Neler Yeni

Anksiyete bozukluğu ve obsesif kompulsif bozukluğum var.

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Güzel kardeşim sistemimi ne kadar satmalıyım bir soru içeriyor ve foruma yakışan bir başlık olur. Bu arkadaşın açtıgı başlık benim arabam var gibi bir şey. Bence de sen zorlama daha fazla. ;)
Hocam burası iyice sen Abdülhamidi savunduna dönmüş ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam burası iyice sen Abdülhamidi savunduna dönmüş ya
Benzer şekilde sansürlü şekilde Yoğ a.....a yazdığım için 2 uyarı almıştım ben belki yok artık ama demek istedim diye itiraz ettim Vesemir kardeşim öyle olmuyor kurtarmıyor dedi gelişi öyleymiş
Güzel kardeşim sistemimi ne kadar satmalıyım bir soru içeriyor ve foruma yakışan bir başlık olur. Bu arkadaşın açtıgı başlık benim arabam var gibi bir şey. Bence de sen zorlama daha fazla. ;)

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Yunus Emre
İlgilendiği Kategoriler
sj
Geleceği bilmesi birşeyler olduğu anlamına gelir, ama 1 hatanın bulunması mükemmel olmadığı anlamına gelir ve kutsal kitap sayılmaz çünkü kutsla kitap mükemmeldir hatasızdır.
Biz dağları zelzelelerden korusun diye yarattık diyor bir ayette.
Zelzele doğal afet demektir dağların olduğu yerde daha fazla deprem olur. Mükemmel değildir yanılmıştır.

Yanlış anlamadım sorun değil. Ben sadece bilimsel bir tedavisi olduğu için ilk onu yapması gerektiğini söyledim kendi fikrimi belirtmek amaçlı. Kendi dini ne bilemem sonra Tevrat da okuyabilir beni ilgilendirmez bu durum haddime de değil zaten. 1400yıllık kitap deme sebebim de aşağılama veya dalga geçmek değil eski ve kutsal "kitap" olduğu için günümüz yöntemleri(bilim) ile çıkması için dedim. Dediğim gibi bu benim fikrim sizinkileri bilemem. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakma. İyi geceler
Böyle Kibar bir açıklama yaptığın için teşekkür ederim. Herkes senin gibi değil..

Neden her konuya din katıyorsunuZ benim için tek yol bilimdir gerisi bir anlam ifade etmiyor.
Ben de kendi fikrimi açıkladım. Sen de açıkladın, ortada din katmak diye bişey yok. Sen dalaştın ilk. .....

Ya senin amacın ne anlamadım. Amacın laf atmak da ,git başka yere . Naş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,656
Üyeler
168,333
Son üye
Okanshelby
Top Bottom