Neler Yeni

Her gün ön kol çalışılırmı hammer curl

Haftada bir yeterli olur diye düşünüyorum ama sadece tek hareket mi çalışacaksın
3 hareket dumbel curl hammer curl zotman curl her gün yaparım bana sorun yok ama kötü mü etkiler
zaten 2kg
bide önemli olan set tekrar mı ağırlıkmı

emiliano

80+ Bronze
Arkadaşlar soru yukarda hergün 4x15 hammer curl yahut farklı hareket yapılır mı?
amaç kollarımı güçlendirip damar çıkarmak çok vasatım
kol diğer gruplara göre daha kolay iyileşen bir kas grubudur yane iyice üstüne gidebilirsin ama beslenmeni çok iyi yapıyorsan bunu yap örneğin günlük alman gereken protein değerlerini alabiliyorsan

Bor4

80+ Bronze
her hafta +500kcal ekleyerek ihtiyacini bulabilirsin senin gibi tanidigim var oda 5k aliyor etkisi yok nerdeyse daha 7-8 e cikarsa anca
7-8 de hocam tuna tavus 10 k aliyor peki gucum yerindemi sizce ayrica normalde 3 k aliyordum 500 yerine 1 k arttirdim

samet_100

80+
7-8 de hocam tuna tavus 10 k aliyor peki gucum yerindemi sizce ayrica normalde 3 k aliyordum 500 yerine 1 k arttirdim
hocam ben 115kg olmama ragmen 3500 kcal almam kilomu korumam icin yetiyor metobizma ve gunluk aktiviteye gore degisir ben powerlifting yapiyorum

hocam gunluk ihtiyacini aldigin sekilde beslensen isini gorur
trde pek mümkün olmuyor karşılamak
Mesaj otomatik birleştirildi:

kol diğer gruplara göre daha kolay iyileşen bir kas grubudur yane iyice üstüne gidebilirsin ama beslenmeni çok iyi yapıyorsan bunu yap örneğin günlük alman gereken protein değerlerini alabiliyorsan
çok alamıyorum sanırsam yinede hergün 100tane yapılır mı?

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
3 hareket dumbel curl hammer curl zotman curl her gün yaparım bana sorun yok ama kötü mü etkiler
zaten 2kg
bide önemli olan set tekrar mı ağırlıkmı
Görünüm için çok tekrar güç için fazla ağırlık ama şuan senin için önerim yapabileceğin ağırlıkta yap hergun yapma 1 gün off ver ama idmanında hakkını ver ki etkisini hemen gör ve sadece kol çalışma

Görünüm için çok tekrar güç için fazla ağırlık ama şuan senin için önerim yapabileceğin ağırlıkta yap hergun yapma 1 gün off ver ama idmanında hakkını ver ki etkisini hemen gör ve sadece kol çalışma
omuz denedim ama yapamıyorum evde sadece 2kg dambılım var arada şınav ve plank yapıyorum ama pek olmuyor maalesef

Bor4

80+ Bronze
Top Bottom