Arama sonuçları: *

1. Yorguntitan

Tırnak batığı hastası olup tedavi olan ve kurtulan kişiler bakabilir mi?

Sakın tırnak çektirme hiç bir etkisi olmuyor. Tırnağın şeklini düzelten basit kanca ve vida ile çalışan minik kasnaklar var. Ayağı sıcak suda bekletip tırnak yumuşayınca aparatı kullanıyorsun., tırnak düz bir şekil alıyor. Sonra o halde kururuyorsun ve çıkarıyorsun. Zamanla düzeliyor.
  2. Yorguntitan

[REHBER] Lazer (Göz) Ameliyatı Oldum Deneyimlerim (Güncellendi)

Bende aynı soruyu sordum başta, dışarı çıkarken UV filtreli güneş gözlüğü takılması gerekiyor. Pek sorun olmadı benim için. Genel olarak lazer ameliyatı tavsiye ETMİYORUM! Hangi yöntem olursa olsun doktorların genelde söylemediği, hastalarında hiç sormadığı bir soru var. Bu lazer nasıl etki...
  3. Yorguntitan

LASIK'e göre çok daha düşük. Ama UV ışığından kaçınılmazsa ilk 2 3 ay, haze oluşma riski var.
  4. Yorguntitan

Avukatımın müvekkillerinden biri türkiyede çok bilinen bir hastanede lasik olmuştu. Sol gözünü kaybetmiş adam. En son onun davası için uğraşıyordu. Komplikasyon riski düşük olsada sonuçları büyük olabiliyor. İyileştikten sonra darbe, temas gibi dış etkenlere karşı en iyi yöntem PRK(Mesela boks...
  5. Yorguntitan

Lazer olmak isteyen arkadaşlara kesinlikle prk öneririm. İlerde numaranız tekrar artarsa bile operasyon tekrarlanabiliyor, operasyon sonrası enfeksiyon gibi komplikasyon riski diğerlerine göre daha düşük, iyileştikten sonra ekstrem sporlar dahil ameliyat olmamış gibi günlük hayatınıza devam...
Top Bottom