısı, iştahsızlık başladı maalesef. Evde yaşlılarda var bakalım ne olacak... Bu zamanda okulları açan kişinin Allah cezasını versin inşallah bi olmayan eğitim için hayatımız tehlikeye giriyor :( İçimi dökmek için konu açıyorum. 14 gün evdeyim ama ondan sonrada gitmeyi düşünmüyorum okula.
Gecmis olsun evdekiler umarim asi olmustur

Geçmiş olsun.Dikkat etseydiniz belki bulaşmayabilirdi,okulları açmaları kötü olmadı aksine açılması artık gerekliydi.Bu virüs hayatımızdan çıkmayacak ve grip gibi kalıcak.Grip gibi olması için ise aşı olmamız şart.Karantinan bitince okula gitmemezlik yaparsan ve bu 5 günü geçerse disiplin cezası.Kendi kararın,eğitimine önem veriyorsan okulların kapanmasını istemezsin.

Geri