Besim Tibuk
80+ Gold
Bugün bizde de çıktı.
Geçmiş olsun.
Siz ve ev halkı aşılı mısınız?
Geçmiş olsun.
Siz ve ev halkı aşılı mısınız?
Doğru, böyle delikanlı'ya pamuk mu tıkanır be....Covid'e geçmiş olsun dileklerimi ilet kardeşim. Sana yakalanması çok kötü olmuş.
Buna katılmıyorum. Herkes 2 li oturuyor mesafe desen yok ki küçücük sınıfta 34 kişiyiz. Kantin öğle vakti ana baba günü oluyor. Bu kadar karışıklık ve kalabalıkta yayılmaması mümkün değil.Milli eğitim bakanı pandemi de en güvenli yerin okullar olduğunu ve en son kapatılacak yerlerin okullar olması gerektiğini söyledi. Ayrıca okulların kapatılması bu saatten sonra çok daha yıkıcı olur.
Kapanmayacak maalesef dostum. Ölen ölsün kalanlarla devam stratejisi diye adlandırdım ben bunu. İkişer pozitif çıktıkça karantinaya alıp bitince kaldığı yerden okulla devam edecekler. Tamamen uzaktan eğitime geri dönülmemesi yeter Bakanlık için, ki bence de doğru olan, hep böyle olmalıydı.Zaten kapanacak okullar öyle gözüküyor. Eğitim umurumda değil artık.
Toxic diyene bak sen. Kendisi milletr boş konu, git profilinde yaz diyen kişi aynı türden konu açıyor. Al ilgi vermiş. Keşbiş ossun.Ev halkı aşılı ben aşılı değilim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Ayrton Boş insan ben sana veya başkasına ilgi ver mi dedim? Ne toxic insanlar varya...
Alıntıyı görüntüle
gecmıs olsun ancak egıtım zorunlu onlıne de kendımden bılıyorum dersı acıp uyuyordum benArkadaşlar 9. sınıfım bizim sınıfta dün 2 kişi corona oldu (test pozitif) sınıf karantinaya alındı. Dün eve geldim bir şeyim yoktu ancak bugün öksürük,baş ağrısı, iştahsızlık başladı maalesef. Evde yaşlılarda var bakalım ne olacak... Bu zamanda okulları açan kişinin Allah cezasını versin inşallah bi olmayan eğitim için hayatımız tehlikeye giriyor İçimi dökmek için konu açıyorum. 14 gün evdeyim ama ondan sonrada gitmeyi düşünmüyorum okula.
Geçmiş olsun Ölme lan sevdiğim insanların gitmesi hiç hoş olmaz zaten deliye döndümArkadaşlar 9. sınıfım bizim sınıfta dün 2 kişi corona oldu (test pozitif) sınıf karantinaya alındı. Dün eve geldim bir şeyim yoktu ancak bugün öksürük,baş ağrısı, iştahsızlık başladı maalesef. Evde yaşlılarda var bakalım ne olacak... Bu zamanda okulları açan kişinin Allah cezasını versin inşallah bi olmayan eğitim için hayatımız tehlikeye giriyor İçimi dökmek için konu açıyorum. 14 gün evdeyim ama ondan sonrada gitmeyi düşünmüyorum okula.