Arama sonuçları: *

1. Yunus Emre 16

Hayati öneri istiyorum.

Arkadaşlar,ben üniversite öğrencisiyim. Malum tatile girdik,ben de iyi bı dönüş yapmak istiyorum. Hem zekasal hem fiziksel olarak güçlenmek amacım. Her gün düzenli kitap okuyorum vb. Önerebilceğiniz şeyler varmı? Şimdiden teşekkürler
  2. Yunus Emre 16

Anksiyete bozukluğu ve obsesif kompulsif bozukluğum var.

Böyle Kibar bir açıklama yaptığın için teşekkür ederim. Herkes senin gibi değil.. 1623506743 Ben de kendi fikrimi açıkladım. Sen de açıkladın, ortada din katmak diye bişey yok. Sen dalaştın ilk. ..... 1623506866 Ya senin amacın ne anlamadım. Amacın laf atmak da ,git başka yere . Naş
  3. Yunus Emre 16

Niyeymiş efendi? 1623147162 Knk, sonsuz evreni yaratan RABBimizin bize okumamızla yükümlü kıldığı bu ilahi kitabın sence hiç yararı olmaz mı? Mantıklı düşünün azıcık. Tab2 de bilimden de yararlanmak lazım. Sadece Kur'an ı Kerim okuyarak olacak iş değil. İkisini de bir arada yapmak en mantıklısı...
  4. Yunus Emre 16

1. 1400 yıllık bı kitap değil, Kur'an ı Kerim. 2. Kur'an ı Kerim zaten insanın akıl kapısını aralayan bir kitap . Ve bu Kur'an ı Kerim; manevi olmak ile birlikte maddi olarak da insana yarar sağlamakta. Bu dünyada olmasa da öbür dünyada. Çünkü ilahi bir kitap. Tabi dinin ne bilemem...
  5. Yunus Emre 16

Ne küfürü olm, gayette haklısın 👍
  6. Yunus Emre 16

Peki , önerecek olursan ne önerirsin?
  7. Yunus Emre 16

Selamünaleyküm. Başlıktaki gibi bu hastalıklar var bende. Aşırı takıntı, zaman ve mekandan bağımsız kaygı, herşeyin en olumsuzunu düşünme vb... Bunla nasıl başa çıkarım? Artık annem dahi herkes bu davranışımdan dolayı bıktılar.
  8. Yunus Emre 16

Köpekler ile ilgili yardım edin

Selamünaleyküm. Benim oturduğum yerde bir sürü köpek var. Bi kaç tanesi ben bisikletli iken kovalamış tı. Bu akşam da bana hiç saldırmamış 2 tane köpeğe baya bir yemek verdim annemle. Köpekler sadık mıdır,yani yemek veren insana kolay kolay saldırır mı? Ve ben bı yere giderken yanıma sokulursa...
  9. Yunus Emre 16

Gıda zehirlenmesi hakkında yardım.

Peki,benim bu tavuk yeme korkum gereksiz veya saçma mı?
  10. Yunus Emre 16

Yani bozulan tavuğu,normal bir insan bozulduğunu algılayabilir mi?
  11. Yunus Emre 16

Selamünaleyküm. son zamanlarda aklıma bişey takıldı. Tavuk bozulması. Marketten aldığımız tavuğun market yüzünden bozulma ihtimali nedir? Öyle bişey olur mu? Artık et yerken sırf bu korku ile yiyorum. Aklıma vejeteryan olmak bile geldi. Bu konuda bilgisi olan veya olmayan; bir tavuğun bozuk olup...
  12. Yunus Emre 16

Tebrikler! İnternete göre ÖLÜ çıktım.

Bi baktım, Hareket fln edince ağrıyor. Hatırladığım kadarıyla.
  13. Yunus Emre 16

Sıkıntı hastanelik mı😟 1621187948 170 fln sjjs
  14. Yunus Emre 16

Selamünaleyküm. Bacak kaba et ağrım var. Hareket ettirince kaba etlerim acıyor, ağrıyor. İnternete baktım, resmen ölü çıktım arkadaş. Yok kalp rahatsızlığı,damar sertleşmesi, diyabet, şeker. Ne hastalık varsa çıktı sözde. Sizce neden olabilir, nasıl geçirebilirim?
  15. Yunus Emre 16

Burun fısfısını yanlış kullandık. Acil yardım

Kardeşim, bizden habersiz 'İliadin' marka burun spreyi ile okyanus suyu gibi bir burun spreyini(ilaç değil) aynı anda sıra sıra sıkmış. Bi sıkıntı olur mu ? ACİL!! Kardeşimin yaşı 7
  16. Yunus Emre 16

Tetanoz aşısı gerekir mi?

Evet
  17. Yunus Emre 16

Peki paslı falan mıydı?
  18. Yunus Emre 16

Çok küçük bir vidanın ucu nokta şeklinde elime battı. Kanal veya girme yok, çok ama çok küçük bir acı hissettim. Ve nokta şeklinde deriyi kaldırdı. Aşı gerekir mi?
  19. Yunus Emre 16

1 günlük soğuk çay bozulur mu

Mega BRUH 🤣
  20. Yunus Emre 16

1 günlük soğuk çay bozulur mu

Selamlar. Dün bir soğuk çay içtim. Markası ice tea fln dı. Tarihi geçmemiş di. Ama dün içtim. Sonra da olduğu yerde kapağı kapalı şekilde bıraktım. Bıraktığım yerin sıcaklığı,apartman merdivenlerinin olduğu yer gibiydi. Bozulmuş mudur?
Top Bottom