Sanırım corona oldum :(

Geçmiş olsun. Bende okulların açılmasını doğru bulmadım ve bugün okuldaki 2 öğretmende covid pozitif olduğunu öğrendim. Ne olacak bilmiyorum.

Milli eğitim bakanı pandemi de en güvenli yerin okullar olduğunu ve en son kapatılacak yerlerin okullar olması gerektiğini söyledi. Ayrıca okulların kapatılması bu saatten sonra çok daha yıkıcı olur.
Buna katılmıyorum. Herkes 2 li oturuyor mesafe desen yok ki küçücük sınıfta 34 kişiyiz. Kantin öğle vakti ana baba günü oluyor. Bu kadar karışıklık ve kalabalıkta yayılmaması mümkün değil.

Zaten kapanacak okullar öyle gözüküyor. Eğitim umurumda değil artık.
Kapanmayacak maalesef dostum. Ölen ölsün kalanlarla devam stratejisi diye adlandırdım ben bunu. İkişer pozitif çıktıkça karantinaya alıp bitince kaldığı yerden okulla devam edecekler. Tamamen uzaktan eğitime geri dönülmemesi yeter Bakanlık için, ki bence de doğru olan, hep böyle olmalıydı.

Ayrıca geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

Bugün bizde de çıktı.
Geçmiş olsun.
Siz ve ev halkı aşılı mısınız?
Ev halkı aşılı ben aşılı değilim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Ayrton Boş insan ben sana veya başkasına ilgi ver mi dedim? Ne toxic insanlar varya...
Screenshot_2021-09-14-19-43-31-479_com.yandex.browser.alpha.jpg

Son düzenleme:
Arkadaşlar 9. sınıfım bizim sınıfta dün 2 kişi corona oldu (test pozitif) sınıf karantinaya alındı. Dün eve geldim bir şeyim yoktu ancak bugün öksürük,baş ağrısı, iştahsızlık başladı maalesef. Evde yaşlılarda var bakalım ne olacak... Bu zamanda okulları açan kişinin Allah cezasını versin inşallah bi olmayan eğitim için hayatımız tehlikeye giriyor :( İçimi dökmek için konu açıyorum. 14 gün evdeyim ama ondan sonrada gitmeyi düşünmüyorum okula.
gecmıs olsun ancak egıtım zorunlu onlıne de kendımden bılıyorum dersı acıp uyuyordum ben

Arkadaşlar 9. sınıfım bizim sınıfta dün 2 kişi corona oldu (test pozitif) sınıf karantinaya alındı. Dün eve geldim bir şeyim yoktu ancak bugün öksürük,baş ağrısı, iştahsızlık başladı maalesef. Evde yaşlılarda var bakalım ne olacak... Bu zamanda okulları açan kişinin Allah cezasını versin inşallah bi olmayan eğitim için hayatımız tehlikeye giriyor :( İçimi dökmek için konu açıyorum. 14 gün evdeyim ama ondan sonrada gitmeyi düşünmüyorum okula.
Geçmiş olsun Ölme lan sevdiğim insanların gitmesi hiç hoş olmaz zaten deliye döndüm

Geçmiş olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,395
Üyeler
188,242
Son üye
seltoki
Geri