Neler Yeni

Sanırım corona oldum :(

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
İnanmayın arkadaşlar sadece "Geçmiş olsun aslanım" mesajını almak için böyle bir konu açmış!!!!

Geçmiş olsun eğer ağır geçirirsen ilk 5 6 gün zor olur. Bende öyle olmuştu boğaz ağrısı baya ağırdı.

En İyi Cevap
7
Geçmiş olsun dikkat et kendine. Okula da gitme bu süreçte.
Geçmiş olsun kardeşim. İşte bu yüzden açık öğretime geçtim.
Çok teşekkür ederim. 14 gün karantina var zaten bitince de okullar kapanmaz ise gitmeyeceğim okula mümkün olduğu kadar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnanmayın arkadaşlar sadece "Geçmiş olsun aslanım" mesajını almak için böyle bir konu açmış!!!!

Geçmiş olsun eğer ağır geçirirsen ilk 5 6 gün zor olur. Bende öyle olmuştu boğaz ağrısı baya ağırdı.
Daha önce korona geçirdim ne olacağını biliyorum. Aynı şeyler oluyor.
İlk çıktığı zamanda geçirmiştim.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bugün bendede aynıları oldu nedense. :kappa:o.O2

En İyi Cevap
7
  • Üzgün
Reaksiyonlar: java

HoYeon Jung

80+ Gold
Geçmiş olsun, bu arada 2023'de de bunlar gitmeyecek gibi haberiniz ola. Siz sadece sosyal medyayı görüyorsunuz ve sosyal medya kullanmayan çok fazla yaşlı kişiler var.

Son düzenleme:

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Maeve Wiley

80+ Bronze
Böylesine ciddi bir zamanda hem okulları açıp hemde yaptığıyla övünen ve okul en güvenli yerdir diyen bakanlığın yaptığını ilkokul çocuğu yapmaz. Benim okulumda 1 öğrenci ve 1 öğretmende pozitif çıktı. Sınıf daha karantinaya alınmadı ama her ders ateşleri ölçülüyor.
Sanada geçmiş olsun umarım ailene bulaştırmadan en kısa sürede atlatırsın.

En İyi Cevap
7
Geçmiş olsun, bu arada 2023'de de bunlar gitmeyecek gibi haberiniz ola. Siz sadece sosyal medyayı görüyorsunuz ve sosyal medya kullanmaya çok fazla yaşlı kişiler var.
Gidecekler. Zaten mesaj bile veriyorlar biz gidince ne yapacaksınız falan diye. Ayrıca gitmez ise bile hayatının sonu çok yakın o kişinin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böylesine ciddi bir zamanda hem okulları açıp hemde yaptığıyla övünen ve okul en güvenli yerdir diyen bakanlığın yaptığını ilkokul çocuğu yapmaz. Benim okulumda 1 öğrenci ve 1 öğretmende pozitif çıktı. Sınıf daha karantinaya alınmadı ama her ders ateşleri ölçülüyor.
Sanada geçmiş olsun umarım ailene bulaştırmadan en kısa sürede atlatırsın.
Çok haklısın. Dili sürçmüş herhalde en güvenli diyeceğine en tehlikeli diyecekti :D

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Arkadaşlar 9. sınıfım bizim sınıfta dün 2 kişi corona oldu (test pozitif) sınıf karantinaya alındı. Dün eve geldim bir şeyim yoktu ancak bugün öksürük,baş ağrısı, iştahsızlık başladı maalesef. Evde yaşlılarda var bakalım ne olacak... Bu zamanda okulları açan kişinin Allah cezasını versin inşallah bi olmayan eğitim için hayatımız tehlikeye giriyor :( İçimi dökmek için konu açıyorum. 14 gün evdeyim ama ondan sonrada gitmeyi düşünmüyorum okula.
Herhangi bir test oldunuz mu? 14 gün izalosyon olayı temaslı olduğunuz için mi?

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,807
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Arkadaşlar 9. sınıfım bizim sınıfta dün 2 kişi corona oldu (test pozitif) sınıf karantinaya alındı. Dün eve geldim bir şeyim yoktu ancak bugün öksürük,baş ağrısı, iştahsızlık başladı maalesef. Evde yaşlılarda var bakalım ne olacak... Bu zamanda okulları açan kişinin Allah cezasını versin inşallah bi olmayan eğitim için hayatımız tehlikeye giriyor :( İçimi dökmek için konu açıyorum. 14 gün evdeyim ama ondan sonrada gitmeyi düşünmüyorum okula.
Pekala hocalar bişi dedimi bu konu hakkında
Geçmiş olsun bu arada İnşallah iyileşirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,854
Üyeler
164,923
Son üye
Rexol
Top Bottom