Geçmiş olsun dikkat et kendine. Okula da gitme bu süreçte.
Çok teşekkür ederim. 14 gün karantina var zaten bitince de okullar kapanmaz ise gitmeyeceğim okula mümkün olduğu kadar.Geçmiş olsun kardeşim. İşte bu yüzden açık öğretime geçtim.
Daha önce korona geçirdim ne olacağını biliyorum. Aynı şeyler oluyor.İnanmayın arkadaşlar sadece "Geçmiş olsun aslanım" mesajını almak için böyle bir konu açmış!!!!
Geçmiş olsun eğer ağır geçirirsen ilk 5 6 gün zor olur. Bende öyle olmuştu boğaz ağrısı baya ağırdı.
Çoğu okulda kurallara uyan yok.Hocam geçmiş olsunda bizim okul kurallara uyuyor maskesini çıkaran yok okulların kapanmasını istemiyorum yoksa eğitim ülkede cidden %0 derecesine ulaşacak.
h-hocam aman dikkat.Bugün bendede aynıları oldu nedense.
Yarın 2. doz aşı oluyorum kısmetse.Çoğu okulda kurallara uyan yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
h-hocam aman dikkat.
Gidecekler. Zaten mesaj bile veriyorlar biz gidince ne yapacaksınız falan diye. Ayrıca gitmez ise bile hayatının sonu çok yakın o kişinin.Geçmiş olsun, bu arada 2023'de de bunlar gitmeyecek gibi haberiniz ola. Siz sadece sosyal medyayı görüyorsunuz ve sosyal medya kullanmaya çok fazla yaşlı kişiler var.
Çok haklısın. Dili sürçmüş herhalde en güvenli diyeceğine en tehlikeli diyecektiBöylesine ciddi bir zamanda hem okulları açıp hemde yaptığıyla övünen ve okul en güvenli yerdir diyen bakanlığın yaptığını ilkokul çocuğu yapmaz. Benim okulumda 1 öğrenci ve 1 öğretmende pozitif çıktı. Sınıf daha karantinaya alınmadı ama her ders ateşleri ölçülüyor.
Sanada geçmiş olsun umarım ailene bulaştırmadan en kısa sürede atlatırsın.
Herhangi bir test oldunuz mu? 14 gün izalosyon olayı temaslı olduğunuz için mi?Arkadaşlar 9. sınıfım bizim sınıfta dün 2 kişi corona oldu (test pozitif) sınıf karantinaya alındı. Dün eve geldim bir şeyim yoktu ancak bugün öksürük,baş ağrısı, iştahsızlık başladı maalesef. Evde yaşlılarda var bakalım ne olacak... Bu zamanda okulları açan kişinin Allah cezasını versin inşallah bi olmayan eğitim için hayatımız tehlikeye giriyor İçimi dökmek için konu açıyorum. 14 gün evdeyim ama ondan sonrada gitmeyi düşünmüyorum okula.
Pekala hocalar bişi dedimi bu konu hakkındaArkadaşlar 9. sınıfım bizim sınıfta dün 2 kişi corona oldu (test pozitif) sınıf karantinaya alındı. Dün eve geldim bir şeyim yoktu ancak bugün öksürük,baş ağrısı, iştahsızlık başladı maalesef. Evde yaşlılarda var bakalım ne olacak... Bu zamanda okulları açan kişinin Allah cezasını versin inşallah bi olmayan eğitim için hayatımız tehlikeye giriyor İçimi dökmek için konu açıyorum. 14 gün evdeyim ama ondan sonrada gitmeyi düşünmüyorum okula.
Yok hayır.Pekala hocalar bişi dedimi bu konu hakkında
Geçmiş olsun bu arada İnşallah iyileşirsin