samet_100
80+
17 185Yas ve boy kac hocam
17 185Yas ve boy kac hocam
Hocam sadece kol sacma olmazmi hem 2 kg az hemde diger bolgeler gelismez kol gelisirse komik dururbişey sorcam hocam şimdi tekrar görünüm ağırlık güç veriyo ya
sizce hangisi
1gün off vercem full kol çalışçam ölene kadar
Hocam 15 yas diyelim biz bu yasda15 curl iyi midir?17 185
diğer bölgeler için yapıcağım hareketleri bilmiyorumHocam sadece kol sacma olmazmi hem 2 kg az hemde diger bolgeler gelismez kol gelisirse komik durur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam 15 yas diyelim biz bu yasda15 curl iyi midir?
Salonda yardim ediyorlar hoca ogretir sizediğer bölgeler için yapıcağım hareketleri bilmiyorum
salona gitmicem evde yapıyorumSalonda yardim ediyorlar hoca ogretir size
PUAHAHAHAHHAHAHAHHAHArkadaşlar soru yukarda hergün 4x15 hammer curl yahut farklı hareket yapılır mı?
amaç kollarımı güçlendirip damar çıkarmak çok vasatım
Sinav barfiks dips yapin evde curl de yaparsaniz vucut gelisir ayrica tekrar diyorum2 kd ile zor hocam dumbell siparis verin derimsalona gitmicem evde yapıyorum
göğüs çalışmayi bilmiyomHer gün kol çalışabilirsin fakat o kolun yanına triceps'te eklemen lazım göğüste eklemen lazım ki görünüş açısından çalıştığın her noktayı tükenişe kadar götürdüğün de o zaman estetik durursun ama sadece kol çalışırsan ve triceps'i göğüsü ihmal edersen yeterince yormazsan o zaman güzel görüntü çıkmaz ortaya.
kaç kg alayım bütçe varSinav barfiks dips yapin evde curl de yaparsaniz vucut gelisir ayrica tekrar diyorum2 kd ile zor hocam dumbell siparis verin derim
Kankam YT yazarak evde nasıl göğüs çalışır öğrenebilirsin çok zor değil?göğüs çalışmayi bilmiyom
la sen islamcı şeriatçı bir insansın ne boş yapıyonPUAHAHAHAHHAHAHAHHAH
öyle değil hocam sık sık video izliyorum ama uygulayamıyorumKankam YT yazarak evde nasıl göğüs çalışır öğrenebilirsin çok zor değil?
ben bunu gecenlerde 300 e almistim iyi is yapiyor oneririm https://www.hepsiburada.com/fitset-spor-22-kg-dambil-seti-pm-HBC00000HDWLYgöğüs çalışmayi bilmiyom
kaç kg alayım bütçe var
barfiks çucuğuda almak istiyorum öneriniz varmı
kolu buyutmekten icin kilodan cok hipertrofi agirlikli tukenis setler yapabilirsiniz 3set haftada max3 gun kol iyilesmeden calismanizi onermemHocam sadece kol sacma olmazmi hem 2 kg az hemde diger bolgeler gelismez kol gelisirse komik durur
Hocam 15 yas diyelim biz bu yasda15 curl iyi midir?