Neler Yeni

Sanırım corona oldum :(

Besim Tibuk

80+ Gold
Bugün bizde de çıktı.
Geçmiş olsun.
Siz ve ev halkı aşılı mısınız?

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Geçmiş olsun. Bende okulların açılmasını doğru bulmadım ve bugün okuldaki 2 öğretmende covid pozitif olduğunu öğrendim. Ne olacak bilmiyorum.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Milli eğitim bakanı pandemi de en güvenli yerin okullar olduğunu ve en son kapatılacak yerlerin okullar olması gerektiğini söyledi. Ayrıca okulların kapatılması bu saatten sonra çok daha yıkıcı olur.
Buna katılmıyorum. Herkes 2 li oturuyor mesafe desen yok ki küçücük sınıfta 34 kişiyiz. Kantin öğle vakti ana baba günü oluyor. Bu kadar karışıklık ve kalabalıkta yayılmaması mümkün değil.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Zaten kapanacak okullar öyle gözüküyor. Eğitim umurumda değil artık.
Kapanmayacak maalesef dostum. Ölen ölsün kalanlarla devam stratejisi diye adlandırdım ben bunu. İkişer pozitif çıktıkça karantinaya alıp bitince kaldığı yerden okulla devam edecekler. Tamamen uzaktan eğitime geri dönülmemesi yeter Bakanlık için, ki bence de doğru olan, hep böyle olmalıydı.

Ayrıca geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

En İyi Cevap
7
Bugün bizde de çıktı.
Geçmiş olsun.
Siz ve ev halkı aşılı mısınız?
Ev halkı aşılı ben aşılı değilim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Ayrton Boş insan ben sana veya başkasına ilgi ver mi dedim? Ne toxic insanlar varya...
Screenshot_2021-09-14-19-43-31-479_com.yandex.browser.alpha.jpg

Son düzenleme:

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Mustafa Enes Bulut
Arkadaşlar 9. sınıfım bizim sınıfta dün 2 kişi corona oldu (test pozitif) sınıf karantinaya alındı. Dün eve geldim bir şeyim yoktu ancak bugün öksürük,baş ağrısı, iştahsızlık başladı maalesef. Evde yaşlılarda var bakalım ne olacak... Bu zamanda okulları açan kişinin Allah cezasını versin inşallah bi olmayan eğitim için hayatımız tehlikeye giriyor :( İçimi dökmek için konu açıyorum. 14 gün evdeyim ama ondan sonrada gitmeyi düşünmüyorum okula.
gecmıs olsun ancak egıtım zorunlu onlıne de kendımden bılıyorum dersı acıp uyuyordum ben

Sagittarius

80+ Silver
Arkadaşlar 9. sınıfım bizim sınıfta dün 2 kişi corona oldu (test pozitif) sınıf karantinaya alındı. Dün eve geldim bir şeyim yoktu ancak bugün öksürük,baş ağrısı, iştahsızlık başladı maalesef. Evde yaşlılarda var bakalım ne olacak... Bu zamanda okulları açan kişinin Allah cezasını versin inşallah bi olmayan eğitim için hayatımız tehlikeye giriyor :( İçimi dökmek için konu açıyorum. 14 gün evdeyim ama ondan sonrada gitmeyi düşünmüyorum okula.
Geçmiş olsun Ölme lan sevdiğim insanların gitmesi hiç hoş olmaz zaten deliye döndüm

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Geçmiş olsun.

Top Bottom