Neler Yeni

Sanırım corona oldum :(

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Çoğu uzman kapanacağını söylüyor. Döngüye girdik zaten kapatacaklar yine geçmiş senelerde olduğu gibi. Her sene aynı şeyi yaşıyoruz.
Tüm dünya da açık ve kapanmayacak.Bilinen şeylerden birisi de okulların artık kapanmayacağı.Aşısı olan bir virüsten dolayı artık kapanma olmaz,kapanmalar olsa bile okulların kapanmayacağını biliyoruz.2 kişide virüs çıkınca karantina olması gereken bir şey.Eğer tam aşılı olsaydınız temaslı olsanız bile karantinaya girmeyecektiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yusuf Behzat Karagöz
Tüm dünya da açık ve kapanmayacak.Bilinen şeylerden birisi de okulların artık kapanmayacağı.Aşısı olan bir virüsten dolayı artık kapanma olmaz,kapanmalar olsa bile okulların kapanmayacağını biliyoruz.2 kişide virüs çıkınca karantina olması gereken bir şey.Eğer tam aşılı olsaydınız temaslı olsanız bile karantinaya girmeyecektiniz.
aşı olunca bulaştırıcılık azaltmıyor dostum yine bulaştırıyor sözde kendine aşı sadec ekafanı kullan

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
aşı olanada bulaşıyor kimisi gene ağır geçiryor kimisi hafif aşı da saçma
Ağır geçiren nadir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

aşı olunca bulaştırıcılık azaltmıyor dostum yine bulaştırıyor sözde kendine aşı sadec ekafanı kullan
Azalıyor.Gidip bakabilirsin %80'e kadar bulaştırmayı engelliyor başkasına bulaşsa bile bu virüs o kişide de ağır olarak geçmiyor.Sürü bağışıklığı boşuna denmiyor.Virüs varsa olmayana da aşılıdan geçeceğinden o kişide çok büyük bir etki yapmayacak.

4RSL4NN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Muhammed Arslan
Instagram
muhammed.arslan41
Arkadaşlar 9. sınıfım bizim sınıfta dün 2 kişi corona oldu (test pozitif) sınıf karantinaya alındı. Dün eve geldim bir şeyim yoktu ancak bugün öksürük,baş ağrısı, iştahsızlık başladı maalesef. Evde yaşlılarda var bakalım ne olacak... Bu zamanda okulları açan kişinin Allah cezasını versin inşallah bi olmayan eğitim için hayatımız tehlikeye giriyor :( İçimi dökmek için konu açıyorum. 14 gün evdeyim ama ondan sonrada gitmeyi düşünmüyorum okula.
Bende koronayım kardeşim allah şifa versin

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yusuf Behzat Karagöz
Ağır geçiren nadir.

Azalıyor.Gidip bakabilirsin %80'e kadar bulaştırmayı engelliyor başkasına bulaşsa bile bu virüs o kişide de ağır olarak geçmiyor.Sürü bağışıklığı boşuna denmiyor.Virüs varsa olmayana da aşılıdan geçeceğinden o kişide çok büyük bir etki yapmayacak
kardeşim korur o farklu şey ama bulaştırıcılık azaltmaz araştırabilirsin her kaynağa inanmayın :p aşı bulaştırıcılık azaltmaz kendine bağışıklık sağlar bu kadar aşı olan varsa nasıl bulaşıyor leşadlaldlskdkslföaöcöc

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
kardeşim korur o farklu şey ama bulaştırıcılık azaltmaz araştırabilirsin her kaynağa inanmayın :p aşı bulaştırıcılık azaltmaz kendine bağışıklık sağlar bu kadar aşı olan varsa nasıl bulaşıyor leşadlaldlskdkslföaöcöc
:D git bak atayım kaynak istiyorsan? Virüse artık aşısızların pandemisi boşuna demiyorlar.Virüs aşısızlar arasında dolaşıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yusuf Behzat Karagöz
:D git bak atayım kaynak istiyorsan? Virüse artık aşısızların pandemisi boşuna demiyorlar.Virüs aşısızlar arasında dolaşıyor.
hocam skaldkakdksk tanıdıklar oldu full bionteck baya da geçirdiler bulaştırdılar a haber falan mı izliyorsun hocam

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
hocam skaldkakdksk tanıdıklar oldu full bionteck baya da geçirdiler bulaştırdılar a haber falan mı izliyorsun hocam
Sana %100 bulaştırmayacak mı dedim ben.Bulaştırma oranını azaltıyor fakat diğer kişi virüse fazla maruz kalırsa kapabilir.2 aşılı da ise bu oran daha da düşük.1 tam aşılıdan yaklaşık %70-80'e kadar bulaştırmayı engelliyor diğer kişi ise virüsü kapmada %96'ya kadar korunuyor virüsün bulaşma riskide baya azalıyor.Gidip tüm dünyada ki resmi kaynaklara bakabilirsin.

Sana %100 virüse karşı koruma ve %100 bulaştırmama oranı var demiyorlar.Karşıda ki kişi fazlasıyla maruz kalırsa kapar virüsü tabii ki ama aldığı virüsün etkisi pek olmaz virüsü aldığı kişi aşılı olduğundan dolayı.

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131
Arkadaşlar 9. sınıfım bizim sınıfta dün 2 kişi corona oldu (test pozitif) sınıf karantinaya alındı. Dün eve geldim bir şeyim yoktu ancak bugün öksürük,baş ağrısı, iştahsızlık başladı maalesef. Evde yaşlılarda var bakalım ne olacak... Bu zamanda okulları açan kişinin Allah cezasını versin inşallah bi olmayan eğitim için hayatımız tehlikeye giriyor :( İçimi dökmek için konu açıyorum. 14 gün evdeyim ama ondan sonrada gitmeyi düşünmüyorum okula.
Aga doktora test olmaya gitsen

İsimyok08

80+ Bronze
Dosutm git PCR testi yaptır.

Şahsen 4 gün önce yaptırdım ve pozitifim. Ama hiçbirşeyim yok. Halsizlik vb. yok. Sadece koku alamıyorum ve bazen öksürüyorum.

Benden sonra bi arkadaşta daha pozitif çıktığı için sınıfı karantinaya aldılar. Yan sınıfta da aynı şekil oldu.

En İyi Cevap
7
Gecmis olsun evdekiler umarim asi olmustur
Geçmiş olsun.Dikkat etseydiniz belki bulaşmayabilirdi,okulları açmaları kötü olmadı aksine açılması artık gerekliydi.Bu virüs hayatımızdan çıkmayacak ve grip gibi kalıcak.Grip gibi olması için ise aşı olmamız şart.Karantinan bitince okula gitmemezlik yaparsan ve bu 5 günü geçerse disiplin cezası.Kendi kararın,eğitimine önem veriyorsan okulların kapanmasını istemezsin.
Aşırı şekilde dikkat ettim maskeyi bile hiç çıkarmadım, yemekhaneye,kantine gitmedim evden yemek getirdim. Ama oldu işte :(
Evdekiler aşılı teşekkürler geçmiş olsun dilekleri için.

bruhmettin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
ard
aşı olanada bulaşıyor kimisi gene ağır geçiryor kimisi hafif aşı da saçma
zaten bulaşmıyor demedim kankam ancak virüsü kaparsam daha hafif geçirme olasılığım yüksek aşı saçma felan değil :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,859
Üyeler
159,685
Son üye
Kefoo
Top Bottom