Arama sonuçları: *

• Users: Yphen
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Yphen

Bağırsak sorunum için yardım

Psikolojik olarak nasıl olabilir ki hocam yani buram buram tuvalet hissiyatım var iken nasıl psikolojik oluyor ki anlamadım? 1713288401 İşte hocam sağlam hastanede tekte halletmek lazım onu iyi bir analiz ve tanı ile tek seferde de kurtulabilirim ama işte özeller pahalı olduğu için devlete...
  2. Yphen

Sağolun hocam yorumunuz için devlet dışı maalesef çok seçeneğim yok yine de dediklerinizi yapmaya çalışacağım yaş 23 bu arada. 1713274449 Arayıp fiyat öğrenirim hocam sağolun fikir için.
  3. Yphen

Hocam konuyu iyice okuyun orada anlattım her şeyi.
  4. Yphen

Yaptım hocam etki etmiyor maalesef.
  5. Yphen

Arkadaşlar selam öncelikle baştan belirteyim sporcuyum ve full sağlıklı besleniyorum su lifli gıdalar vs tüketiyorum. Sorunum şu durmadan tuvalete çıkma isteği tuvaletimi yapınca hala varmış hissi olur olmadık yerde tuvaletin gelmesi ve yarım yamalak tuvalet yapma gibi bir problemim var...
  6. Yphen

Her gün ön kol çalışılırmı hammer curl

Uygulayamıyorum diye bir şey yok hareketi yanlışta yapsan daha acemisin yapmaya çalış zorlan ama kendini sık hemen pes etme böyle böyle direnç kazanırsın.
  7. Yphen

Kankam YT yazarak evde nasıl göğüs çalışır öğrenebilirsin çok zor değil?
  8. Yphen

Her gün kol çalışabilirsin fakat o kolun yanına triceps'te eklemen lazım göğüste eklemen lazım ki görünüş açısından çalıştığın her noktayı tükenişe kadar götürdüğün de o zaman estetik durursun ama sadece kol çalışırsan ve triceps'i göğüsü ihmal edersen yeterince yormazsan o zaman güzel görüntü...
  9. Yphen

Karpal tünel sendromu??

Bak dostum hastalık denilen şey psikolojiden başlayarak ortaya çıkar eğer vücudundan çok şüpheleniyorsan doktora gidebilirsin belirli testler var bununla ilgili fakat elinde öyle bir belirti var diye bu KTS değil vücudunun başka bölgesinde olan bir hastalıkta eline koluna vs vurabilir tamamen...
  10. Yphen

Karpal tünel sendromu??

Vücudunda olan "her şey" bir hastalık belirtisi değil bazen vücudun doğal olarak verdiği reflekslerdir kafaya takma.
  11. Yphen

Karpal tünel sendromu??

Kısaca cevaplayım o zaman, KTS'nin en belirgin belirtileri elde tutulan nesneler de zayıflık veya kontrolsüz düşürme, bilek ve avuç içine doğru olan boşlukta ağrı en belirgin belirtileridir 3 adet evresi vardır 3. evrede kesin kes ameliyat isterken ilk evrede fiziksel egzersiz ve ilaçlar ile 6...
  12. Yphen

Karpal tünel sendromu??

Peki bunu ChatGPT veya google'a sormak varken neden buraya soruyorsun?
  13. Yphen

Creatin ve L Citrulline önerisi?

Aldım hocam creatini, bigjoyu da aldım teşekkür ederim.
  14. Yphen

Nerede hocam link atar mısınız bide Bigjoy Citrulline Malate ne kadar iyi?
  15. Yphen

Arkadaşlar selamlar, Konu başlıkta ki gibi bu supplement'ten en sağlamı F/P olanını bulmaya çalışıyorum reflüm var o yüzden sağlam olmayan bir markaya para vermek istemiyorum aşağıda bunlardan hariç aldığım supplementler var tercihlerim nasıl bu iki konuda yardımcı olursanız çok sevinirim...
  16. Yphen

Evde vücut geliştirmek hakkında?

Tamamdır hocam teşekkürler.
  17. Yphen

@freygasm Hocam "ZMA Balık yağı multivitamin beta alenalin citrulin" bunları kullanmam da bir sakınca var mı etkili olur mu?
  18. Yphen

Ankara / Dikmen oturduğum semtte 3 adet park var güncel olarak hepsi banklı ve basketbol sahalı.
  19. Yphen

Bizim burada böyle parklar yok normal oturmalık var hocam.
  20. Yphen

Hocam "ZMA Balık yağı multivitamin beta alenalin citrulin" bunları kullanmam da bir sakınca var mı etkili olur mu?
Top Bottom