Hocam konudan bagimsiz kac kilo yapiyorsunuz hammer curlukalori açığı ne kadar oluşturmam lazım ne yiyim ne yemiyim
okul açılana kadar yağ yakarmıyım
Hocam konudan bagimsiz kac kilo yapiyorsunuz hammer curlukalori açığı ne kadar oluşturmam lazım ne yiyim ne yemiyim
2kg 5x20Hocam konudan bagimsiz kac kilo yapiyorsunuz hammer curlu
arada wristed curlde yapıyorum amaç kolumu güzelleştirmek damar çıkarmakHocam konudan bagimsiz kac kilo yapiyorsunuz hammer curlu
2 kg ile zor gibi hocam2kg 5x20
hargün yapsammı
Mesaj otomatik birleştirildi:
arada wristed curlde yapıyorum amaç kolumu güzelleştirmek damar çıkarmak
gunluk kalori ihtiyaci -500 yeterli olur cok yagli-sekerli besinlerden uzak durman iyi olurkalori açığı ne kadar oluşturmam lazım ne yiyim ne yemiyim
180 boya 50 kg cok az 80kg ideal o boyadostlar 14 yas 1 aya 15 olacagim 180 50-53 kilo cokmu yazif 15 curl atiyorum barfiks rahat cekiyorum calisthenicse sardim
Hocam kilo alamiyorum gunde4000 kalori aliyorum olmuyor ama gucum yerinde180 boya 50 kg cok az 80kg ideal o boya
az bayadostlar 14 yas 1 aya 15 olacagim 180 50-53 kilo cokmu yazif 15 curl atiyorum barfiks rahat cekiyorum calisthenicse sardim
nasıl hesaplıyozgunluk kalori ihtiyaci -500 yeterli olur cok yagli-sekerli besinlerden uzak durman iyi olur
Gunde4000 kalori aliyorum gucum yerinde ama kilo alamiyorum yaaz baya
Hergun yapmanı tavsiye etmem bir veya iki gün dinlenme ver daha etkili olurArkadaşlar soru yukarda hergün 4x15 hammer curl yahut farklı hareket yapılır mı?
amaç kollarımı güçlendirip damar çıkarmak çok vasatım
1yetermi yani 1on 1offHergun yapmanı tavsiye etmem bir veya iki gün dinlenme ver daha etkili olur
Haftada bir yeterli olur diye düşünüyorum ama sadece tek hareket mi çalışacaksın1yetermi yani 1on 1off
aynı saatlerde yapıyom